ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  25-31/5/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Σε γενικές γραμμές έχουμε τη δυνατότητα να χειριστούμε θέματα  που αφορούν την καθημερινότητά μας, δύσκολα όμως μπορούμε να χειριστούμε σημαντικά πράγματα που θα μας αλλάξουν τη ζωή. Είμαστε σε αναμονή εξελίξεων.

ΚΡΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Και αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και συζητήσεις με πρόσωπα από το άμεσο περιβάλλον σας π.χ. συγγενείς, γείτονες κτλ. Ίσως να σας απασχολήσουν και γραφειοκρατικά θέματα. Αργότερα, μετά τις 28/5, οι συζητήσεις θα μεταφερθούν σε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή τα ακίνητα. Θετική εβδομάδα αρκεί να έχετε το νου σας στον κρυφό ανταγωνισμό και τις ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά, εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Επανέρχεστε στην κανονικότητα με ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις με ανθρώπους που θέλατε να δείτε από καιρό όπως φίλοι, συγγενείς, γείτονες κτλ. Ερωτικές σχέσεις από παλιά κάνουν την εμφάνισή τους και πολύ πιθανόν να αρχίσετε την επικοινωνία χωρίς ακόμα να ξέρετε την κατάληξη. Προς το τέλος της εβδομάδας αισθάνεστε ότι υπάρχει κρυφός ανταγωνισμός ή έχετε ψυχολογική ένταση, πιο πολύ εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έγγραφα, επικοινωνία και συζητήσεις σας κρατούν σε εγρήγορση στην αρχή της εβδομάδος. Το ενδιαφέρον σας για άλλη μια φορά είναι στραμμένο στην οικογένεια, όμως υπάρχει αυτή η τάση αναθεώρησης σε σκοπούς και στόχους που σας πιέζουν. Οι ριζοσπαστικές αλλαγές που επιχειρείτε στην καριέρα έχουν και το αντίστοιχο ρίσκο, οπότε αυτές οι εναλλαγές επηρεάζουν και τη σχέση με την οικογένειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Τα απρόσμενα, για εσάς που έχετε γεννηθεί στα τέλη Απριλίου σας αναστατώνουν, στην αρχή της εβδομάδας επιχειρείτε να δράσετε με γνώμονα μια πρωτοποριακή ιδέα. Έχετε επικεντρωθεί στον οικονομικό τομέα και προσπαθείτε να ισορροπήσετε τις οικονομικές συναλλαγές σας. Ο Ερμής από τις 28/5 και μετά σας διευκολύνει στην επικοινωνία με το περιβάλλον. Γραφειοκρατικά θέματα διευθετούνται ή τουλάχιστον μπαίνετε στην διαδικασία τακτοποίησης. Κοινωνικότητα, συζητήσεις και μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εάν περιμένετε  χρήματα που σας οφείλουν από παλιά τότε πιθανόν να τα πάρετε. Όμως σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να περιμένετε αφού παρά τις ενέργειες που κάνετε θα υπάρχει καθυστέρηση στα έσοδα. Στα τέλη του μήνα θα έχετε ενεργή δράση σε ομάδες, παρέες, συλλόγους, εταιρείες κτλ. Εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος του δεκαημέρου προσοχή στις προστριβές με τους ομοϊδεάτες ή τα μέλη μιας ομάδας που συμμετέχετε και ο λόγος είναι ότι μάλλον θα είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε συζητήσεις και συναντήσεις για οικονομικά θέματα. Συνεχίζετε η μεταμόρφωση σε ότι έχει σχέση με τον τρόπο που φιλοσοφείτε τη ζωή. Κατά κάποιο τρόπο βρίσκετε άλλους τρόπους να εκφράζετε πλέον τον εαυτό σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου χρησιμοποιείστε δημιουργικά την φαντασία σας σε συλλογικούς χώρους που μπορεί να έχουν σχέση με την τέχνη ή το πνεύμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ήλιος σας φωτίζει είναι η περίοδο των γενεθλίων σας (χρόνια πολλά). Είστε αισιόδοξοι και με πολύ ενέργεια. Ο Άρης στην αρχή της εβδομάδας σας κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς στον τομέα της καριέρας. Πολλές φορές κάτω από πίεση και ανατροπές αναγκάζεστε και βρίσκετε τρόπους δράσης. Ο Ερμής μετά τις 28/5 βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών, μπαίνετε λοιπόν στην διαδικασία να επικοινωνήσετε, να διευθετήσετε και να κάνετε μικρές διαδρομές με γνώμονα την απόκτηση υλικών αγαθών.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Όλα μπορείτε να τα περιμένετε από παλιά, μπορεί να είναι αγαπημένοι άνθρωποι που γυρίζουν στην ζωή σας, μπορεί όμως και εσείς να είστε σε στάση αναμονής για καλύτερα αποτελέσματα στις προσπάθειες που κάνετε. Στα τέλη της εβδομάδας θα θελήσετε να φτάσετε τους στόχους σας με δυναμικότητα θα είστε έντονα παρορμητικοί και ανταγωνιστικοί. Προσοχή όμως αποφύγετε τις συγκρούσεις.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου θα είστε πολύ κοινωνικοί. Συζητήσεις, μετακινήσεις και αυξημένη αντίληψη επί των πάντων. Ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, πρέπει να προσέχετε τις ψευδαισθήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να βγάζετε τη σωστή εικόνα προς τα έξω (κοινωνικά).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Καταστρώνετε σχέδια απομονωμένοι από τους άλλους. Όμως υπερασπίζεστε υπέρμετρα τις απόψεις σας χωρίς να αποκαλύπτετε και όλες τις πτυχές της φιλοσοφική σας σκέψης. Ευστροφία στο να προβάλετε τις απόψεις σας σε συλλογικό επίπεδο. Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας και έτσι αρχίζει μια πιο κοινωνική περίοδος για εσάς, εκφράζεστε πιο εύκολα και κάνετε συμφωνίες και μετακινήσεις, αυτό προς στιγμής αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Κρυφά οικονομικά ή κρυφές αισθηματικές υποθέσεις επιστρέφουν. Εσείς πρέπει να αποφασίσετε τι είναι αυτό που σας πλήγωσε συναισθηματικά και δεν μπορείτε ακόμα να αφήσετε πίσω και όλα αυτά σε ψυχολογικό επίπεδο. Μετά τις 28/5 ο Άρης σας προτρέπει να βγείτε προς τα έξω να ταξιδέψετε και να μάθετε καινούργια πράγματα που θα σας ενθουσιάσουν. Οι εμπειρίες τη δεδομένη στιγμή είναι επιτακτική ανάγκη αλλά πρέπει να προσέχετε τα μακρινά ταξίδια. Οι σπουδαστές θα έχουν υπέρμετρο ζήλο για την μάθηση.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου, στις αρχές της εβδομάδας θα ακούτε διάφορα κουτσομπολιά ή μυστικά που θα σας επηρεάσουν ψυχολογικά. Πολλά αλλάζουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις που άλλοτε σας μεταμορφώνουν και άλλοτε θεωρείτε υπερβολική την συμπεριφορά των άλλων, δηλαδή του/της συντρόφου ή των συνεργατών. Πιθανόν κάποιες στιγμές να αισθάνεστε αστάθεια σε προσωπικά σας θέματα και πρέπει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε σωστά και τους άλλους.

