Στην Αρκίτσα έπιασαν τους ληστές μετά από καταδίωξη

Συνελήφθησαν άμεσα δύο (2) αλλοδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Αρκίτσας Φθιώτιδας, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Στο πλαίσιο της έρευνας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά (3) κλοπές από καταστήματα (super market και mini market) περιοχών της Λαμίας

Κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Συνελήφθησαν άμεσα δύο (2) αλλοδαποί, χθες (03-03-2020) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Αρκίτσας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Φθιώτιδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, νωρίτερα χθες το μεσημέρι, οι συλληφθέντες είχαν μεταβεί σε δύο καταστήματα (super market και mini market), περιοχών της Λαμίας, όπου, με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν χρηματικά ποσά.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε επίσης ότι οι συλληφθέντες, απογευματινές ώρες στις 17-02-2020, ενέχονται στη διάπραξη ακόμη μίας κλοπής χρηματικού ποσού, με την ίδια μέθοδο, από κατάστημα super market περιοχής της Λαμίας.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, καθώς και το χρηματικό ποσό των (765) ευρώ, που βρέθηκε στη κατοχή τους.

Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Σχετικά