ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  4-10/5/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Καλό θα είναι να σταματήσουμε να κινδυνολογούμε γιατί αυτόματα χαλάμε την ψυχολογική μας διάθεση. Λόγια που ανυψώνουν το ηθικό και μας κάνουν να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Λόγια ελπίδας και αγάπης και όχι αφορισμοί. Επικοινωνία και μετακινήσεις μας ανεβάζουν το ηθικό, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα αυτά  γίνονται με κανόνες. Η αλληλεγγύη είναι το ύψιστο αγαθό σε μια κοινωνία.

ΚΡΙΟΣ  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας αισθάνεστε ότι υπάρχει αστάθεια στο χώρο εργασίας και στην καθημερινότητα. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου θεωρούν ότι πιέζονται από τις κοινές δράσεις, ίσως όμως η πίεση να προέρχεται και από τις παρέες τους. Ο Ουρανός φέρνει ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά σας. Έχετε την δυνατότητα να δράσετε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα είναι μια ουδέτερη εβδομάδα. Η Πανσέληνος έχει άμεση σχέση με τον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας, δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Επικεντρώνεστε σε οικονομικά θέματα και συζητάτε διεξοδικά για συναλλαγές που μπορεί να αφορούν το εμπόριο.  Γενικά κάνετε συμφωνίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις για αύξηση των εσόδων σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος του δεκαημέρου προσέχετε όποια πληροφορία λαμβάνετε γιατί μπορεί να μην ευσταθεί.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για να αυξήσετε τα εισοδήματα μέσα από συζητήσεις ή συμφωνίες, όμως μπορεί να αναγκαστείτε να αλλάξετε  ριζικά κατεύθυνση ή να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε σε θέματα καριέρας ή σε στόχους. Στο τέλος όλο αυτό θα σας ωφελήσει. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός, καθώς όσο και αν τους συμπαθείτε μπορεί να σας απογοητεύσουν. Επίσης παρά την απομόνωση, μπορεί να σκεφτείτε για οικονομικά αλλά και για ηθικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ουρανός συνεχίζει να φέρνει αλλαγές στο δικό σας δεκαήμερο. Ο Κρόνος από την άλλη σε όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, σας προκαλεί πίεση και ίσως πιο μεγάλη υπευθυνότητα στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Αυτή η εβδομάδα δεν έχει άλλες σημαντικές επιρροές από το πλανητικό σκηνικό και για αυτό μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα. Η Πανσέληνος γίνεται απέναντι σας, είναι η εποχή που πρέπει να φωτίσετε και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Συζητήστε και κατανοήστε και τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ήλιος βρίσκεται στο δεκαήμερό σας (χρόνια πολλά) και λάμπετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Στις αρχές της εβδομάδας είστε πολύ επικοινωνιακοί και υπερασπίζετε με σθένος τις απόψεις σας. Η αυτοπεποίθηση είναι αυτή που σας βοηθά να κάνετε τους σωστούς χειρισμούς και τις έξυπνες σκέψεις.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ θετική για εσάς, καταφέρνετε και κατοχυρώνετε τις ιδέες σας, πολλές φορές μεταμορφώνοντας (αλλάζοντας) τους στόχους σας. Όμως πετυχαίνετε στο τέλος να επηρεάσετε διαφορετικούς ανθρώπους από εσάς ή ανθρώπους από το εξωτερικό. Αν είστε σπουδαστές έχετε εύνοια και με το πείσμα που σας διακρίνει στο τέλος μπορείτε να τα καταφέρετε. Επιτυχία δια γραπτού και προφορικού λόγου. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου προσοχή στις υποσχέσεις από ομάδες, παρέες κτλ. που δεν έχουν αντίκρισμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι ουδέτερη εβδομάδα για εσάς, μπορείτε να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση και να βρείτε τις ισορροπίες που τόσο έχετε ανάγκη. Προσπαθήστε λοιπόν να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο γιατί πάντα αυτό το διάστημα έχετε την αίσθηση ότι κάτι ξαφνικό θα σας συμβεί. Δυσκολεύεστε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας σε καινούργια δεδομένα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Κάνετε μυστικές συζητήσεις και για μελλοντικά σχέδια. Ακόμα λόγω των συνθηκών δεν μπορούν να βγουν στην επιφάνεια. Πρέπει να προσέχετε όμως και το ενδεχόμενο ότι μιλούν πίσω από την πλάτη σας. Ίσως κάποιος άλλος να κάνει κρυφές ενέργειες που θα τις μάθετε αργότερα.   Φροντίστε να έχουν μόνο καλά να πουν για εσάς. Σύντομα θα μπορέσετε να δράσετε. 

