Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς:Να σταματήσει το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς να διώκει πολιτικά όσους διαφωνούν

Να σταματήσει το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς να διώκει πολιτικά όσους διαφωνούν μαζί του – Να επιστρέψει στον έλεγχο των εργαζόμενων – Να μην συνεχιστεί η αλληλουχία παράνομων διαγραφών & μηνύσεων.

Στο κρατητήριο Αστυνομικού Τμήματος βρέθηκε την Παρασκευή το βράδυ Δημοτικός Σύμβουλος, επειδή απλά γνωστοποίησε με δελτίο τύπου(Δείτε Εδώ) την δικαίωσή του από το Πρωτοδικείο Λιβαδειάς, σχετικά με την προ λίγων μηνών διαγραφή του από το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, που διενεργήθηκε παράτυπα από το Διοικητικό Συμβούλιο (Δευτεροβάθμιο Όργανο) κι όχι από συνέλευση των εργαζομένων (Πρωτοβάθμιο Όργανο).

Είναι αδιανόητη η συνεχής προσπάθεια οικειοποίησης και καθοδήγησης της εκπροσώπησης των εργαζομένων με κινήσεις που κρίνονται αλλεπάλληλα παράνομες και καταχρηστικές.

Είναι αδιανόητο για μια ακόμη μια φορά να ασκείται μήνυση από εκπρόσωπο του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς σε δικαστικά δικαιωμένο μέλος του.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και συμφεροντολογικες παραγοντικές σχέσεις θα βρίσκεται ΠΑΝΤΟΤΕ στο πλευρό του εργαζομενου και θα ΑΠΑΙΤΕΙ ο έλεγχος των συνδικαλιστικών εκπροσώπων να πραγματοποιείται από τις συνελεύσεις των εργαζομένων κι ΟΧΙ από τις συνδικαλιστικές ελίτ με αποφάσεις διοικητικών συμβουλίων και πολιτικές διώξεις των διαφωνούντων.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς

Σχετικά