“Κενό ενημέρωσης στην Δυτική Αττική”

Το ειδησεογραφικό site newspull.gr της Δυτικής Αττικής καταγγέλει,την φίμωσή του στα social media.

Δείτε την ανάρτηση

Τσάτσοι του συστήματος όσοι επέβαλαν τον αποκλεισμό μας απο το facebook – 11 καυτά ερωτήματα που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε

Πρωτοφανής  αποκλεισμός…

 Πάνε 2 μήνες περίπου απο τότε που τσάτσοι του συστήματος επέβαλαν τον αποκλεισμό του newspull απο το facebook(αυτό δεν έχει γίνει ούτε σε blog της Κίνας που εναντιώνονται στις πρακτικές του καθεστώτος!!!!).
 Για να μπορέσουμε να σκιαγραφήσουμε το προφίλ των ρουφιάνων που εμποδίζουν την ενημέρωση των πολιτών  αναγκαστικά θα θέσουμε μερικά ερωτήματα που μπορεί να βοηθήσουν στην εξιχνίαση ενός ”εγκλήματος”..
Φυσικά και είναι έγκλημα η παρεμπόδιση – φίμωση της ελεύθερης πληροφόρησης των πολιτών όταν δεν υπάρχει αιτία για να γίνει –>Το newspull ποτέ δεν προσέβαλε,εξίβρυσε ή συκοφάντησε κανέναν.Χαρακτηριστικό είναι ότι ποτέ δεν έγινε αποδέκτης παραπόνων απο κανέναν στο επίσημο μέιλ επικοινωνίας του.
Ποιοί λοιπόν θα μπορούσαν να είναι αυτοί ή αυτός που άσκησε επιρροή για τον αποκλεισμό του blog μας απο την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ;

Οι παρακάτω ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν να εξάγετε τα συμπεράσματά σας..

1.Ποια περιοχή(περιφερειακή ενότητα-πόλεις η χωριά) θίγονται περισσότερο απο την έλειψη ενημέρωσης και ξάφνου οι κάτοικοί της έπεσαν σε βουβό σκοτάδι λές και κανένα γεγονός δεν διαδραματίζεται στις περιοχές τους ;

2.Υπάρχουν άτομα που έβλεπαν και εξακολουθούν να βλέπουν ανταγωνιστικά το blog μας και τα οποία διαθέτουν ”μηχανισμούς” πρόσβασης στο facebook?

3.Πρίν το blog αποκλειστεί ,τι αναρτήσεις είχε κάνει και σε ποιούς μπορεί να μην άρεσαν αυτές (εφόσον οι προβολές των θεμάτων αυτών ήταν χιλιάδες);

4.Υπήρχαν άνθρωποι που μέσω facebook ή άλλων κοινωνικών δικτύων επιχειρούσαν να κάνουν το άσπρο μαύρο δείχνοντας την απέχθεια προς το blog μας με κάθε τρόπο?

5.Τελικά,ποιοί ωφελούνται απο την έλειψη επιπλέον ενημέρωσης ειδικά τώρα που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση καραντίνας ?

6.Υπάρχουν πολιτικά οφέλη απο τον αποκλεισμό μας?

7.Η προβολή ενός μικρού φαινομενικά θέματος (πχ ανεξέλεγκτοι σκουπιδότοποι) είναι ικανή όταν αυτή παρουσιάζεται σε δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες να επηρεάσει το εκλογικό σώμα(έστω και εαν αυτός δεν είναι ο στόχος μας,αλλά μόνο η αγνή ενημέρωση) ???

8.Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ένιωσαν πανικό διαπιστώνοντας ότι ένα ιδιωτικό blog έχει τεράστια απήχηση και δεν ελέγχεται απο τους ίδιους ή απο καμία εξουσία παρα μόνον απο τον διαχειριστή του?

9.Σε τι κατάσταση είναι αυτή τη στιγμή οι περιοχές που περισσότερο ”επλήγησαν” απο τον αποκλεισμό της αληθινής ενημέρωσης?

10.Υπάρχουν ομάδες στα κοινωνικά δίκτυα οι οποίες σχηματίζουν τοπικές omertà και είναι ικανές να επιτεθούν συντονισμένα σε ότι είναι διαφορετικό απο αυτές ?

11.ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΛΛΗ?

Σκεφθείτε….

newspull.gr

ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ BLOG
Σας καλούμε να μας στηρίξετε κοινοποιώντας το post και κάνοντας αναφορά στο facebook στο παρακάτω link λέγοντας ότι:

«H ιστοσελίδα newspull. gr δεν παραβιάζει τους όρους της κοινότητας του facebook και ζητάμε την επαναφορά της.

The website newspull. gr is not against facebook Community Standards and we demand to unblock it»

Το link που θα το στείλετε :
https://www.facebook.com/help/contact/571927962827151

Σχετικά