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου πρέπει να προσέχετε στον τομέα της καριέρας γιατί είστε πολύ εύπιστοι και καλοπροαίρετοι και μπορεί να απογοητευθείτε. Στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να υπάρξει μια μυστική συμφωνία ή κάποιο μυστικό που θα σας βοηθήσει επαγγελματικά. Μέσα από αδιαφανείς διαδικασίες μπορεί να συζητήσετε ή να διαπραγματευτείτε οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με άλλους π.χ. δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά κτλ. Όλα αυτά μπορεί να αφορούν και τα οικονομικά του/της συντρόφου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εκτός από την πίεση που αισθάνεστε εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του μήνα με οικονομικές υποχρεώσεις  και τις ανατροπές που έχετε οι γεννημένοι μετά τα μέσα του δεκαημέρου από την παρέα σας ή τις ομάδες που συμμετέχετε, θα έχετε μια ήρεμη εβδομάδα. Έχετε την δυνατότητα όμως όλοι να χειριστείτε ότι σας προκύψει αν όχι με επιτυχία με ηρεμία.. 

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έντονη κινητικότητα και συζητήσεις ή μετακινήσεις με άλλους. Έχετε δώσει όλη την προσοχή σας στην κοινή δράση με τους ομοϊδεάτες σας. Είστε πολύ κοινωνικοί και αυτό σας ανεβάζει τη διάθεση. Παίρνετε πρωτοβουλίες στα πλαίσια της ομάδας και είναι σημαντικό αυτό το διάστημα ώστε να βγείτε από την απραξία. Η Πανσέληνος σας φωτίζει την καλή πλευρά της ζωής, μπορεί να μην είστε απόλυτα ικανοποιημένοι όμως μέσα από τον έρωτα, τα παιδιά και τη δημιουργία θα βρείτε τη χαρά.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου ίσως απογοητευθείτε από ένα κρυφό έρωτα που σας είχε τάξει πολλά. Όμως γενικά η εβδομάδα θα είναι εποικοδομητική και αφορά την ομαδική προσφορά. Το κυριότερο, θα μπορείτε να κάνετε συμφωνίες και συνεργασίες με όρους που σας συμφέρουν, αφήνοντας πίσω κάποια παλιά δεδομένα. Ιδέες και σχέδια για το μέλλον και με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες.

ΛΕΩΝ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ουδέτερη για εσάς. Θα κάνετε συζητήσεις με οικεία πρόσωπα που θα αναδείξουν ότι οι στόχοι σας ίσως διαφοροποιούνται από τα δικά τους θέλω. Κάποιες από τις ανατροπές σε επαγγελματικό επίπεδο ήδη τις έχετε καταλάβει από το προηγούμενο διάστημα, όμως τίποτα δεν είναι σταθερό ακόμα για κάποιους από εσάς. Έχετε την δυνατότητα να ανασυνταχθείτε.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε επικεντρωθεί στους στόχους και στην καριέρα σας. Μεγάλη κινητικότητα και επικοινωνία αυτό το διάστημα, ίσως ο λόγος που λειτουργείτε έτσι είναι ότι πολλά είχαν μείνει πίσω. Ασχολείστε με την κοινωνική σας άνοδο και αυτό σας παίρνει αρκετή ενέργεια. Μπορείτε να κάνετε καλές δημόσιες σχέσεις με σημαντικά άτομα.  Η Πανσέληνος δείχνει ότι άτομα από την οικογένεια μπορεί να έχουν ανάγκη τη βοήθειά σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Σημαντική εβδομάδα για συμφωνίες και ριζικές αλλαγές σε εργασιακό επίπεδο. Στον επαγγελματικό χώρο μέσα από συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ή μέσα από ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα, θα μεταλλαχθούν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Δεν θα είναι αρνητικό αλλά θα θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να προσαρμοστείτε. Επίσης αυτό μπορεί να αφορά και την καθημερινότητα π.χ. μέσα από ένα project να αλλάξουν κάποια πράγματα στο ημερήσιο πρόγραμμα. Σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να έχετε κάποιο μπόνους ή υπόσχεση για κάτι ανάλογο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να αισθανθείτε πιο ήρεμοι. Αν και δεν υπάρχουν πλανητικές όψεις που να σας επηρεάζουν ιδιαίτερα, έχετε όμως ακόμα τον Ουρανό που σας φέρνει αλλαγές στον τρόπο σκέψης και στην φιλοσοφία ζωής που είχατε μέχρι τώρα, δύσκολο για εσάς να το συνειδητοποιήσετε αλλά θετικό προς το αποτέλεσμα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτό το διάστημα έχετε την τάση να μελετήσετε να φιλοσοφήσετε και να διαδώσετε ότι σκέπτεστε. Έντονη λοιπόν η αίσθηση της επικοινωνίας με ένα τρόπο που δεν το συνηθίζετε, δεν είστε επικριτικοί, όμως επικροτείτε το διαφορετικό. Θα θέλατε να ταξιδέψετε ή κάνετε μικρές διαδρομές για κάποιο σκοπό. Φροντίστε να μην γίνεστε πολύ πιεστικοί στα λεγόμενά σας, ανοίξτε όμως τους ορίζοντές σας. Προσοχή εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου σε υποσχέσεις για επαγγελματικές συνεργασίες στην αρχή της εβδομάδας. Η Πανσέληνος σας φωτίζει το περιβάλλον και τον τρόπο που κοινωνικοποιήστε, είστε ευαισθητοποιημένοι απέναντι σε συγγενείς και φίλους. Έχετε την ανάγκη να μιλήσετε και να εκφραστείτε, δεν έχετε παρά να το κάνετε!

