Γονίδης: Δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα κορονοϊού – Πιστεύω ότι κάτι μας κρύβουν

Την άποψή του για τον κορονοϊό εξέφρασε ο Σταμάτης Γονίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA, ο γνωστός τραγουδιστής εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα εξάπλωσης του ιού, ενώ ανέφερε ότι δεν είναι πανδημία, αλλά επιδημία.

«Πιστεύω ότι κάτι μας κρύβουν. Έχω γράψει και τραγούδι πριν από τρία χρόνια. Πιστεύω ότι πίσω από όλα αυτά κάτι κρύβεται. Πιστεύω ότι δεν ήταν πανδημία αλλά επιδημία. Αν ήταν πανδημία θα ήταν τα θύματα πολύ περισσότερα από της γρίπης.

Ανησυχώ για τους όλους όχι για τον εαυτό μου, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Η ζωή είναι ένα όνειρο μέσα στην ύλη. Ζούμε ένα όνειρο που θα ξυπνήσουμε όταν κάνουμε μετάβαση στην πραγματική ζωή. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα κορονοϊού. Το λέω και διαισθητικά και σκεπτόμενος γιατί κάτι μας κρύβουν», ανέφερε ο Σταμάτης Γονίδης.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής σημείωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση χειρίστηκε πολύ ωραία το ζήτημα, ενώ από τα πυρά του δεν ξέφυγε ο Μπιλ Γκέιτς.

«Η Ελλάδα το χειρίστηκε πολύ ωραία. Η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Καμία κυβέρνηση του κόσμου, πιστεύω ότι κάτι παίζει. Ο Μπιλ Γκέιτς έλεγε ότι ο πληθυσμός της γης έχει αυξηθεί πολύ. Αν το πιστεύει αυτός ο κύριος καλύτερα να πεθάνει πρώτος για να δώσει το καλό παράδειγμα», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Σχετικά