Συναντήσεις Παπαβασιλείου με τον Διοικητή Νοσοκομείου Θήβας και Ιατρικό Σύλλογο για τον κορωνοϊό

Σήμερα Παρασκευή 27/3/2020 στο πλαίσιο ενημέρωσης του επικεφαλής Γρηγόρη Παπαβασιλείου και της δημοτικής παράταξης ”ο πολίτης στο κέντρο” πραγματοποιήθηκε συνάντησή με τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Θήβας, κο Κωνσταντίνο Χροναίο. 

Έγινε ενημέρωση για τις ενέργειες του Νοσοκομείου Θήβας σχετικά με την εξέλιξη του κορωνοϊού.

Από την ενημέρωση προέκυψε ότι το Νοσοκομείο μας δεν στερείται αναλώσιμων υλικών για τις ανάγκες των ασθενών και των εργαζομένων (μάσκες, γάντια κλπ). 

Επίσης ενημερώθηκε για τις πρωτοβουλίες δημιουργίας μονάδας εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) και μας εξέφρασε τις ανάγκες κάλυψης σε ιατρικό προσωπικό και μηχανολογικό εξοπλισμό.

Μας έκανε γνωστό ότι ανακοινώθηκαν προσλήψεις δέκα νέων νοσηλευτριών με εντοποιότητα για την  ενίσχυσή της λειτουργίας του  Νοσοκομείου μας.

Αμέσως μετά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γρηγόρης Παπαβασιλείου, συναντήθηκε με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας κα Φιλιώ Πρωτόπαππα, που του ανέφερε ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας ενημερώνεται και ενημερώνει τηλεφωνικά τους πολίτες σχετικά με την πορεία της πανδημίας του κορωνοιού στην περιοχή μας δίνοντας οδηγίες.

Αγαπητοί μας συμπολίτες, σεβόμαστε όλοι τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, τηρούμε όσα μας συνιστούν οι υπεύθυνοι υγείας και ο οικογενειακός μας γιατρός για την αποτροπή του ιού στον τόπο μας.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ & τηρούμε τους κανόνες υγιεινής.

Για την δημοτική παράταξη

“Ο πολίτης στο κέντρο” Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Σχετικά