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου να προσέχετε τις συνεργασίες γιατί μπορεί να απογοητευθείτε. Σε γενικές γραμμές όμως η εβδομάδα θα είναι θετική. Μέσα σε μια λίγο τεταμένη κατάσταση, συναισθηματικά περισσότερο, θα γίνουν συζητήσεις που θα δείξουν την μέχρι τώρα υποβόσκουσα αλλαγή που έχει γίνει μέσα σας. Θα είναι μία ουσιαστική επικοινωνία που ταράζει τα «λιμνάζοντα ύδατα» όμως είναι θετική για εσάς. Προσοχή να μην είστε απόλυτοι. Εκφράζετε την τάση που έχετε να δημιουργήσετε, να ερωτευθείτε , να ταξιδέψετε ακόμα και να δείτε από μια άλλη άποψη θέματα που αφορούν τα παιδιά.

ΖΥΓΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι ουδέτερη εβδομάδα που μπορείτε να σταθεροποιήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια και ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου. Ότι έχει σχέση όμως με τα χρηματοοικονομικά που αφορούν τρίτους, θα υπάρχουν ανατροπές. Σχεδιάστε με πιο καθαρό μυαλό τις επόμενες κινήσεις σας, έχετε την άνεση να κινηθείτε πιο ελεύθερα

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη σας βοηθά να βρείτε την αισιοδοξία που χρειάζεστε για να περάσετε όμορφα σε χώρους εκπαίδευσης ή με άτομα διαφορετικά από εσάς (ο έρωτας έρχεται από μακριά). Εύνοια από το εξωτερικό ή σε σπουδές. Το δύσκολο κομμάτι είναι τα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους και εκεί δίνετε την ενέργεια σας. Συζητήσεις και μετακινήσεις για διεκπεραίωση υποχρεώσεων. Κρατήστε χαμηλούς τόνους. Μπορεί να γίνουν συμφωνίες με τράπεζες, ασφάλειες κτλ. Η Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα των οικονομικών, υπάρχουν εκκρεμότητες που ζητούν λύσεις και άμεσες ενέργειες.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οικονομικά και οικογενειακά θέματα είναι προτεραιότητα. Η οικογένεια και ότι αφορά ακίνητα, θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό το διάστημα. Συζητήσεις και μετακινήσεις με τα μέλη της οικογένειας, άλλοτε θα φαίνεται ότι ναυαγούν και άλλοτε ότι όλα αυτά γίνονται για το συμφέρον σας. Στο τέλος κάτι πρέπει να αφήσετε πίσω για να προχωρήσετε μπροστά, έχετε μεγάλα οικονομικά οφέλη από τη σωστή διαχείριση του λόγου. Διεκπεραίωση που αφορούν τρίτους, όπως δάνεια κληρονομιές, ασφάλειες κτλ., είναι στο πρόγραμμα.           

