Επαναλειτουργούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Τανάγρας

Επειτα από την σημερινή έκδοση ΚΥΑ υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 30.608/17.5.2020 ( https://gga.gov.gr/grafeio-tup…/deltia-tupou/2999-18-24-2020) ενημερώνουμε την αθλητική οικογένεια του δήμου Τανάγρας ότι το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Σχηματαρίου και οι λοιπές ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις επαναλειτουργούν από την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020.

Οι αθλητές άνω των 13 ετών οι οποίοι ανήκουν σε αθλητικά σωματεία /συλλόγους και ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος σε ατομικές προπονήσεις, θα πρέπει να δηλώσουν την πρόθεσή τους καθώς και τα απαιτούμενα έγγραφα , στις αθλητικές τους ομάδες και τους προπονητές τους ώστε να δημιουργηθούν οι ονομαστικές λίστες προπονήσεων.

Σχετικά με την ατομική άθληση για το ευρύ κοινό, οι αθλητικές εγκαταστάσεις παραμένουν κλειστές έως ότου ανακοινωθούν νεότερες υπουργικές αποφάσεις.

Σας επισυνάπτουμε τα έντυπα ιατρικού ιστορικού αθλούμενου/ης και του τεχνικού προσωπικού για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα.

Παρακαλούμε θερμά όλοι οι αθλητές και οι προπονητές τους να τηρούν αυστηρά τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και τις οδηγίες ασφαλούς χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Σχετικά