ΛΕΩΝ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ένταση και αγώνας για οικονομικά που έχουν άμεση σχέση και με άλλους, όμως κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν αποτελέσματα και θα αφορούν το μέλλον. Ο Ήλιος σας ωθεί να δώσετε αρκετή από την ενέργειά σας σε κοινή δράση. Μετά τις 28/5 θα κάνετε κρυφές συζητήσεις ή σκέψεις. Βέβαια μπορεί να σας αποκρύπτουν και πληροφορίες, γι αυτό να είστε προσεκτικοί σε ότι λέγεται πίσω από τη πλάτη σας. Κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις μπορεί να πιέζουν εσάς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και θα υπάρχει μια καθυστέρηση στα αποτελέσματα που περιμένετε από την δράση σας σε ένα ομαδικό εγχείρημα. Παρέες αγαπημένες από παλιά μπορεί να εμφανιστούν. Στα τέλη της εβδομάδας θα πρέπει να δώσετε αγώνα για οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με επενδύσεις, δάνεια, ασφάλειες και κληρονομιές.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε συζητήσεις και μετακινήσεις με παρέες, συλλόγους, συνδέσμους κτλ. Είστε πολλές φορές συναισθηματικά ευάλωτοι ίσως γιατί υπάρχουν ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα. Ανησυχείτε και για την υγεία σας, χωρίς να συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτό που σας κρατά σε εγρήγορση είναι η καριέρα σας. Ο Άρης απέναντι σας στην αρχή της εβδομάδας ίσως προκαλέσει εντάσεις μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου. Αν έχετε συνέταιρους μπορεί να υπάρχει κοινή δραστηριότητα αλλά και προστριβές. Όμως έχετε έξυπνες ιδέες που σας βοηθούν να ξεφύγετε από τα εμπόδια. Μετά τις 28/5 γίνεστε πιο κοινωνικοί και συμμετέχετε σε συζητήσεις με παρέα ή με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ιδέες και δράσεις με τις δικές σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Περιμένετε μια καλή πρόταση που θα σας αναδείξει κοινωνικά και επαγγελματικά. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου μπορεί να έχετε κάποιες κόντρες με το ταίρι σας ή με ανθρώπους που συνεργάζεστε στο τέλος της εβδομάδας. Σε γενικές γραμμές θα έχετε μια ουδέτερη εβδομάδα που έχετε την δυνατότατα να χειριστείτε τις καταστάσεις χωρίς ιδιαίτερη πίεση.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδας κάνετε συζητήσεις για την καριέρα σας και μετακινήστε για επαγγελματικούς λόγους, πιο πολύ εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου. Βρίσκεστε κοντά σε ανθρώπους που σας βοηθούν να αλλάξετε σιγά-σιγά το τρόπο σκέψης σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου μην ξεχνάτε ότι έχετε απέναντί σας το Ποσειδώνα που σας κάνει να μην βλέπετε καθαρά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις π.χ. τις συνεργασίες σας.

ΖΥΓΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θα θέλατε να ταξιδέψετε ή να βρείτε τρόπους να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Αισθάνεστε έναν αέρα ανανέωσης. Όμως έχετε και πολλές δραστηριότητες στη καθημερινότητα. Προσοχή στο χώρο εργασίας γιατί θα υπάρχουν συγκρούσεις, πιο πολύ για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου. Μετά τις 28/5 μετακινήσεις και συζητήσεις θα αφορούν τους φιλόδοξους στόχους και την καριέρα σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Νοσταλγείτε αγαπημένα πρόσωπα που ζουν μακριά ή γυρίζουν άτομα από το παρελθόν που είναι διαφορετικά από εσάς. Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι από παλιά μπορεί να πραγματοποιηθεί έχοντας μαζί σας ευχάριστη συντροφιά. Μετά τις 28/5 καλό θα είναι να προσέχετε την υγεία σας εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, όπως επίσης σε άλλη περίπτωση μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στο χώρο εργασίας. Η καθημερινότητα απαιτεί δράση.