Παρέμβαση Σωματείου Ιδ. Υπαλλήλων Λιβαδειάς στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Σήμερα  Τρίτη 7 Απρίλη, Μέρα Πανελλαδικής Δράσης για την Υγεία, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς, πραγματοποίησε  παράσταση αλληλεγγύης στο νοσοκομείο Λιβαδειάς και επέδωσε ψήφισμα συμπαράστασης, στην συναδέλφισσα Δήμητρα Μακρή πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο.  Κατά την παράδοση του ψηφίσματος, τονίσαμε για άλλη μια φορά, ότι σε αυτή την μάχη που δίνουν οι υγειονομικοί της χώρας, έχουν συμπαραστάτη τους τους  εργαζόμενους, το  λαό συνολικά. Η υγεία για όλους εμάς, που παλεύουμε καθημερινά για το μεροκάματο, δεν είναι εμπόρευμα, είναι κοινωνικό αγαθό.

Σήμερα, που καλούμαστε να πληρώσουμε τα σπασμένα, των διαχρονικών πολιτικών, παλιών και νέων κυβερνήσεων, τόσο στις τραγικές ελλείψεις στην υγεία αλλά και στα δικαιώματα μας Μένουμε Δυνατοί δεν Μένουμε Σιωπηλοί, ούτε λογαριαζόμαστε μετά.  

Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης διαμαρτυρίας ακολούθησε, μηχανοκίνητη ηχητική προπαγάνδα στους δρόμους, στις γειτονιές και στα Σούπερ Μάρκετ της πόλης. Τα εργατικά δικαιώματα δεν μπαίνουν σε καραντίνα.

Στην παράσταση διαμαρτυρίας παραβρέθηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Λιάνα Καραβασίλη.

Ακολουθεί το ψήφισμα και φωτογραφικό υλικό από την δράση του Σωματείου. 

Το ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς

Σχετικά