Παπαβασιλείου:Ο Δήμαρχος Θηβαίων “καλύτερα από το να μιλάει, να σιωπά” και να εργάζεται προς όφελος των πολιτών

“Λαγός την φτέρη έσειε, κακό του κεφαλιού του”

Με την έκφραση του θυμόσοφου λαού μας : “Εκεί που μας χρωστούσαν , μας πήραν και το βόδι” ξεκίνησε την απολογία του ο Δήμαρχος Θηβαίων, αλλά προφανώς  εννοούσε ότι μας χρωστάει έναν Δήμο “που αξίζει να ζεις”, όπως μας είχε υποσχεθεί προεκλογικά.

Επίσης χρωστάει να μας πει, τι έκανε για τους πολίτες, που 9+3 μήνες από την εκλογή του, δεν έχει φέρει μία ουσιαστική πρόταση, που θα κρατήσει όρθια την τοπική οικονομία και θα απαλύνει τις σκληρά δοκιμαζόμενες επαγγελματικές ομάδες. 

Και επειδή η παράταξή μας δεν του χρωστάει τίποτα,  οφείλει μία απάντηση στους πολίτες του Δήμου :

α)Γνωρίζει τον λόγο που δεν παρελήφθη το έργο από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, δεδομένου ότι μετέχουν στην παράταξη του και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι; 

β) Γνωρίζει αν η ανάδοχος εταιρεία του έργου έχει πτωχεύσει;

γ)Γνωρίζει εάν έχει επιστραφεί η εγγυητική; 

Μετά το “χείλος του γκρεμού” που είχε ανακαλύψει προεκλογικά, ανακάλυψε τώρα και τον “κατήφορο” που λέει ότι δεν θα μας ακολουθήσει. 

Ξέχασε όμως ότι εκείνος έχει την διοίκηση του ιστορικού Δήμου μας και εκείνος τις πρωτοβουλίες των εξελίξεων. 

Προφανώς η στήριξή μας όλη αυτή την περίοδο θεωρήθηκε αδυναμία! 

Ξέχασε επίσης ότι το αποτέλεσμα  δημοκρατικών διαδικασιών πρέπει να γίνεται σεβαστό, ανεξάρτητα από το αν μας αρέσει ή όχι. 

Το ότι η πλειοψηφία του Δήμου Θηβαίων ψήφισε αρνητικά, θα έπρεπε να τον προβληματίσει και όχι να κατηγορεί με την πρώτη απόφαση που δεν είναι της αρεσκείας του την αντιπολίτευση, που εκπροσωπεί ένα μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας, μεγαλύτερο και από αυτό που έχει η παράταξή του. 

Η δήλωση του κ. Αναστασίου ότι “Η άρνηση ψήφισης είναι εκτός νόμου”, αυτόματα καθιστά εκτός νόμου την διαδικασία της ψηφοφορίας. 

Θα θέλαμε να ακούσουμε και την άποψη του προέδρου του ΔΣ για αυτό. 

Εμείς δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο μιας και ο κύριος Αναστασίου είναι εκείνος που

“καλύτερα από το να μιλάει, να σιωπά” και να εργάζεται προς όφελος των πολιτών που τον εξέλεξαν Δήμαρχο, έχοντας άλλες προσδοκίες.

Πολύ νωρίς τους απογοητεύει.

Εμείς είμαστε εδώ, αναμένοντας τις μελέτες που θα διορθώσουν τις κακοτεχνίες, τα κακώς κείμενα και την συνολική εικόνα του πεζόδρομου.

Σχετικά