Προσφορά αγάπης από τους Αστυνομικούς της Βοιωτίας στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Θήβας

Μία διαφορετική αποστολή έφερε εις πέρας η Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας σε συνεργασία με την  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας.

Αποστολή ανθρωπιάς.

Τρόφιμα  και άλλα αγαθά  συγκεντρώθηκαν από τους αστυνομικούς της Βοιωτίας.

Μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς έστειλαν και φέτος τα στελέχη και οι υπάλληλοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας,  δίνοντας ο καθένας από το περίσσευμα ή το υστέρημά του, προς ανακούφιση των ηλικιωμένων μας.

Η παράδοσή τους, έγινε σήμερα το πρωί στο Γηροκομείο Θηβών(Ο.Χ.Ε.Κ.) και στην Πρόεδρό του κα Βασιλική Λάσπη από τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας κ.Τρικαλίτη,  συνοδευόμενο από τον υποδιευθυντή της Διεύθυνσης κ.Βρούβα και αστυνομικών υπαλλήλων,για την κάλυψη των αναγκών σίτισης ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα.

    Η πρωτοβουλία αυτή εκτός από τον συμβολικό της χαρακτήρα που αναδεικνύει και την κοινωνική προσφορά των Αστυνομικών, σκοπεύει και στην ουσιαστική κάλυψη των αναγκών του Γηροκομείου.

Η Πρόεδρος του Γηροκομείου κα Λάσπη ευχαρίστησε τον Διευθυντή, τους Αξιωματικούς της Αστυνομίας, τους Αστυφύλακες και όλα τα στελέχη για την αγάπη τους και ευχήθηκε οι πράξεις τους αυτές να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση.

Σχετικά