Απίστευτο: Πήρε 101 κιλά μέσα στην καραντίνα

Το lockdown λόγω κορονοϊού άλλαξε τη ζωή όλων των ανθρώπων παγκοσμίως.

Μείναμε σπίτι για να προστατευτούμε και μπορεί κάποιοι να βρήκαν χρόνο και να ξεκίνησαν ή να συνέχισαν τη γυμναστική τους, υπάρχουν όμως και εκείνοι που πήραν κιλά λόγω του ότι έμειναν σπίτι και δεν ασχολήθηκαν με κάτι.

Ο Mr Zhou, όταν ξεκίνησε η καραντίνα στη Ουχάν, ήταν ήδη υπέρβαρος καθώς ζύγιζε 177 κιλά. Μέσα σε αυτούς τους πέντε μήνες που διήρκεσε το lockdown, πήρε 101 κιλά και η ζυγαριά πλέον δείχνει 278 κιλά.

Η ξαφνική και μεγάλη αύξηση βάρους, οδήγησε τον 26χρονο στο νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη, ενώ θεωρείται ο βαρύτερος κάτοικος στη Ουχάν. Ο Mr Zhou νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ για 9 μέρες, καθώς διαγνώσθηκε με καρδιακή ανεπάρκεια και αναπνευστική δυσλειτουργία και πλέον η κατάστασή του είναι σταθερή.

Οι γιατροί αποφάσισαν πως ο 26χρονος πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αφαιρώντας μέρος του στομαχιού του. Για να συμβεί αυτό όμως, θα πρέπει μέσα στους επόμενους 3 μήνες ο Mr Zhou να χάσει τουλάχιστον 25 κιλά, για να μειωθεί ο κίνδυνος κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Σχετικά