Ένωση Αστυνομικών Βοιωτίας:Είμαστε απροστάτευτοι απέναντι στον κορονοϊό-ΒΙΝΤΕΟ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, καταγγέλλει ότι οι αστυνομικοί μένουν απροστάτευτοι, χωρίς γάντια, μάσκες και αντισηπτικά.

Απροστάτευτοι παραμένουν οι Αστυνομικοί εν μέσω πανδημίας ενώ διατάσσονται να ενεργούν ελέγχους χωρίς να φορούν προστατευτικες μάσκες ή γάντια με κίνδυνο τόσο για τους ίδιους αλλα και για τους πολίτες.

 Αλήθεια τι θα γίνει εαν εμφανιστεί κρούσμα σε αστυνομικό τμήμα;;

Ποιος θα αναπληρώσει το κενό των αστυνομικών οι οποίοι θα βρίσκονται σε καραντίνα;;

 Σε επικοινωνία που είχαμε,με την Ένωση  Αστυνομικών Βοιωτίας ενημερωθήκαμε οτι υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε υλικά.

Προστατεύσετε τους Αστυνομικούς για να κάνουν τη δουλειά τους λαμβάνοντας τα προβλεπόμενα μέτρα αυτοπροστασίας προστατεύοντας κατ’επέκταση την κοινωνία μας.

Δείτε την ανακοίνωση των Αστυνομικών

Το προεδρείο της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας συναντήθηκε σήμερα 26/03/2020 με τον Αστ. Δ/ντη Δ.Α.Βοιωτίας  .

Γνωστοποιήθηκε στη Δ/νση ότι με μέριμνα της Ενώσεως έχουν χορηγηθεί ήδη και παραγγελθεί εκ νέου υγρά αντισηπτικά για όλους τους συναδέλφους και τις υπηρεσίας της Δ.Α. Επίσης εκτέθηκαν στον κ. Δ/ντή οι απόψεις και παρατηρήσεις μας περί του σχεδίου λόγω πανδημίας, το οποίο ήδη εφαρμόζεται.

Πρώτιστο μέλημα μας είναι ΚΑΝΕΝΑΣ συνάδελφος να μην εκτελεί υπηρεσία μόνος του και παράλληλα να λαμβάνονται τα απαραίτητα για την προστασία Αστυνομικών και πολιτών, από τον ιό μέτρα.

Δυστυχώς ενημερωθήκαμε ότι από την υπηρεσία έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την προμήθεια υλικών αλλά μεταξύ άλλων υπάρχει αδυναμία προμήθειας μασκών.

 Επίσης η προμήθεια των απαραίτητων υλικών, υγειονομικό υλικό (ειδικές μάσκες προστασίας, αντισηπτικά υγρά, ειδικά γάντια κλπ.) ,  για τους συναδέλφους μας, οι απολυμάνσεις υπηρεσιών και οχημάτων, από το Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. είναι τουλάχιστον ελλιπής αν όχι ανύπαρκτη και έχει εν πολλοίς εξασφαλιστεί από ενέργειες του Σωματείου αλλά και ιδιωτικές πρωτοβουλίες συμπολιτών μας οι οποίοι στέκονται αλληλέγγυοι στον καθημερινό μας αγώνα.

Μετά τον φίλο της Ε.Α.Υ.Β.  Παναγιώτη Α. οποίος χορήγησε μία κούτα υγρά αντισηπτικά στην Ένωσή μας ο οδοντίατρος κ. Θεοδώρου Θ. από τη Λιβαδειά προέβη σε χορηγία γαντιών.

Συγκινητικές είναι επίσης οι προθέσεις των συμπολιτών και φίλων, οι οποίοι δηλώνουν παρών σε οποιαδήποτε έκλυση για προμήθεια υλικών  από την Ένωσή μας.

Τους ευχαριστούμε θερμά όλους!  Επίσης συζητήθηκε το θέμα της Διμοιρίας Υποστήριξης Δ.Α. Βοιωτίας και η χορήγηση των απαραίτητων και καθόλα αναγκαίων υλικών για την εκτέλεση υπηρεσίας στον Έβρο, όταν και εφόσον αυτό διαταχθεί.

Όλοι μαζί, με πλάτη από όλους και με μέτρα αυτοπροστασίας για όλους και χωρίς εκπτώσεις θα αντιμετωπίσουμε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση με επιτυχία.

Δεν θα ανεχτούμε από κανέναν όμως να θεωρεί ότι οι Αστυνομικοί έχουν ανοσία ή ότι η ζωή τους και η οικογένειά τους έχουν λιγότερη αξία από αυτή των συνανθρώπων μας για τους οποίους καθημερινώς αγωνιζόμαστε.

Για του λόγου το αληθές, δείτε το βίντεο που έστειλε αναγνώστης του permissos.gr

Σχετικά