ΕΔΒΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΕΔΒΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  18-24/5/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Ζούμε σε εποχές που υποσχόμαστε και δεν τηρούμε, που άλλα ακούμε και αλλά φανταζόμαστε ή άλλα καταλαβαίνουμε. Το όμορφο παραμύθι με τον πρίγκιπα και την βασιλοπούλα που εξιτάρουν την φαντασία, αλλά δεν μπορεί να συμβαδίσει με την πραγματικότητα, είναι εδώ! Αυτή την εβδομάδα σας προτρέπω να το ζήσετε αν θέλετε, αλλά να μην μου πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα.    

ΚΡΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αρχίζετε να γίνεστε πιο κοινωνικοί και σταθεροποιείτε τις απόψεις σας. Αυτό που θα είναι σημαντικό αυτή την περίοδο είναι η  αποφασιστικότητα  και η ευθύνη που θα χρειαστεί να έχετε για να κατοχυρώσετε  τη θέση σας σε κοινές δράσεις. Το περιβάλλον σας γίνεται το επίκεντρο. Η νέα Σελήνη στο τέλος της εβδομάδας δείχνει ακριβώς αυτό, βρίσκετε καινούργιους τρόπους να επικοινωνείτε και αρχίζετε κάποιου είδους επιμόρφωση. Ίσως όμως δεν μπορέσετε ακόμα να ξεκαθαρίσετε τον τομέα ή τον τρόπο που θα δράσετε.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Πραγματικά θα πρέπει να επιστήσετε την προσοχή σας σε οτιδήποτε ακούτε, λέτε ή γράφετε ειδικά όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες μοίρες του δεκαημέρου. Αυτή η εβδομάδα είναι κάτι σαν την Πρωταπριλιά άρα καλό θα είναι να μην αποφασίσετε για τίποτα σημαντικό και ειδικά για εκπαιδευτικά προγράμματα. Η ευχή να επικοινωνήσετε με αγαπημένα άτομα  που έχετε να δείτε καιρό, πιθανόν να πραγματοποιηθεί και θα σας φέρει γλυκές αναμνήσεις από το παρελθόν.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου έχετε όμορφες συναντήσεις και γλυκό τρόπο έκφρασης, πιθανόν να έχετε επικοινωνία με άτομα αγαπημένα από το παρελθόν. Προσέχετε σε ότι ακούτε γιατί μπορεί να λάβετε λάθος πληροφορίες που θα σας αναστατώσουν ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι αλλαγές στη ζωή σας συνεχίζονται λόγω του Ουρανού στο δεκαήμερό σας. Έντονη δράση ή εντάσεις με παρέες και ομάδες που συμμετέχετε. Εκεί που θα επικεντρωθείτε περισσότερο είναι τα οικονομικά. Κάνετε πιο συγκροτημένες ενέργειες σε θέματα που αφορούν την καριέρα και τους στόχους σας με οικονομικά αποτελέσματα. Η νέα Σελήνη στις 22/5 σας προτρέπει να δείτε με άλλο μάτι τον τρόπο που πρέπει να λειτουργήσετε ώστε να έχετε τα έσοδα που θα θέλατε.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Σε γενικές γραμμές θα είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Αυτοί που έχουν γεννηθεί τελευταία μοίρα του δεκαήμερου όμως μπορεί να επηρεαστούν από την δύσκολη όψη Ερμή και Αφροδίτη με Ποσειδώνα. Προσοχή σε λάθος οικονομικές συμφωνίες έστω και αν σας φαίνονται συμφέρουσες.