Έπιασαν γυναίκα στη Θήβα για διακίνηση ηρωίνης-Αναζητείται ο συνεργός της-ΦΩΤΟ

Συνελήφθη ημεδαπή στη Θήβα για κατοχή, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών 

Αναζητείται ένας ακόμη αλλοδαπός συνεργός της 

Κατασχέθηκαν ηρωίνη,  χρηματικά ποσά και διάφορα σύνεργα, κατάλληλα για την κοπή και συσκευασία των ναρκωτικών 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη ημεδαπή χθες (18-06-2020) το μεσημέρι στη Θήβα, κατηγορούμενη για κατοχή, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Με τις ίδιες κατηγορίες, αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμη αλλοδαπός συνεργός της.

Ειδικότερα, βραδινές την 08-04-2020 είχε συλληφθεί ημεδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, στην κατοχή του οποίου είχε βρεθεί και κατασχεθεί, μεταξύ άλλων, μικροποσότητα ηρωίνης 

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, προέκυψε ότι ο ανωτέρω είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από την συλληφθείσα και τον αλλοδαπό συνεργό της.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε χθες στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα σύνεργα, κατάλληλα για την κοπή και συσκευασία των ναρκωτικών (ξύλο κοπής, σπάτουλα, λεπίδα από χαρτοκόπτη με εμφανή υπολείμματα ηρωίνης).

Επιπλέον κατασχέθηκαν τα χρηματικά ποσά των (1.017) ευρώ και (93) δολαρίων Η.Π.Α., επιμελώς κρυμμένα σε ντουλάπα του σπιτιού, προερχόμενα από την αγοραπωλησία των ναρκωτικών ουσιών.

Τέλος, στη κατοχή της συλληφθείσας, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου.   

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Σχετικά