ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  22-28/6/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Ερμής, Δίας, Κρόνος, Ποσειδώνας, Πλούτωνας είναι οι ανάδρομοι πλανήτες που θα έχουμε αυτή την εβδομάδα. Οι εναπομείναντες πλανήτες πρέπει να τραβήξουν μπροστά με όση δύναμη μπορούν. Ο Άρης αρχίζει τη δράση του στις 28/6 και δείχνει τον πραγματικό του εαυτό, οπότε θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις, αρκεί να μην   ξεφεύγουμε από το στόχο μας. Η Αφροδίτη δίνει μια νότα χαράς και επικοινωνίας μέσα σε ένα περιβάλλον που μάλλον είναι οπισθοδρομικό.

ΚΡΙΟΣ.  1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη ορθοδρομεί και αυτό είναι πολύ καλό για εσάς, θα έχετε ευχάριστα νέα που καθυστερούσαν. Το περιβάλλον και οι φίλοι θα είναι σαφέστεροι και έτσι οι σχέσεις σας θα είναι πιο αρμονικές. Ευχάριστες μικρές διαδρομές και άνετη επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα. Ο Ήλιος περνά στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας κι εκεί από ότι φαίνεται θα χρειαστεί να δείξετε το ενδιαφέρον σας.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής ανάδρομος δείχνει ότι θα υπάρχουν δυσκολίες στη συνεννόηση με τα πρόσωπα της οικογένειας. Παλαιότερα θέματα θα βγουν στην επιφάνεια και αυτό το διάστημα πρέπει απλώς να τα διερευνήσετε. Καλό θα είναι να αποφύγετε αγοροπωλησίες ακινήτων. Ίσως επιστρέψουν άτομα από την οικογένεια.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς, προσπαθήστε να ξεκουραστείτε γιατί θα έχετε αυξημένη πίεση αργότερα σε επαγγελματικά θέματα ή πιέσεις από άτομα κύρους π.χ. προϊσταμένους ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία. Όμως ο Άρης δημιουργεί εσωτερικές εντάσεις και ίσως να αισθάνεστε ένα κρυφό ανταγωνισμό, όλα αυτά όμως μπορεί να υποκινούνται από την δική σας ψυχολογική κατάσταση, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου.

ΤΑΥΡΟΣ.  1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ευτυχώς αρχίζετε και «παίρνετε τα πάνω» σας στα οικονομικά. Έχετε κάνει αρκετή δουλειά και τώρα μπορεί να αποδώσει, ειδικά αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά θέματα. Ο Ήλιος σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με άτομα από το περιβάλλον, να επικοινωνήσετε και να μετακινηθείτε πιο εύκολα και επιτέλους να αισθανθείτε πιο ευχάριστα. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις δύο πρώτες μοίρες μπορεί να έχετε λίγο ακόμα πίεση στην καριέρα σας ή πίεση από μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία. Αν οι ενέργειές σας είναι καλά οργανωμένες τότε στο τέλος της εβδομάδας θα καταφέρετε αυτό που θέλετε.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής με την αναδρομή του, δεν βοηθά στην συνεννόηση με  κοντινούς σας ανθρώπους (αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες κτλ). Μπορεί να έχετε καθυστερήσεις σε κοντινές διαδρομές και δυσκολία με γραπτά, έγγραφα  και επικοινωνία. Κάντε έρευνα σε οτιδήποτε έχει σχέση με επιμόρφωση ή έρευνα αγοράς σε ότι έχει σχέση με τηλεπικοινωνία ή μεταφορικό μέσο, αλλά αποφύγετε την αγορά και τις συμφωνίες αυτό το διάστημα.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε την δυνατότητα να καταφέρετε πολλά πράγματα, μπορεί να αγωνίζεστε και να έχουν αλλάξει πολλοί από τους στόχους σας ,ακόμα και η κατεύθυνση της καριέρας, όμως θα σας βγει σε καλό. Ο Άρης σας παρακινεί, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, να δίνετε πολύ ενέργεια σε κοινές προσπάθειες και κοινές δράσεις με ομοϊδεάτες ή με ομάδες ανθρώπων π.