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας έχετε ευχάριστα νέα και συζητήσεις από μακριά ή από θέματα που αφορούν σπουδές εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου. Μικρά ευχάριστα ταξίδια. Πολλές φορές όμως όλο αυτό το διάστημα έχετε διλλήματα μεταξύ της οικογένειας και των προσωπικών φιλοδοξιών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Επικεντρώνεστε σε οικονομικά θέματα και υποχρεώσεις που αφορούν τρίτους, πιθανόν να αφορούν και τον/την σύντροφο. Ο Άρης σας κάνει αρκετά διεκδικητικούς απέναντι στον ερωτικό σύντροφο ή σας δίνει μεγάλη ενέργεια ώστε να αρχίσετε ένα δημιουργικό εγχείρημα. Τολμήστε για να επιτύχετε μια συνεργασία ή μία σχέση. Μετά τις 28/5 μιλάτε ή σχεδιάζετε ένα ταξιδάκι με ευχάριστη παρέα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτό το διάστημα πιθανόν να περιμένετε ένα οικονομικό όφελος από κάποια επένδυση ή ασφάλεια, σύνταξη, κληρονομιά κτλ. τίποτα δεν αναιρείται αλλά ίσως έχετε καθυστερήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας η ένταση μεταφέρεται στα ερωτικά και δημιουργικά σχέδια πιο πολύ για εσάς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του δεκαημέρου.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας στο επίκεντρο των συζητήσεων είναι τα οικονομικά θέματα. Γίνονται συζητήσεις και μετακινήσεις για να διευθετηθούν υποχρεώσεις. Ίσως να λειτουργείτε με μυστικοπάθεια. Το περιβάλλον σας αλλάζει σταδιακά ενώ φιλοσοφικά θέματα και αναζητήσεις σας προκαλούν το ενδιαφέρον αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είστε επικεντρωμένοι στους άλλους, με μεγαλύτερη έμφαση στον/στην σύντροφο και στους συνεργάτες. Αυτό σημαίνει ότι πολλές δραστηριότητες θα αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου ίσως κάνετε κάποιες εργασίες στο χώρο του σπιτιού στις αρχές της εβδομάδας. Προσοχή στις εντάσεις με τα οικεία πρόσωπα. Ο Ερμής στο τέλος της εβδομάδας είναι στον τομέα των οικονομικών που έχουν σχέση με υποχρεώσεις σε τρίτους, οπότε θα έχετε επικοινωνία και μετακινήσεις για την διεκπεραίωσή τους.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη απέναντί σας ανάδρομη σημαίνει ότι περιμένετε μια συνεργασία να αποδώσει και έχετε καλές προοπτικές για το μέλλον. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι καλές και αγαπημένα πρόσωπα γυρνούν από το παρελθόν. Στο τέλος της εβδομάδας πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις με οικεία πρόσωπα, όπως και μικροατυχήματα στο σπίτι εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις με συνεργάτες στην αρχή της εβδομάδας. Ο/Η σύντροφος σίγουρα θα έχει πολλά να σας πει που θα αφορούν τη σχέση σας ή πρακτικά γραφειοκρατικά θέματα. Πάντα πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας γιατί αυτή την εβδομάδα υπάρχει μια αστάθεια σε ότι αφορά υποχρεώσεις προς τρίτους. Κρατήστε μια μετριοπαθή στάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μεγαλύτερη σημασία δίνετε σε ότι αφορά την υγεία σας, ίσως ασχοληθείτε με την διατροφή και την άσκηση. Ένας άλλος τομέας που θα σας απασχολήσει είναι η εργασία καθώς και πρακτικά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα. Έξυπνες κινήσεις που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον σε ένα δημιουργικό εγχείρημα θα κάνετε εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου. Ο Ερμής περνά απέναντί σας οπότε θα αρχίσετε να μιλάτε πιο εύκολα με τον/την σύντροφο που σίγουρα θα έχει πολλά να σας πει. Επίσης μετακινήσεις και συναντήσεις για συνεργασίες είναι στο πρόγραμμα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη, με καθυστερήσεις βέβαια στην τελική έκβαση των πρακτικών θεμάτων. Μια παλιά εργασιακή σχέση επανέρχεται ή έχετε πιο θετική στάση απέναντι σε συναδέλφους που συνεργαστήκατε στο παρελθόν. Μεγάλη ένταση σε ότι αφορά την επιμόρφωση, αγωνίζεστε να τα καταφέρετε σε γραφειοκρατικά και εμπορικά θέματα. Έντονη κινητικότητα και επικοινωνία, όμως έχετε την δυνατότητα να τα καταφέρετε. Ίσως να υπάρξουν κάποιες βλάβες σε μέσα μεταφοράς.