Η ώρα του Καπαρελλαίου Ζαγαρίτη στον Παναθηναϊκό

Με τον 19χρονο Ζαγαρίτη από το Καπαρέλλι να πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πετύχει άλλη μία νίκη στο ΟΑΚΑ αυτή την φορά με τον Βόλο, για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τον δεύτερο γύρο.

Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις που έκανε προχθές έδειξε την ανησυχία του για αυτό το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο, επειδή μπορεί να υπάρξει μία χαλάρωση. Για αυτό και σήμερα θα παρατάξει στο ΟΑΚΑ την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αφού έχει απουσίες.

Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Δώνης, Ζαχίντ και οι τραυματίες Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ, αλλά επιστρέφουν οι Γιόχανσον και Σενκεφελντ, που εξέτισαν τις ποινές τους.

Ο Ζαγαρίτης θα το θυμάται για πάντα το σημερινό παιχνίδι, αφού είναι ένα ακόμα παιδί των Ακαδημιών, που θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Θα παίξει αριστερό μπακ, μία θέση, που τον έμαθε να παίζει ο Δώνης το καλοκαίρι στην προετοιμασία, αφού στις Ακαδημίες έπαιζε χαφ. Στο προηγούμενο εντός

έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, είδαμε για πρώτη φορά τον Βαγιανίδη , σήμερα θα κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα ο Ζαγαρίτης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα χρησιμοποιήσει τους :Διούδη, Γιόχανσον, Ζαγαρίτη, Πούγγουρα, Σένκεφελντ, Κουρμπέλη, Ανουάρ, Νάγκι, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη , Μακέντα. Μία ενδεκάδα με τρία παιδιά, που προέρχονται από τις Ακαδημίες. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει τη νίκη, μόνο για τις καλές εντυπώσεις και το γόητρο, αλλά και να για να μην αυξηθεί και η διαφορά από την τρίτη ΑΕΚ ενόψει των play off, που ακολουθούν.

Στην αποστολή του αγώνα ο Δώνης πήρε τρεις τερματοφύλακες , διότι ο Ξενόπουλος είχε κάποιες ενοχλήσεις στον ώμο και μπορεί να είναι στον πάγκο ο Χριστογεώργος.

Σχετικά