ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ THN KATEΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  2-8/3/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  (21-31/3) Το παρασκήνιο καλά κρατεί στην αρχή της εβδομάδας. Τα οικονομικά βελτιώνονται, αγαπημένα άτομα θα σας βοηθήσουν σε αυτό τον τομέα.  (1-10/4) Η καριέρα και η κοινωνική σας καταξίωση θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα. Βγάζετε και μία τάση κρυψίνους, ίσως γιατί δεν θέλετε ακόμα να κοινοποιήσετε τα σχέδια σας.  (11-20/4) Εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος του δεκαημέρου, είστε συμπαθείς στους γύρω σας. Στο τέλος της εβδομάδας κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας γειώσουν με την πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ.  (21-30/4) Τις πρώτες μέρες μην κάνετε συμφωνίες και μην υποσχεθείτε κάτι που δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε. Η τύχη είναι με το μαζί σας στο τέλος της εβδομάδας, σε ότι πρωτοποριακό επιχειρήσετε ακόμα και στον συναισθηματικό τομέα.  (1-10/5) Το δεύτερο δεκαήμερο προωθεί τους στόχους του και δεν διστάζει να ανοίξει τους ορίζοντες του. Επικεντρώνεστε σε συλλογικές δραστηριότητες, που μέσα από κει προβάλετε και τα δικά σας θέλω.  (11-21/5) Ακόμα δεν θα μπορέσετε να καταφέρετε στους στόχους σας, η συνεννόηση είναι δύσκολη. Κρυφές σχέσεις, συναισθηματικές ή οικονομικές, έρχονται σε κόντρα με την φιλοσοφία της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  (22-31/5) Αποφύγετε να συζητήσετε σημαντικά θέματα που αφορούν την δουλειά σας στην αρχή της εβδομάδας. Μια ξαφνική συναισθηματική σχέση διαφορετική θα σας αναστατώσει, αλλά το θέμα είναι ότι ακόμα δεν μπορείτε να δείτε τη συνέχεια.  (1-10/6) Το δεύτερο δεκαήμερο βρίσκεται σε έντονη δράση, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσει οικονομικά που αφορούν τρίτους. Το κέντρο του ενδιαφέροντος όμως αφορά τους στόχους και την καριέρα σας. Έχετε έμπνευση και διορατικότητα, προσοχή όμως, μπορούν όλα αυτά να έχουν εφαρμογή;  (11-21/6) Είστε πολύ μπερδεμένοι αυτό το διάστημα, γι αυτό μην βγάζετε συμπεράσματα. Αν συμμετέχετε σε ομάδες, εταιρίες, συλλόγους κτλ. ξεκαθαρίστε ότι έχει σχέση με οικονομικά για να μην ψυχρανθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  (22/6-2/7) Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει εύνοια από κάθε τι που περιέχει συλλογική δράση, αν είναι και καλλιτεχνική ακόμα καλύτερα. Οι συναναστροφές, σας ξαφνιάζουν ευχάριστα. Μέσα σε μια παρέα μπορεί να υπάρξει και ερωτικό ενδιαφέρον που δεν το περιμένατε.  (3-12/7) Η ένταση θα είναι το κύριο γνώρισμα στην σχέση σας με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, όλο αυτό όμως μπορεί να είναι και δημιουργία. Μεγάλη έμπνευση και ιδεαλισμός  που σας κάνει δεκτικούς και συμπαθείς.  (13-22/7) Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου να προσέχετε τις συνεργασίες σας. Για οικονομικά θέματα μπορεί να ψυχρανθείτε, για αυτό να είστε όσο το δυνατών πιο τυπικοί. Αυτό μπορεί να αφορά και πιο προσωπικές σχέσεις. Ακούτε θετικά λόγια που πρέπει να διερευνήσετε και μετά να πράξετε.