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Το οικογενειακό περιβάλλον σας πιέζει και ίσως σας περιορίζει, αυτό ισχύει για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου. Όμως σε γενικές γραμμές θα είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που πρέπει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Και αυτό το διάστημα θα αντιμετωπίσετε την τάση ανεξαρτητοποίησης από μέρους του/της συντρόφου ή των συνεργατών σας, οι οποίοι θα φέρονται νευρικά ή εκκεντρικά

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είστε επικεντρωμένοι στους σημαντικούς ανθρώπους για εσάς, όπως ο/η σύντροφος και οι άμεσοι συνεργάτες. Αυτό το διάστημα θα έχετε πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις που θα αφορούν συνεργασίες π.χ. εμπορικές ή τις προσωπικές σχέσεις. Εδώ θέλει λίγο προσοχή γιατί μπορεί να υπάρχει διάσταση απόψεων. Επίσης νομικά θέματα μπορεί να προκύψουν. Η Αφροδίτη σας βοηθά σε ότι έχει σχέση με τις υποχρεώσεις προς τρίτους π.χ. δάνεια, ασφάλειες κτλ. Η Πανσέληνος γίνεται στο δεκαήμερό σας, άρα είστε υπέρμετρα συναισθηματικοί αλλά πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους άλλους.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Συμφωνίες και ξεκαθαρίσματα αυτή την εβδομάδα είναι το πιθανότερο σενάριο. Το προηγούμενο διάστημα θέλατε να απαλλαγείτε από ανθρώπους που συναναστρέφεστε και δεν σας κάλυπταν πια, τώρα θα μπείτε στη διαδικασία να επικοινωνήσετε με τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Τα αποτελέσματα είναι αμφίρροπα, από την μία ξεκαθαρίζετε την θέση σας αλλά από την άλλη κάποιες σχέσεις και συνεργασίες είναι σημαντικές για εσάς και σας ευνοούν. Άρα να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο και όλα θα γίνουν όπως τα θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι ανατροπές στην καθημερινότητα είναι συχνό φαινόμενο το τελευταίο διάστημα. Αισθάνεστε ότι ακόμα και ο περίγυρος, σας προσθέτει επιπλέον ευθύνες. Αυτή η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να ανασυνταχθείτε και να βρείτε τα «πατήματα» σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μεγάλη κινητικότητα και συχνές συζητήσεις στην καθημερινότητα. Στο χώρο εργασίας πολλές υποχρεώσεις, έχετε δώσει όλη σας την ενέργεια και την προσοχή στη διεκπεραίωση γραφειοκρατικών θεμάτων. Μπορεί να πρέπει να παρέχετε βοήθεια σε άλλους που το έχουν ανάγκη. Έχετε όμως την αγάπη και την συμπάθια από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Η Πανσέληνος σας «χτυπά το καμπανάκι» και σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να φροντίσετε λίγο τον εαυτό σας, δηλαδή την ψυχική και σωματική σας υγεία. Είστε γενικά αισιόδοξοι άνθρωποι, μην το ξεχνάτε…

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Τα οικονομικά σας δεν είναι σταθερά, θα μπορούσα να τα χαρακτηρίσω μια του ύψους και μια του βάθους. Τώρα μπορείτε να κάνετε συζητήσεις και συμφωνίες για να μπορέσετε να βρείτε μια φόρμουλα ώστε να σταθεροποιήσετε την κατάσταση. Ίσως να μην κερδίσετε όλα αυτά που επιδιώκετε αλλά θα πάρετε μια σημαντική «ανάσα» οικονομική που θα προέρχεται από την σωστή διαπραγμάτευση. Βελτίωση οικονομική μέσα από την εργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη και έχετε την ευκολία να χειριστείτε χωρίς ιδιαίτερο κόπο τις καταστάσεις που τυχόν προκύψουν. Ο Ουρανός συνεχίζει να φέρνει τα πάνω-κάτω στην ερωτική σας ζωή καθώς και ότι αφορά τα παιδιά. Ενώ ο Κρόνος δημιουργεί πίεση στα οικονομικά σε αυτούς που έχουν γεννηθεί στις πρώτες μοίρες του ζωδίου.  

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου μην είστε ευκολόπιστοι σε υποσχέσεις για μια πιο όμορφη καθημερινότητα, γιατί θα απογοητευτείτε. Θέλετε να περάσετε το χρόνο σας διασκεδάζοντας ή αν έχετε παιδιά η ενασχόληση μαζί τους θα σας δώσει χαρά. Συζητήσεις, μετακινήσεις  και νέα από αγαπημένα πρόσωπα θα σας φτιάξουν την διάθεση. Δημιουργία και άνεση στην επικοινωνία. Η Πανσέληνος τονίζει την κοινωνική σας ζωή, όπως και κάθε είδους επιμόρφωση. Η κοινή δράση είναι σημαντική.  

