Συλλήψεις για… άσκοπους πυροβολισμούς σε Αλίαρτο και Θήβα

Ο αναγκαστικός εγκλεισμός στο σπίτι λόγω των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας χτύπησαν  στα… νεύρα δύο άνδρες, από την Αλίαρτο και τη Θήβα,οι οποίοι βγήκαν χθες το απόγευμα στις  αυλές  των κατοικιών τους και το έριξαν  στις… μπαλωθιές  με κυνηγετικά όπλα  για να ξεθυμάνουν!

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλιάρτου,οι οποίοι διενεργούσαν περιπολία, άκουσαν τους πυροβολισμούς και έσπευσαν στο σπίτι του, στην Αλίαρτο όπου του πέρασαν χειροπέδες.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο συγκεκριμένος άνδρας κατείχε νόμιμα την άδεια οπλοφορίας.

Σε άσκοπους πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο επιδόθηκε χθες το απόγευμα σε συνοικία της Θήβας και ένας ακόμη άνδρας, αλλά συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν  αρμοδίως.

Δείτε το επίσημο δελτίο της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί σε περιοχές της Βοιωτίας, για

άσκοπους πυροβολισμούς

Κατασχέθηκαν (2) κυνηγετικά όπλα & (5) κυνηγετικά φυσίγγια

Συνελήφθησαν, χθες (01-05-2020) σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλιάρτου & του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, αντίστοιχα, δύο (2) ημεδαποί οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στην Αλίαρτο, ο συλληφθείς με κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα, πυροβόλησε ασκόπως στον αέρα, από προαύλιο χώρο οικίας όπου διέμενε.

Κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όπλο και (3) κυνηγετικά φυσίγγια, ενώ από τους αστυνομικούς αφαιρέθηκε και η άδεια κατοχής του κυνηγετικού όπλο.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα στη Θήβα, ο συλληφθείς με κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα, πυροβόλησε ασκόπως στον αέρα, από την οικία του.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω όπλο, στο οποίο είχε αποσβηστεί ο αριθμός του, καθώς και δύο (2) κυνηγετικά φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπου αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Σχετικά