ΛΕΩΝ.  (23/7-2/8) Το πρώτο δεκαήμερο αν και πρέπει να είναι προσεκτικό στα χρηματοοικονομικά που εμπλέκονται και τρίτοι, γενικά πρέπει να περιμένει καλή έκβαση στον επαγγελματικό τομέα και μάλιστα σε στόχους που όπως φαίνεται, έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν.  (3-12/8) Πολλές φορές θα πρέπει να κουραστείτε για να βγάλετε τις υποχρεώσεις εις πέρας. Ένταση στην εργασία. Προσέχετε την υγεία σας λόγω κούρασης. Έχετε στραμμένο το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά θέματα, καλό είναι να μην εθελοτυφλείτε, υπάρχουν λύσεις και σε κληρονομικά που πρέπει να εξετάσετε.  (13-23/8) Στην αρχή της εβδομάδας μην προσπαθήσετε να πάρετε τελικές αποφάσεις για μια συνεργασία. Δυσκολία συνεννόησης με τον/την σύντροφο. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου, μπορεί να απογοητευτούν από την εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα στην εργασία τους. Υπάρχουν καλές προθέσεις αλλά ακόμα δεν υπάρχουν λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  (24/8-2/9) Είναι μια καλή εβδομάδα για εσάς, παρόλο που δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να περάσετε όμορφα με άτομα που είναι διαφορετικά από εσάς αλλά συμπαθητικά και ευχάριστα.  (3-12/9) Το δεύτερο δεκαήμερο θέλει να ζήσει στο έπακρο, η δημιουργία και ο έρωτας είναι στις άμεσες προτεραιότητες του ενδιαφέροντός του. Η προσήλωση σας στον/στην σύντροφο σας κάνει μερικές φορές να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις. Από την άλλη ίσως έχετε κάποια εξέλιξη που μέσα σε αυτή μπορεί να υπάρχει δόλος.  (13-23/9) Όλη την εβδομάδα θα είναι σε προτεραιότητα οι σχέσεις με τους άλλους και ιδιαίτερα με τον/την σύντροφο σας. Η πίεση από την καθημερινότητα μπορεί να σας κάνει ψυχρούς με αγαπημένα πρόσωπα. Υπάρχει και η περίπτωση να δημιουργηθούν προβλήματα στον εργασιακό χώρο για οικονομικά θέματα, αυτά ισχύουν για εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος του δεκαημέρου.

ΖΥΓΟΣ.  (24/9-2/10) Το πρώτο δεκαήμερο έχει εύνοια στα χρηματοοικονομικά, ίσως κάποιοι σας βοηθήσουν ξαφνικά για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Όμως τα χρήματα θα είναι από κρυφές πηγές, γι αυτό να είστε προσεκτικοί.  (3-12/10) Η δουλειά και τα θέματα υγείας είναι στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα. Εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον σας προβληματίζουν.  (13-23/10) Το τρίτο δεκαήμερο περιορίζεται από πρόσωπα της οικογένειας και αυτό έχει επίπτωση και στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Θα ακούσετε ευχάριστες ειδήσεις που πρέπει να τις ελέγξετε πριν πάρετε αποφάσεις για μία σχέση ή συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  (24/10-2/11) Η τάση που βλέπετε στους άλλους είναι να ανεξαρτητοποιούνται, να βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα και όλο αυτό σας ξαφνιάζει. Αύτη την εβδομάδα μία τέτοιου είδους αντίδραση μπορεί να έχετε, αλλά οφείλεται σε εσάς, είναι δική σας επιλογή.  (3-12/11) Το δεύτερο δεκαήμερο θα βρίσκεται σε εγρήγορση όλη την εβδομάδα. Καλό θα είναι να μην φέρεστε νευρικά και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Υπάρχουν τόσο όμορφα πράγματα που μπορείτε να ασχοληθείτε και να γίνετε δημιουργικοί. Έχετε μεγάλη διαίσθηση και μπορείτε να ασχοληθείτε με πνευματικές εργασίες. Μεγάλη καλλιτεχνική δημιουργία.  (13-22/11) Δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό στον χώρο εργασίας, αλλά γραφειοκρατικά θέματα σας περιορίζουν. Ακόμα είναι μπερδεμένη η κατάσταση στο χώρο του σπιτιού και δύσκολα να μπορείτε να συνεννοηθείτε, όμως την άλλη εβδομάδα θα σταματήσουν οι καθυστερήσεις και θα βρείτε λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  (23/11-2/12) Αυτή την εβδομάδα θα έχετε μία ευχάριστη έκπληξη στο χώρο εργασίας ή ένα συναισθηματικό ενδιαφέρον που θα σας χαροποιήσει. Σε άλλη περίπτωση ένα οικονομικό μπόνους που δεν το περιμένατε. Η καθημερινότητα θα είναι πιο εύκολη, και αυτό είναι θετικό.  (3-12/12) Η οικογένεια και ο χώρος του σπιτιού σας αποσπούν την προσοχή, αυτό είναι θετικό γιατί η προσφορά σας είναι μεγάλη, όμως δεν πρέπει να είστε τόσο εύπιστοι και ρομαντικοί. Προσοχή στις σπατάλες γιατί δίνετε μεγάλο αγώνα για να αποκτήσετε όλα αυτά που έχετε.  (13-21/12) Το τρίτο δεκαήμερο περνά όμορφα και δημιουργικά. Το μελανό σημείο είναι ότι περιορίζεστε από πρακτικά θέματα που σας εμποδίζουν να ζήσετε ανέμελα με τον/την ερωτική σύντροφο ή να κάνετε τα χόμπι σας. Βλέπετε είναι και το οικονομικό που μπορεί να περιορίζει την δράση και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ψυχρότητα στις σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  (22-31/12) Το πρώτο δεκαήμερο θα βγει έξω από τα δικά του καθιερωμένα, έχει ανάγκη την διασκέδαση και την ανεμελιά. Ίσως εκφραστείτε λίγο πιο ελεύθερα από ότι συνήθως. Τολμήστε στην δημιουργία και στον έρωτα.  (1-10/1) Έντονη δραστηριότητα για να πετύχετε αυτά που θέλετε, είστε ανυπόμονοι και βιαστικοί, σίγουρα όμως θα υπάρχει και η κούραση. Ότι αφορά γραπτά, πνευματικές εργασίες για σας είναι προτεραιότητα. Έμπνευση και ψυχική επικοινωνία. Γίνεστε πολύ ρομαντικοί ή υπερευαίσθητοι.  (11-20/1) Αυτοί που έχουν γεννηθεί τις τελευτές μέρες του ζώδιου ίσως με την συντηρητικότητά τους, να απογοητεύσουν άτομα από την οικογένεια. Είστε πολύ πιεσμένοι γιατί είναι πραγματικά σαν να αλλάζετε «δέρμα», όσοι έχετε τον Πλούτωνα πάνω στο Ήλιο σας, βαθιά ενδοσκόπηση και αναγέννηση. Ο ανάδρομος Ερμής προς στιγμής δεν βοηθά να σταθεροποιηθούν τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  (21-31/1) Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι συνέχεια της προηγούμενης, δυσκολεύεστε να σταθεροποιηθείτε οικονομικά λόγω του ανάδρομου Ερμή. Ο χώρος του σπιτιού και η οικογένεια θα λειτουργεί σαν ησυχαστήριο για εσάς. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις από οικεία πρόσωπα ή από θέματα σπιτιού.  (1-8/2) Αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο ζουν ή διαισθάνονται τα πισώπλατα χτυπήματα από ανταγωνιστές. Η ψυχική αποδιοργάνωση δεν ωφελεί, υπερβάλετε σε σχεδιασμούς που δεν έχουν λογική βάση ή δεν είναι άμεσα εφαρμόσιμοι, λίγο αργότερα θα έχετε την δύναμη να κάνετε πράξη τα σχέδια σας.  (9-19/2) Το τρίτο δεκαήμερο δεν πρέπει να πάρει καμία σοβαρή απόφαση αυτή την εβδομάδα. Αν και τις τρεις πρώτες μέρες θα έχετε πολλές επικοινωνίες και μετακινήσεις που θα σας είναι ευχάριστες, αργότερα θα δείτε ότι πρέπει να είστε φειδωλοί σε αυτά που λέτε και γράφετε. Πληροφορίες θα έχετε πολλές και πρέπει να τις εξετάσετε προτού προβείτε σε συμπεράσματα.

ΙΧΘΥΕΣ.  (20-29/2) Οι αλλαγές στο κοντινό σας περιβάλλον είναι σίγουρες. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι και εσείς αλλάζετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και στρέφεστε σε άλλες επιμορφωτικές δραστηριότητες. Ένας ξαφνικός έρωτας από άτομο που κινείται στο κοντινό σας περιβάλλον είναι πιθανός. Εύνοια σε προφορικό και γραπτό λόγο.  (1-10/3) Ο Ήλιος είναι στο ζώδιο σας και η ζωτικότητά σας είναι έκδηλη. Έμπνευση, διαίσθηση και δημιουργικότητα είναι αυτά που σας χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα. Προσοχή στην άκρατη φαντασία και στην τάση να εξαπατάτε ή να εξαπατάστε . Οι ομαδικές δραστηριότητες θα έχουν θετικά αποτελέσματα.  (11-20/3) Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει στην αρχή εύνοια σε οικονομικό επίπεδο, όμως υποχρεώσεις και πιέσεις από ομάδες θα σας αναγκάσουν να δίνετε εξηγήσεις για τα πεπραγμένα σας. Κάθε πληροφορία  ή κάθε κουτσομπολιό για οικονομικά θέματα που θα ακούσετε, δεν πρέπει να το διαδώσετε γιατί μπορεί να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.                                                                                                    

Σχετικά