χ. εταιρείες με κοινό σκοπό.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη αρχίζει, αν και αργά, να σας δείχνει την εύνοια που τόσο περιμένατε. Θέματα που δεν είχατε ολοκληρώσει και έχουν σχέση με την εξωτερική σας εμφάνιση, τώρα μπορείτε να τα κάνετε πράξη και να αισθανθείτε πιο όμορφοι. Κάντε λίγο υπομονή  και θα γίνετε ακόμα πιο κοινωνικοί από την ερχόμενη εβδομάδα που θα σας βοηθήσει και ο Άρης σε αυτό. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες μοίρες στο τέλος της εβδομάδας, θα αισθανθείτε ότι μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον, οργανώνοντας τις εξορμήσεις με την παρέα σας ή να πετύχετε κάποιο στόχο που θα αφορά και θα έχει σχέση με μια κοινή προσπάθεια.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο ανάδρομος Ερμής είναι στον τομέα των οικονομικών, άρα δυσκολία στην συνεννόηση για την απόκτηση υλικών αγαθών. Ίσως να υπάρχουν καθυστερήσεις σε είσπραξη χρημάτων. Επανέρχεστε να εξετάσετε ηθικά ζητήματα, ακόμα και σε ουσιαστικά θέματα, όπως είναι η αμφισβήτηση στο τι σας ανήκει και τι όχι. Μπορείτε αυτή την περίοδο να εξετάσετε τρόπους και να βρείτε οικονομικούς πόρους που μπορεί να εκμεταλλευτείτε όταν ο Ερμής θα σας επιτρέψει να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Από την μία, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, έχετε τον Ποσειδώνα που δεν κάνει ξεκάθαρο το «τοπίο» σε ότι αφορά την καριέρα και τους στόχους σας και μπορεί να κάνετε λάθος επιλογές. Από τη άλλη, μέχρι σχεδόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου, μπορεί να αντιμετωπίσετε τον ανταγωνισμό ή την επιθετικότητα από άτομα κύρους και εξουσίας. Όμως ο Άρης δείχνει και την ένταση του αγώνα σας στα πλαίσια της καριέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι η περίοδος των γενεθλίων σας (χρόνια πολλά!) και ο Ήλιος σας δίνει την ζωτικότητα που χρειάζεστε για να κάνετε τα σχέδια σας πραγματικότητα. Η έκλειψη που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα σας αφορούσε άμεσα και μέσω αυτής μπορεί να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας σε βάθος χρόνου. Η Αφροδίτη που γυρνά με ορθή φορά δείχνει ότι κάποια κρυφή σχέση είχε προβλήματα και σας είχε απογοητεύσει με τα πισωγυρίσματά της. Όμως τώρα αν και μυστικά βλέπετε τα προβλήματα ή και τις λύσεις να γίνονται πιο ορατές και συναισθηματικά ,αν και πιεσμένοι, να ξεκαθαρίζετε τι θα κρατήσετε και τι όχι, ακόμα και αν δεν το δημοσιοποιήσετε ακόμα.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και στο δικό σας δεκαήμερο, προσέχετε την επικοινωνία . Βρείτε τρόπους να «σταματήσετε το χρόνο», καλό θα είναι να μην πάρετε καμία απόφαση γιατί θα έχει άμεση επίπτωση σε εσάς. Πολλές φορές θα είναι δύσκολο να σας καταλάβουν οι άλλοι, ίσως να υπάρξει μία σύγχυση στα λεγόμενα σας, ακόμα και στις σκέψεις σας. Καλό θα είναι να μην δώσετε καμία υπόσχεση γιατί αργότερα μπορεί να μην την τηρήσετε. Αναβολές και εμπόδια σε μετακινήσεις. Εμπορικές ή επαγγελματικές προτάσεις από το παρελθόν .

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Χαρείτε την ουδετερότητα στο πλανητικό σκηνικό και τον Άρη που σας κάνει δυναμικούς στην  πραγματοποίηση  των στόχων αλλά και τη φιλοσοφία ζωής που με «πάθος» ενστερνίζεστε, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου. Αρκετά πράγματα αλλάζουν στις συντροφικές σχέσεις ή στις συνεργασίες σε πολλούς από εσάς, σε βάθος χρόνου. Οι γεννημένοι στις αρχές του δεκαημέρου ασχοληθείτε με πνευματικές εργασίες γιατί σας εννοούν.