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι μια πολύ θετική εβδομάδα για εσάς, παίρνετε μηνύματα και πληροφορίες που σας αλλάζουν κάποια δεδομένα και σας προκαλούν ενθουσιασμό. Επωφεληθείτε από την συγκυρία ώστε να γίνετε πιο δημιουργικοί και αισιόδοξοι. Τα παιδιά και ο/η ερωτικός σύντροφος θα σας δώσουν χαρά με τα λεγόμενα τους. Προσοχή θα χρειαστεί να έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, αφού η προσφορά και οι εξυπηρετήσεις σε συγγενείς και φίλους μπορεί να μην εκτιμηθούν όσο θα θέλατε και αυτό θα σας απογοητεύσει. Μην ακούτε τις «σειρήνες» που σας τάζουν στην αρχή της εβδομάδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Κρόνος, για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, συνεχίζει να σας δημιουργεί περιορισμούς και μειώνει την ενέργειά σας. Οι αλλαγές που γίνονται στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, σας προβληματίζουν. Εσείς όμως εύκολα προσαρμόζεστε. Δεν έχετε ιδιαίτερες πλανητικές επιρροές αυτή την εβδομάδα αρά μπορείτε να κινηθείτε με μεγαλύτερη ευκολία.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αφιερώνετε τον περισσότερο χρόνο και την ενέργειά σας στην οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία , συζητώντας κάνοντας συμφωνίες ή παίρνοντας πληροφορίες για θέματα που σας απασχολούν. Οι οικογενειακές δραστηριότητες είναι σημαντικές για εσάς αυτό το διάστημα, θέλετε να εδραιώσετε τη θέση σας στο οικείο περιβάλλον. Οι μετακινήσεις και οι διενέξεις μεταξύ εσάς και της οικογένειας θα γίνουν πιο έντονες στις 5/5. Η Πανσέληνος σας φέρνει σε αντιπαράθεση μεταξύ της καριέρας και της προσωπικής ζωής, γιατί εκεί έχετε αυξημένες υποχρεώσεις οπότε πρέπει να βρείτε την ισορροπία για να προχωρήσετε στους στόχους σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξετε την ερωτική σας ζωή που μπορεί να σας επιφυλάξει μια μικρή απογοήτευση στις αρχές της εβδομάδας, όμως γρήγορα αυτό αλλάζει και συνεχίζετε ακάθεκτοι. Προσοχή όλο αυτό το διάστημα και στα οικονομικά σας. Σημαντικό όφελος θα έχετε από ψυχολογικής άποψης στο τέλος της εβδομάδος μετά από συζητήσεις με την οικογένεια. Μπορεί να αισθανθείτε τη βαριά ευθύνη  να συνεχίσετε κάτι που έρχεται από το παρελθόν π.χ. παραδόσεις, ήθος, πατρίδα κτλ. όμως θα εμψυχωθείτε και θα θελήσετε να προσφέρετε έστω και παρασκηνιακά.

ΙΧΘΥΕΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσωτερική πίεση θα αισθανθείτε όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου. Ανατροπές αλλά και εξελίξεις συνεχίζετε να έχετε στο άμεσο περιβάλλον σας. Αυτή η εβδομάδα σας αφήνει να χειριστείτε με άνεση ότι σας απασχολεί, γιατί είναι ουδέτερη και μπορείτε να ανασυνταχθείτε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις στο μέλλον.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μεγάλη κινητικότητα και επικοινωνία αυτό το διάστημα. Γραπτά, εμπόριο, επιμόρφωση και περίγυρος θα σας κρατούν σε εγρήγορση. Είναι γενικά μια θετική εβδομάδα που πρέπει να εκμεταλλευτείτε ώστε να ακουστούν οι απόψεις σας. Νεαρά άτομα θα είναι στο επίκεντρο. Η Πανσέληνος τονίζει όλα αυτά που προανέφερα. Προωθήστε κοινωνικά θέματα και αν είστε σπουδαστές προσηλωθείτε στις εξετάσεις σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θα έχετε νέα που θα σας προωθήσουν σε κοινές δράσεις. Μέσα από ξεκαθαρίσματα θα ανατρέψετε το κλίμα σε ομάδες, συλλόγους, παρέες και γενικά όπου συμμετέχετε σαν μέλλος. Θετικά αποτελέσματα και κατοχύρωση σημαντικής θέσης στην ομάδα. Από την άλλη εύνοια από κοινή προσπάθεια θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακούς. Μια ομιλία μπορεί να σας φέρει πιο μπροστά από τους άλλους ομοϊδεάτες σας. Είναι μία καλή περίοδος για τους σπουδαστές και για κάθε είδους επιμόρφωση. Προσοχή σε αυτούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου γιατί μπορεί να απογοητευθούν από ένα μέλος της οικογένειας στις 4/5.                       

Σχετικά