Συγκλονιστικά βίντεο από την δραματική επιχείρηση ανάσυρσης των σορών των τεσσάρων άτυχων ανδρών στο Λουτράκι

Η επιχείρηση της ΕΜΑΚ έγινε υπό τον φόβο έκρηξης στο σημείο – Οι άτυχοι άνδρες, κάτοικοι Λουτρακίου και Ισθμίας, φέρονται να έψαχναν θησαυρό από λίρες σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπονάρι

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Λουτρακίου, αλλά και στο πανελλήνιο, η τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι, όπου εντοπίστηκαν νεκροί τέσσερις άνδρες.

Όπως αποκαλύφθηκε μετά την ανάσυρση των σορών των τεσσάρων άτυχων ανδρών, ηλικίας 35, 36, 49 και 72 ετών, οι τρεις ήταν κάτοικοι Λουττρακίου και ένας κάτοικος Ισθμίας.

Οι δύο εκ των τεσσάρων είχαν παιδιά, ενώ, όπως έγραψε το loutraki365.gr, πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη ξενώνα ηλικιωμένων στο Λουτράκι, κάτοικο της περιοχής, ηλικίας 49 ετών, έναν συνταξιούχο 72 ετών, κάτοικο Λουτρακίου επίσης, ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση κοντά στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη, έναν 35χρονο ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων, επίσης στο Λουτράκι και έναν 36χρονο υπάλληλο συνεργείου αυτοκινήτων, κάτοικο Ισθμίας.

Στα βίντεο του Ηλέκτρα Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός (Ηλέκτρα TV) φαίνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των ανδρών της ΕΜΑΚ να ανασύρουν τα πτώματα των άτυχων ανδρών. Η όλη επιχείρηση έγινε με μεγάλη προσοχή, υπό τον φόβο μιας πιθανής έκρηξης στο σημείο.

Σχετικά