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Δείχνει λίγο απατηλό αυτό το διάστημα ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου. Όσο και να θέλετε να πιστέψετε σε υποσχέσεις για ανάκαμψη των οικονομικών σας από τις ομάδες, παρέες που συμμετέχετε με κοινή δράση, καλό θα είναι να έχετε τις επιφυλάξεις σας. Οι ιδέες είναι καλές αρκεί να μπορούν να εφαρμοστούν. Η ανάκαμψη των οικονομικών σας θα αρχίσει να φαίνεται τον επόμενο μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η νέα Πανσέληνος γίνεται στο δεκαήμερό σας με συμμετοχή του Ερμή και της ανάδρομης Αφροδίτης. Έντονη επικοινωνία και καλή διάθεση από εσάς, ξεκινά ένα διάστημα που πρέπει να βρείτε καινούργιους τρόπους έκφρασης. Σταθεροποιείτε τους στόχους σας και με συγκροτημένες και όχι βιαστικές ενέργειες βγαίνετε προς τα έξω, διεκδικώντας την αξιοπιστία από τους άλλους για τις φιλοσοφικές σας απόψεις. Επαγγελματικά έχετε τάσεις σταθεροποίησης. Αποφύγετε αυτό το διάστημα αισθητικές παρεμβάσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι ένα ουδέτερο διάστημα για εσάς, όμως αν έχετε γεννηθεί στις τελευτές μοίρες του δεκαημέρου μπορεί να επηρεαστείτε από τον Ποσειδώνα που σας εμποδίζει να δείτε καθαρά εάν είναι εφικτοί οι στόχοι σας. Όμως θα μπορείτε να έχετε εύνοια από συζητήσεις γιατί ο λόγος σας θα είναι «αρμονικός» και θα εμπνέει τους ανθρώπους γύρω σας. Συζητήσεις μπορείτε να κάνετε όπως και έρευνα για θέματα αισθητικής όμως μην αποφασίσετε κάτι που θα έχει μόνιμο χαρακτήρα μέχρι το τέλος Ιουνίου.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ Οι γεννημένοι στις αρχές του δεκαημέρου έχετε την Αφροδίτη που σας κάνει συμπαθείς με ευφράδεια στο λόγο, που έχει σαν συνέπεια να είστε δημοφιλείς. Πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί στο τι υπόσχεστε και αν αυτά μπορούν  να γίνουν πραγματικότητα. Πολλές φορές διαψεύδονται οι στόχοι και οι προσδοκίες σας σε ότι αφορά την καριέρα. Επίσης προσέχετε τα κοινωνικά σκάνδαλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Δεν θέλετε να κοινοποιήσετε τις ενέργειές σας σε θέματα που αφορούν οικονομικά τρίτων, επενδύσεις, δάνεια κτλ. Θέλετε να σταθεροποιήσετε πρώτα τις απόψεις σας. Εδώ μπορούμε να πούμε ότι θα υπάρχουν και κρυφά οικονομικά που όμως επιφέρουν ευθύνες. Η νέα Σελήνη θα σας κάνει να απομονωθείτε για να προσηλωθείτε στον εαυτό σας και να κάνετε μια ενδοσκόπηση.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Κάποιες από τις προσδοκίες σας καταρρίπτονται, συναισθηματικά μπορεί να αισθανθείτε απογοήτευση. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να μελαγχολήσετε ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου. Μην αφήσετε κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη σας, να σας ρίξουν το ηθικό. Σε γενικές γραμμές όμως είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που έχετε την δυνατότητα να προετοιμαστείτε για τις επόμενες κινήσεις σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Από την αρχή της εβδομάδας, εσείς περισσότερο που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου, θα πρέπει να προσέχετε τις συναισθηματικές εξαπατήσεις. Πιθανό να έχει επιστρέψει μια παλιά αγάπη, όμως δεν πρέπει να βγάζετε συμπεράσματα και να παίρνετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης αυτή την περίοδο. Λόγια που θα ακούσετε για μεγαλόπνοα σχέδια, σε μυστικό επίπεδο, δεν ισχύουν, αφήστε το χρόνο να περάσει.

