Σεβαστείτε τον θεσμό και τις δεσμεύσεις σας έναντι του Θηβαϊκού λαού κ. Δήμαρχε!

trampakoulos

Σεβαστείτε τον θεσμό κ. Δήμαρχε !

Είναι γεγονός ότι η μέχρι σήμερα πορεία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου μας δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για το μέλλον.

Τα δείγματα γραφής σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που προϋπήρχαν (καθαριότητα, οικισμός ΡΟΜΑ, περιφερειακή ανάπτυξη, προστασία του δημοσίου χώρου κ.α.) καθώς και η αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των συμπολιτών μας.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν περιμέναμε μια δημοτική αρχή και έναν Δήμαρχο με μειοψηφική εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, να επιδεικνύει συμπεριφορές που δεν τιμούν και δεν προάγουν τον δημόσιο διάλογο.

Και συγκεκριμένα :

 Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μειώθηκαν στο ελάχιστο δυνατό, αποδυναμώνοντας τον θεσμό της δημόσιας διαβούλευσης.

 Ενοχοποιείται η αντίθετη άποψη της αντιπολίτευσης, χωρίς καμία διάθεση συναίνεσης και διαλόγου.

Βεβαίως αυτά ωχριούν μπροστά στην αποκάλυψη ότι ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θήβας, με νωπούς τους πανηγυρισμούς της νίκης που του χάρισε ο θηβαϊκός λαός και οι συνεργάτες του, λειτουργώντας από την προηγούμενη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Στερεάς Ελλάδας, δεν “σεβάστηκε” απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου για θέμα περιβαλλοντικής προστασίας.

   Αυτό πλέον δημιουργεί τεράστιο ηθικό θέμα για τον ίδιο τον Δήμαρχο, ο οποίος πρέπει και οφείλει να δώσει εξηγήσεις, που θα ανταποκρίνονται στο κοινό περί δικαίου αίσθημα των συνδημοτών μας.

Κύριε Δήμαρχε,   “ η αλαζονεία είναι γέννημα της ασέβειας ” 

Σεβαστείτε τον θεσμό και τις δεσμεύσεις σας έναντι του Θηβαϊκού λαού!

Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης

Σχετικά