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ασχολείστε με πρακτικά θέματα και πρωτίστως με την εργασία σας. Αυτή την εβδομάδα θα είστε το παιδί για όλες τις δουλείες, όπως διεκπεραίωση εγγράφων, ιατρικών εξετάσεων, μετακινήσεων κτλ. όμως προσαρμόζεστε εύκολα. Για πολλούς από εσάς η «μεταμόρφωση» συνεχίζεται με αναθεωρήσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αισιοδοξία και ενέργεια που σας βοηθά να ασχοληθείτε με τομείς που σας ευχαριστούν όπως τη δημιουργία, τον έρωτα, τα παιδιά και τα χόμπι. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου προσοχή στο κρυφό ανταγωνισμό και τα «πισώπλατα χτυπήματα». Από τις 28/5 ο Ερμής σας βοηθά να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα στην εργασία σας αλλά και στις καθημερινές εκκρεμότητες.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αγαπημένα πρόσωπα γυρίζουν από το παρελθόν, ξαναγυρνάτε σε παλιές ευχάριστες για εσάς ασχολίες. Εάν τώρα έχετε ξεκινήσει μια ερωτική σχέση ή ένα καινούργιο χόμπι να ξέρετε ότι πρέπει να περιμένετε για να έχετε την τελική έκβαση σε αυτό που επιθυμείτε. Στο τέλος της εβδομάδας, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, θα έχετε εντάσεις που αφορούν οικονομικά θέματα, αλλά θα χρειαστεί να πάρετε και πρωτοβουλίες.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Συναντήσεις και συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα που θα σας φτιάξουν την διάθεση στην αρχή της εβδομάδας, για εσάς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου. Ευχάριστες μικρές διαδρομές. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε εγκλωβισμένοι από υπόγειες εντάσεις, ενστικτωδώς λειτουργείτε αυτό το διάστημα. Είναι δύσκολο για εσάς που είστε τόσο ορθολογικοί, να σας δημιουργεί τόση πίεση και ανασφάλεια το ένστικτό σας. Όμως τώρα πραγματικά διαμορφώνεται ένα νέο τοπίο σε ότι αφορά τις ιδεολογικές «μεταμορφώσεις» σας  που σας δημιουργεί ψυχολογική ένταση.

ΙΧΘΥΕΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας βοηθά να είστε συναισθηματικά προσηλωμένοι σε αγαπημένα πρόσωπα ή σε ασχολίες που σας δίνουν χαρά. Η οικογένεια και τα ακίνητα μονοπωλούν την προσοχή σας. Ο Άρης επηρεάζει αυτούς που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μοίρες του δεκαημέρου κάνοντάς τους δυναμικούς αλλά και επιθετικούς στις επιδιώξεις τους. Έξυπνες πρωτοβουλίες. Ο Ερμής από δω και πέρα ευνοεί στο να περάσετε όμορφα, να συναντηθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και να κάνετε μικρές ευχάριστες διαδρομές. Τα παιδιά και οι νέοι θα σας δώσουν χαρά.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα είναι ευχάριστη και το κλίμα ανάμεσα στους οικείους πιο ζεστό. Αν περιμένετε εξελίξεις σε σχέση με ένα ακίνητο, ίσως καθυστερήσουν. Άτομα της οικογένειας που ήταν μακριά μπορεί να επιστρέψουν. Στο τέλος της εβδομάδας γίνεστε αρκετά ανυπόμονοι και ίσως πιο επιθετικοί ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς, με περισσότερη άνεση και με δική σας πρωτοβουλία μπορείτε να διευθετήσετε θέματα που σας απασχολούν. Εσείς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου θα έχετε επικοινωνία και συζητήσεις με άτομα της οικογένειας για θέματα που σας απασχολούν, που πολύ πιθανόν να αφορά και ένα ακίνητο. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι κάποιες από τις παρέες ή τις ομάδες που συμμετείχατε μέχρι τώρα, αλλάζουν «μορφή», εσείς θα αποφασίσετε σε βάθος χρόνου ποιες σας καλύπτουν και ποιες όχι για να συνεχίσετε.  

Σχετικά