ΛΕΩΝ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αρχίζετε να έχετε πιο έντονη κοινωνική ζωή. Θα δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην κοινή δράση και θα προσπαθήσετε να σταθεροποιήσετε τις συνεργασίες σας. Η λογική και η συνέπεια θα σας βοηθήσουν σε όλες τις πρωτοβουλίες σας. Οι ανατροπές ή αλλαγές συνεχίζονται σε σκοπούς και στόχους. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις για οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους όπως δάνεια, ασφάλειες, κληρονομιές κτλ. Η νέα Σελήνη σας προτρέπει να κάνετε μια νέα αρχή σε ομαδικούς χώρους όπως συλλόγους, συνδέσμους, κόμματα και φυσικά σε παρέες που ασπάζεστε την ίδια ιδεολογία.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Σχετικά ήρεμη εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς. Αυτοί που έχουν γεννηθεί τελευταία μέρα του δεκαήμερου δηλαδή γύρω στις 12/8, να προσέχουν περισσότερο τα οικονομικά που αφορούν υποχρεώσεις σε τρίτους, πολλές υποσχέσεις από παλιά δεν ευσταθούν. Το ίδιο ισχύει και για κοινές δράσεις που περιμένατε πολλά, αλλά τα αποτελέσματα μπορεί να σας διαψεύσουν.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αν έχετε κοινά οικονομικά συμφέροντα με μια ομάδα ανθρώπων π.χ. μια εταιρία να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην πάρετε αποφάσεις που να σας δεσμεύουν. Συναισθηματικά, άνθρωποι που συμμετείχατε σε μια κοινή προσπάθεια, θα ξαναεμφανιστούν αλλά δεν μπορείτε να ξέρετε ακόμα τις προθέσεις τους. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική και αποφύγετε να πιστεύετε άτομα που δεν μιλούν με σαφήνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Δεν θα λείψουν οι κόντρες με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας λόγω του ότι ο Άρης βρίσκεται απέναντι σας. Όμως εσείς έχετε επικεντρωθεί στους στόχους και στην καριέρα σας, όπου με υπομονή και συγκροτημένες ενέργειες μπορείτε να έχετε αποτελέσματα. Η νέα Σελήνη  δείχνει πως θέλετε να προχωρήσετε στην δική σας προσωπική καταξίωση αν και «μέσα» σας δεν είστε τόσο σίγουροι για αυτό, χωρίς την συγκατάθεση των άλλων.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μια ουδέτερη εβδομάδα για όλο σχεδόν το δεκαήμερο. Μάλιστα αισθάνεστε και αρκετά αισιόδοξοι.  Όμως αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου, γύρω στις 12/9, συνεχίζουν να βρίσκονται σε διλλήματα σε σχέση με μια επαγγελματική πρόταση ή συνεργασία. Κινηθείτε με γνώμονα την λογική και χωρίς μεγάλες πρωτοβουλίες, εξετάστε αλλά πάρτε το χρόνο σας πριν αποφασίσετε για οτιδήποτε.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου, πρέπει να είστε υποψιασμένοι σε κάθε πρόταση που μπορεί να σας γίνει σε επαγγελματικό επίπεδο ή σε συνεργασία ακόμα και με τον/την σύντροφο. Οι προτάσεις θα είναι πολύ δελεαστικές και μάλιστα τα άτομα μπορεί να είναι και  πολύ γοητευτικά, όμως εσείς δεν πρέπει να ακούσετε τις σειρήνες έκτος και αν έχετε την δυνατότητα να αναιρέσετε αργότερα. Ακούστε και ερευνήστε ζητήστε χρόνο για να αποφασίσετε.

ΖΥΓΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Από την αρχή της εβδομάδας είστε αισιόδοξοι και έτοιμοι να αποδράσετε  «ψυχή τε και σώματι». Έχετε την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε ένα δημιουργικό σχέδιο και να βρείτε τρόπους να αξιοποιήσετε με ωριμότητα αυτή την ενεργητικότητα που πηγάζει από μέσα σας. Η νέα Σελήνη σας δίνει την ώθηση,  αν είστε φοιτητές, να ξεκινήσετε τις σπουδές με καλές προοπτικές ή σε άλλη περίπτωση να προγραμματίσετε τις διακοπές σας. Η φιλοσοφία σας αλλάζει, το ίδιο και η διάθεσή  σας. Προσοχή στις προστριβές στο χώρο εργασίας, όπως επίσης καλό είναι να προσέχετε την υγεία σας. 

