Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Εχασε το μάτι της η 33χρονη γυναίκα

Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Metropolitan, νοσηλεύεται η 33χρονη γυναίκα, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι το πρωί της Τετάρτης στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχει χάσει το αριστερό της μάτι, ενώ έχει εγκαύματα στο πρόσωπο, το στήθος και στα άκρα. Η 33χρονη έφτασε το πρωί της Τετάρτης στη δουλειά της στην οδό Θησέως, μπήκε στο κτίριο και κατευθύνθηκε προς το ασανσέρ με προορισμό τα γραφεία της εταιρίας της. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, μόλις πλησίασε το ασανσέρ, ξαφνικά εμφανίστηκε από τις σκάλες που οδηγούν στο υπόγειο η δράστρια και της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκε.

Στο σημείο της επίθεσης δεν υπάρχουν κάμερες, καθώς η ενέδρα στήθηκε εντός του κτιρίου στο ισόγειο. Κάμερες υπάρχουν, ωστόσο, εξωτερικά. Η δράστιδα φορούσε μάσκα στο πρόσωπο και έφυγε τρέχοντας. Οι μάρτυρες δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν σε επαρκές βαθμό τα χαρακτηριστικά της. Περιέγραψαν στους αστυνομικούς ότι είδαν ξαφνικά την 33χρονη συνάδελφό τους να ουρλιάζει από τον πόνο και να κλαίει. Στη συνέχεια, τη μετέφεραν στην κοντινότερη ιδιωτική κλινική. Τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι η δράστρια είχε στήσει καρτέρι και είχε οργανώσει καλά την επίθεση, την οποία διέπραξε εν ψυχρώ. Σήμερα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας θα πάρουν καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος για να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την επίθεση που δέχθηκε η 33χρονη. Ο Φώτης Σταθόπουλος, ιδιοκτήτης επιχείρησης που βρίσκεται δίπλα από το σημείο της επίθεσης μίλησε για το συμβάν στην εκπομπή του Open TV «Open Ελλάδα». «Βρισκόμουν στο μαγαζί μου μαζί με 2-3 παιδιά κάνοντας ανακαίνιση και ξαφνικά ακούσαμε φωνές. Κάποιος φώναζε “βοήθεια”. Πεταχτήκαμε έξω και είδαμε μία κοπέλα που έβγαινε από την είσοδο της ασφαλιστικής και έτρεχε προς το φαρμακείο. Την είδαμε σε απόσταση 25 μέτρων. Έτρεξαν και άλλοι προς το μέρος της. Η κοπέλα μπήκε μέσα στο φαρμακείο με παραμορφωμένο το μισό πρόσωπο. Μπορεί να έχει χάσει και το ένα της μάτι. Πέταξε τα ρούχα της γιατί ήταν βρεγμένα και την έκαιγαν και έμεινε μόνο με τα εσώρουχα. Η φαρμακοποιός έριχνε νερό πάνω της. Στη συνέχεια έφτασε εκεί ο ιδιοκτήτης της ασφαλιστικής και την μετέφερε στο Metropolitan», ανέφερε.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «η επίθεση έγινε στο ασανσέρ. Μάλιστα όταν η κόρη της φαρμακοποιού που πήγε στην ασφαλιστική, ακούμπησε εκεί και έκαψε το χέρι της». Απαντώντας στο ερώτημα για το εάν είχε ξαναδεί τη γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση είπε ότι «η κοπέλα ήταν καινούργια εδώ. Έκαναν ένα καινούργιο τμήμα εδώ και 15 με 20 μέρες. Επειδή ήμασταν κλειστά, δεν είχαμε επαφή. Την είδα μόνο από μακριά. Μετά την επίθεση δεν είδαμε κάποιον να τρέχει».

Στη συνέχεια ο κ. Σταθόπουλος υπογράμμισε ότι «έχω κάμερες στο μαγαζί. Έχω μία κεντρική που δεν πιάνει την πλαϊνή είσοδο. Από την ΕΛ.ΑΣ μου είπαν ότι θα περάσουν αύριο για να πάρουν αντίγραφο και να δουν ποια άτομα πέρασαν από το μαγαζί. Η κοπέλα είπε ότι δέχθηκε επίθεση από κάποιον με μαύρα ρούχα». «Πιστεύω ότι η κοπέλα θα είπε περισσότερα πράγματα στον διευθυντή της ασφαλιστικής» κατέληξε.

Σχετικά