Mε χαλαρή κίνηση οι Θηβαίοι ήπιαν τον πρώτο “ελεύθερο” καφέ-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Λιγότερο φανταχτερή απ’ όσο ίσως φάνταζε στο μυαλό μας  και μάλλον χαλαρή  ήταν η σημερινή μέρα στη Θήβα,μετά το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης.

Με αισιοδοξία και όρεξη άνοιξαν σήμερα τα καταστήματα εστίασης στη Θήβα, πρώτη ημέρα μετά την άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Επειτα από δυόμισι περίπου μήνες  απραξίας, τα μαγαζιά της εστίασης σηκώνουν ρολά και δίνουν αγώνα επιβίωσης υπό το νέο καθεστώς λειτουργίας που επιτάσσει ο κορονοϊός.

Η επανεκκίνηση της εστίασης βρήκε τις επιχειρήσεις της Θήβας, έτοιμες και προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα, καθώς οι προετοιμασίες είχαν κορυφωθεί το βράδυ της Κυριακής.

Τραπεζάκια έξω, καταναλωτές, να απολαμβάνουν τον πρωινό τους καφέ και η χαλαρή  κίνηση, συνθέτουν από νωρίς το πρωί το σκηνικό στα Θήβα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Επαρχίας Θηβών κ.Παναγιώτη Χαρατσή,η πρώτη μέρα με το  άνοιγμα της εστίασης στη Θήβα, τα πράγματα είναι λίγο περίεργα,ο κόσμος είναι μουδιασμένος και  επισημαίνει χαρακτηριστικά:  “υπάρχει αγωνία για την επόμενη ημέρα στον χώρο της εστίασης.”

Σχετικά