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Αυτή η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να ανασυνταχθείτε καθώς είναι ουδέτερη για τους περισσότερους από εσάς. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου έχουν ήδη δει άτομα από το παρελθόν να επιστρέφουν με καινούργιες υποσχέσεις και όνειρα. Και εσείς ωραία τα σχεδιάζετε, όμως έχουν εφαρμογή στην πραγματικότητα; Αν έχετε αφήσει πίσω σπουδές ή νομικά θέματα μπορείτε να ξεκινήσετε πάλι.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου έχουν πολύ ωραία φιλοσοφία ζωής που μάλλον πηγάζει από παρελθούσες εμπειρίες, που όμως δεν μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινότητα. Στο χώρο εργασίας πρέπει να είστε πραγματιστές και συγκεντρωμένοι για να αποφεύγονται λάθη και απογοητεύσεις. Γενικά όμως μπορείτε να περάσετε ευχάριστα αποφεύγοντας τις ουτοπικές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Από την αρχή της εβδομάδας και ιδιαίτερα στις 22/5 που είναι η νέα Σελήνη, επικεντρώνεστε σε οικονομικά θέματα που αφορούν υποχρεώσεις. Ίσως αισθανθείτε και συναισθηματικά ευάλωτοι. Θα πρέπει να τακτοποιήσετε εκκρεμή οικονομικά θέματα που αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι. Αυτό θα απαιτήσει υπομονή από εσάς για να διεκπεραιωθούν με τον καλύτερο τρόπο. Η αξιοπιστία σας είναι σημαντική για να φέρετε εις πέρας υποχρεώσεις που σας περιόριζαν μέχρι τώρα. Αγωνίζεστε για ένα δημιουργικό εγχείρημα και διεκδικείτε το «αντικείμενο» του πόθου σας 

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για τους περισσότερους από εσάς. Όμως αυτοί που πρέπει να προσέχουν είναι οι γεννημένοι στο τέλος του δεκαημέρου γιατί είναι ευάλωτοι ψυχικά. Οι εξαπατήσεις και οι απογοητεύσεις στο συναισθηματικό αλλά και στον οικονομικό τομέα είναι πιθανές.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ποσειδώνας βρίσκεται τώρα στο δεκαήμερό σας και επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου. Σε γενικές γραμμές μπορεί να σας φέρει έμπνευση και πλατωνικούς έρωτες. Αυτή την εβδομάδα ζείτε μια χαώδη κατάσταση σε συναισθηματικό επίπεδο. Αναμνήσεις έρχονται από το παρελθόν που περισσότερο σας μπερδεύουν ή σας απογοητεύουν παρά σας δημιουργούν ρομαντική διάθεση. Αυτό το διάστημα μην κάνετε κινήσεις και σε οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους ή ότι αφορά επενδύσεις, δώστε πίστωση χρόνου στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η νέα Σελήνη γίνεται απέναντί σας, αρά εκεί που δίνετε όλη την προσοχή σας είναι ο/η σύντροφος και οι συνεργάτες σας. Επίσης μπορεί να δείχνει ότι αυτοί αποζητούν την προσοχή σας. Αυτό που πρέπει να τακτοποιήσετε είναι τις σημαντικές σχέσεις με το περιβάλλον σας, για να ρυθμίσετε και πιο προσωπικά θέματα ή συνεργασίες. Καταφέρνετε να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ συγγενών και συντρόφου, γίνεστε σαφής σε αυτά που ζητάτε και από τις δύο πλευρές. Εντάσεις στο χώρο του σπιτιού ή επισκευές σας χαλούν την αρμονία.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θα είναι μια εβδομάδα ανασυγκρότησης και αυτή με μεγαλύτερη δυνατότητα να χειριστείτε τις καταστάσεις που θα προκύπτουν. