Νηπιαγωγείο Θεσπιών:Παιδιά μένουμε σπίτι: Ένα blog για να περνάτε δημιουργικά

Αγαπητοί γονείς,

οι συνθήκες που όλοι βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες και σοβαρές. Τα σχολεία από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν σε προσωρινή αναστολή (και όχι σε διακοπές), λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο βίαιος αποχωρισμός από τους μικρούς μαθητές, μας προκαλεί λύπη αλλά και αγωνία για τη ζωή τους που άλλαξε κάτω από το βάρος της φράσης «Μένουμε Σπίτι». Για το λόγο αυτό, το διδακτικό προσωπικό του Νηπιαγωγείου Θεσπιών κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να θέσει σε λειτουργία το blog του σχολείου ώστε να παρέχει προτάσεις και ιδέες για τα παιδιά, καθώς επίσης και ενημέρωση για τους γονείς και κηδεμόνες. 

Πρόκειται για μια επικουρική – υποστηρικτική εκπαιδευτική διαδικασία, ενταγμένη στις ανάγκες που θέτει το ιδιόμορφο έκτακτο πλαίσιο που ζούμε, διαδικασία η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται, επιστημονικά, να υποκαταστήσει την ουσιαστική και καίρια εκπαιδευτική διαδικασία της σχολικής τάξης. Γι’ αυτό και με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για τη διεύθυνση του blog του σχολείου μας  που μπορείτε να ανατρέχετε στην ενότητα Ανακοινώσεις για ενημέρωση, καθώς επίσης μπορείτε να βρείτε προτάσεις για να περνάτε δημιουργικά κάποια ώρα με τα παιδιά σας. Τέλος στο mail του σχολείου μπορείτε να επικοινωνείτε σε περίπτωση ανάγκης.

Διεύθυνση: https://blogs.sch.gr/nipthesp/

Mail: mail@nip-thesp.voi.sch.gr

Καλή δύναμη και υγεία σε όλους! Ας ευχηθούμε να βγούμε γρήγορα νικητές από αυτή τη δοκιμασία. Και δεν ξεχνάμε…

Μένουμε Σπίτι

                                               Με εκτίμηση

                                                   το διδακτικό προσωπικό του Ν/Γ Θεσπιών

Σχετικά