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί γιατί με δυσκολία θα αναγνωρίζουν την πραγματικότητα από την ουτοπία. Κάποιο μυστικό πλανάται στην ατμόσφαιρα που έχει σχέση με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αφήστε το χρόνο να περάσει και μην ακούτε όμορφα λόγια χωρίς αντίκρισμα, όπως επίσης μην δεσμεύεστε με καμία υπόσχεση που αργότερα μπορεί να αναιρέσετε.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτοί που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου πρέπει να προσέξετε ότι αφορά συγκατοικήσεις και θέματα σπιτιού γιατί δεν μπορείτε να δείτε καθαρά τα γεγονότα. Συνεργασίες και νομικά θέματα που αφορούν ακίνητα θέλουν προσοχή. Συναισθηματικά γυρνάτε πίσω και μιλάτε πολύ νοσταλγικά με ανθρώπους που έχετε μοιραστεί πολλά. Σε γενικές γραμμές όμως θα είναι για τους περισσότερους από εσάς μια ήρεμη εβδομάδα, χωρίς πολλές εξάρσεις. Ότι αφορά την οικογένεια και το σπίτι σαν ακίνητο, σε κάποιους θα υπάρχουν μεγάλες ριζικές αλλαγές σε βάθος χρόνου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Με τη νέα Σελήνη και τον Ήλιο  επικεντρώνεστε στην εργασία καθώς και σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Αρχίστε ένα πιο υγιή τρόπο ζωής, φροντίστε την υγεία σας. Μέσω της εργασία σας θέλετε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας και κατά κάποιο τρόπο τα καταφέρνετε.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτοί που επηρεάζεστε περισσότερο από τα απατηλά τετράγωνα του Ποσειδώνα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου και χρειάζεται να προσέχετε  έγγραφα και παραπληροφόρηση στο χώρο εργασίας. Επίσης φαίνεται ότι κάποια πρόταση από μια προηγούμενη εργασία μπορεί να σας φανεί ενδιαφέρουσα, όμως αποφύγετε να δώσετε μια απάντηση, πριν να διερευνήσετε αν όλα αυτά ισχύουν. Σε θέματα που αφορούν την υγεία όπως τσεκ απ, καλό θα είναι να πάρετε και μια δεύτερη γνώμη. Σε γενικές γραμμές όμως, για τους περισσότερους από εσάς, θα είναι μια ουδέτερη εβδομάδα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι «θολή» και καλείστε, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, να εξετάζετε προσεκτικά κάθε επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει όσο καλή και αν ακούγετε. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε συναισθηματικά στο χώρο εργασίας. Επίσης ίσως να υπάρξουν λάθη ή παραλήψεις σε γραπτό ή προφορικό λόγο, οπότε θα υπάρχει μια δυσκολία στην συνεννόηση. Σε γενικές γραμμές και για τους περισσότερους από εσάς θα είναι μια ουδέτερη εβδομάδα. Μην ξεχνάτε ότι σε βάθος χρόνου η προσωπικότητά σας αλλάζει και θα το καταλάβετε αργότερα. Ο Δίας μπορεί να είναι ανάδρομος και αυτό μπορεί να καθυστερεί τις ευκαιρίες, όμως σας δίνεται η δυνατότητα να επανεξετάσετε κάποια θέματα και να αποφασίσετε αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Από την αρχή της εβδομάδας ασχολείστε με πράγματα που σας ευχαριστούν. Τα παιδιά, ο ερωτικός σύντροφος ή ένα χόμπι σας βοηθούν να φεύγετε λίγο από τα τετριμμένα. Η νέα Σελήνη βοηθά σε αυτό και σας προτρέπει να κάνετε μια νέα αρχή. Το έχετε ανάγκη άλλωστε, είναι μια καλή συγκυρία για εσάς. Εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου και έχετε πιεστεί πολύ από τον Κρόνο, τώρα κάποια πράγματα σταθεροποιούνται και παίρνετε μια ανάσα, γιατί δημιουργικά θέματα σας αναγκάζουν να είστε πιο συγκροτημένοι.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Για εσάς είναι μια ουδέτερη εβδομάδα με την δυνατότητα να κοιτάξετε πίσω και να δείτε ότι πολλά όμορφα πράγματα υπάρχουν και υπήρχαν στη ζωή σας. Τις μεγάλες διαψεύσεις δεν θα τις αποφύγετε εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου, σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Σίγουρα θα χαρείτε και με την επιστροφή αγαπημένων ανθρώπων που θα επικοινωνήσετε μαζί τους, αλλά και με δημιουργικές δραστηριότητες που έχετε αφήσει πίσω όλο αυτό το διάστημα και τώρα ξαναέρχονται στην επιφάνια. Προσοχή στον υπέρμετρο ενθουσιασμό, τίποτα δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα ζήσετε μια αντιφατική κατάσταση, από την μία θα κάνετε ευχάριστες συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και από την άλλη θα πρέπει να είστε ρεαλιστές σε οικονομικά θέματα. Αγαπημένα πρόσωπα που είχατε καιρό να δείτε θα σας δώσουν χαρά με την έκφραση των συναισθημάτων τους, αλλά από την άλλη αισθάνεστε ανασφάλεια σε ότι αφορά ηθικά θέματα. Ο Ερμής στον τομέα της δημιουργίας και του έρωτα βοηθά να κάνετε ευχάριστες συζητήσεις και κοντινές διαδρομές με άτομα που ενδιαφέρεστε συναισθηματικά. Δημιουργική περίοδος που έχει σαν βάση παλιά δεδομένα. Ακόμα δεν πρέπει να αποφασίσετε ή να κατασταλάξετε ή να βγάλετε συμπεράσματα. Συνεχίζεται βέβαια το σκοτσέζικο ντους σε ότι έχει σχέση με τις φοβίες και τις ανασφάλειές σας.

ΙΧΘΥΕΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Με τον Άρη στο δεκαήμερό σας είστε πολύ δυναμικοί και δραστήριοι. Η νέα Σελήνη και Ήλιος μαζί στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού δείχνει ότι σας απασχολούν ζητήματα που προέρχονται από αυτό το χώρο. Το τελευταίο διάστημα είχατε φοβίες και ανασφάλειες για κοινωνικά θέματα ή για μεγαλύτερους ανθρώπους στην ηλικία που μπορεί να είχαν ανάγκη την βοήθειά σας. Όπως φαίνεται τα οικεία πρόσωπα θα σας καθησυχάσουν αυτό το διάστημα και θα ηρεμήσετε από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Για τους περισσότερους από εσάς θα είναι μια ουδέτερη εβδομάδα. Όμως αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου μπορεί να έχουν παλινδρομήσεις σε ότι αφορά οικονομικά θέματα ή ακίνητα. Καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιλογές που αφορούν την οικογένεια και τα ακίνητα. Θα γίνουν συζητήσεις που θα αφορούν παλιότερα οικογενειακά θέματα σε πολύ καλή ατμόσφαιρα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου δεν θα πρέπει να πάρετε ακόμα καμία απόφαση που να έχει σχέση με ακίνητα ή με θέματα που αφορούν την οικογένεια. Αν αποφασίσετε να διακοσμήσετε τον χώρο σας μην κάνετε ακόμα δραστικές επεμβάσεις, μπορείτε όμως να ψάξετε για το στιλ και την διακόσμηση που σας αρέσει. Αν και οι συζητήσεις επανέρχονται σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα, δεν θα είναι δύσκολες. Αναμνήσεις από παλιά μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να φορτιστείτε συναισθηματικά. Προσοχή σε ψεύτικές υποσχέσεις και από μέρους σας αλλά και από  μέλη της οικογένειας.                                                                                       

Σχετικά