ΛΕΩΝ.  1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θα αρχίστε να αισθάνεστε ότι όλα κυλούν πιο άνετα, οι σχέσεις  με τους ανθρώπους που αποτελούν τις παρέες, ομάδες, συλλόγους κτλ θα σας ευνοήσουν. Ακόμα και συναισθηματικά θα έχετε την άνεση να λειτουργήσετε πιο άνετα, υπήρχαν καθυστερήσεις και εμπόδια στις σχέσεις που τώρα σιγά-σίγα εξαφανίζονται. Πρέπει να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή μέχρι να δείτε απτά αποτελέσματα, μέχρι το τέλος του μήνα θα καταλάβετε ότι θα μπορέσετε να αποκτήσετε και πάλι την δυναμικότητά σας. Αυτή την περίοδο ίσως κάνετε κάποιες κρυφές ενέργειες που θα τις κοινοποιήσετε λίγο αργότερα. Προσοχή στο τέλος της εβδομάδας σε ότι έχει σχέση με συνεργασίες, μόνο με μέθοδο και σωστή τακτική θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και επηρεάζει περισσότερο την ψυχολογία σας. Σκέψεις και συναισθήματα γεννούν ανασφάλειες. Κάνετε συζητήσεις παρασκηνιακά που μπορεί αργότερα να βγουν στην επιφάνεια. Μην συμμετέχετε σε κουτσομπολιά και μην ενστερνίζεστε ότι σας λένε. Ψάξτε και βρείτε τι σας έχει πειράξει από το παρελθόν και γίνετε σοφότεροι από τις αναλύσεις που θα κάνετε. Ίσως να είναι μία περίοδος που θέλετε να μείνετε μόνοι χωρίς να επικοινωνείτε ιδιαίτερα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η καθημερινότητα για πολλούς από εσάς έχει αλλάξει, όμως αυτή την εβδομάδα έχετε την δυνατότητα να λειτουργήσετε πιο εύκολα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τα οικονομικά που αφορούν τρίτους, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά και τα οικονομικά του/της συντρόφου. Για αυτούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα υπάρχουν θολές καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να δείτε την πραγματικότητα, ενώ για εσάς στο τέλος του δεκαημέρου θα υπάρχει μια ανταγωνιστική διάθεση ή μια επιθετικότητα όσων αφορά τα οικονομικά με τρίτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι παρέες και οι ομάδες είναι πολύ σημαντικές για σας αυτή την εβδομάδα , οι κοινές δράσεις σας ευνοούν. Η Αφροδίτη ορθοδρομεί , πράγμα πολύ σημαντικό, αφού θα το καταλάβετε στα τέλη της εβδομάδας καθώς οι στόχοι και η καριέρα σας προωθούνται, γίνεστε πολύ συμπαθείς από άτομα κύρους και εξουσίας και γενικά αρχίζει μία καλή περίοδος για την κοινωνική σας ζωή. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου θα έχουν έντονη δράση στον εργασιακό χώρο ή σε θέματα υγείας και οικονομικών που αφορούν τρίτους, χρειάζεται σύνεση για να τα καταφέρετε.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Το κυριότερο είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή που σας φέρνει πάλι στο προσκήνιο παρέες από το παρελθόν. Αν συμμετέχετε σε μια ομάδα, εταιρεία, σύλλογο κτλ. θα επανεξετάσετε τη δράση σας με τα άτομα που είναι ομοϊδεάτες σας. Άνθρωποι από το παρελθόν σας κάνουν να αισθανθείτε ευχάριστα, πιθανόν να υπάρχει και συναισθηματικό ενδιαφέρον. Βέβαια μπορεί να υπάρχει και ασυνεννοησία σε κοινές δράσεις, όμως με καλή διάθεση όλα μπορούν να διορθωθούν. Κάντε έρευνα και μελετήστε μια ιδεολογία πριν την υιοθετήσετε.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Τα ενδιαφέροντα αλλάζουν, ο τρόπος που διασκεδάζετε και ερωτεύεστε είναι διαφορετικός για πολλούς από εσάς. Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου έχετε τον Ποσειδώνα απέναντί σας, που δεν σας αφήνει να δείτε καθαρά τις σημαντικές σχέσεις π.χ. συνεργασίες και διαπροσωπικές σχέσεις. Καλό θα είναι να μην εμπιστεύεστε χωρίς να ερευνήσετε. Ενώ όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου για αυτή την εβδομάδα θα έχετε προστριβές με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες και προβλήματα με νομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι σημαντικό για εσάς που η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα έρχεται σε ορθή φορά, γιατί δεν «φρενάρει» την αισιοδοξία σας. Σχεδιάζετε αποδράσεις και γενικότερα στόχους που ως τώρα καθυστερούσαν. Ευχάριστες γνωριμίες με άτομα τελείως διαφορετικά από εσάς με συναισθηματικό υπόβαθρο. Το εξωτερικό και οι διαφορετικές κουλτούρες έχουν πολλά να σας δώσουν αυτό το διάστημα. Ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Αυτό που θα σας απασχολήσει είναι η καριέρα  αλλά και η κοινωνική σας άνοδο. Στο τέλος της εβδομάδας, για αυτούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου,  μπορεί να πρόκυψη μια δυναμική σχέση ή συνεργασία.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα της καριέρας , των στόχων αλλά και της κοινωνικής καταξίωσης, καθυστερεί και μερικές φορές θα ακυρώνει τις προσπάθειές σας. Χρειάζεται υπομονή και μελέτη σε ότι νέο θέλετε να αρχίσετε στην καριέρα σας. Είναι μια καλή ευκαιρία να ψάξετε και να αναλύσετε τις επόμενες κινήσεις σας, ώστε τον άλλο μήνα να προχωρήσετε στην πράξη. Παλιοί στόχοι και άτομα κύρους μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους το επόμενο διάστημα έτσι ώστε να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η καθημερινότητα θα είναι έντονη για αυτούς που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου, καλό θα είναι να προσέχετε την ψυχική και σωματική σας υγεία. Αποφύγετε οτιδήποτε ριψοκίνδυνο και μην ανταποκρίνεστε σε επιθετικές προκλήσεις στο χώρο της δουλειάς. Αφήστε αυτή την εβδομάδα να κυλίσει κρατώντας χαμηλούς τόνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είστε πιο αισιόδοξοι, ανοίξτε τους ορίζοντές  σας ή ταξιδέψτε. Ότι έχει σχέση με σπουδές και εξωτερικό, σας ευνοεί. Η Αφροδίτη σταματά να φέρνει εμπόδια στον οικονομικό τομέα και μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες προς τρίτους. Επίσης να πάρετε ένα δάνειο ή να έχετε θετική έκβαση με κληρονομικά ή επενδυτικά θέματα. Βέβαια η Αφροδίτη μπορεί να πυροδοτήσει και μία σχέση πάθους. Επαγγελματικά ότι έχετε σχεδιάσει σχολαστικά θα έχει αποτέλεσμα στο τέλος της εβδομάδας. 

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι αρνητικός για εσάς αρκεί να προγραμματίσετε σωστά ένα ταξίδι, να προσέχετε τις σπουδές σας γιατί μπορεί να υπάρχουν αναβολές π.χ. σε εξετάσεις, ή να έχετε προγραμματίσει μια παρουσίαση και να υπάρχουν μικρά εμπόδια κτλ. Είναι μια πολύ καλή περίοδος να διαβάσετε και να εμπεδώσετε κάποια μελέτη ή να δείτε λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν αργότερα να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θα μπορούσα να το πω μετάλλαξη σε ότι έχει σχέση με το περιβάλλον σας και τους συγγενής γενικότερα, όμως αυτό δεν αφορά μόνο αυτή την εβδομάδα. Αυτό το διάστημα είναι αρκετά δημιουργικό, ερωτικό και ευχάριστο, αρκεί να μην σας πιάσουν οι ζήλιες και γίνετε πολύ ανταγωνιστικοί. Πνευματική δημιουργία και συναισθηματική έπαρση, όπως επίσης έντονη ασχολία με τα παιδιά συνθέτουν αυτή την θετική εβδομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη απέναντί σας δείχνει ότι έχετε πολύ καλή αντιμετώπιση από τους σημαντικούς ανθρώπους για εσάς. Ο/Η σύντροφος και οι συνεργάτες σας διάγουν αρμονικά με εσάς αυτό το διάστημα. Ευχάριστες σχέσεις και καλές προοπτικές σε σχέσεις και συνεργασίες. Αυτό που σας απασχολεί όμως έντονα είναι τα οικονομικά που αφορούν τρίτους ή θέλετε να επενδύσετε ή να δανειστείτε. Ευτυχώς ο ανάδρομος Ερμής δεν σας επηρεάζει ακόμα οπότε κάντε τις κατάλληλες κινήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας αρχίζει ένα ερωτικό και δημιουργικό διάστημα για εσάς.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθά να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις σε οικονομικά θέματα, χρήματα που περιμένατε από δάνεια, ασφάλειες ή κληρονομιές καθυστερούν. Αποφύγετε αυτό το διάστημα να κάνετε συμφωνίες για επενδύσεις, ακόμα και αν το επιχειρήσετε στην πορεία θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε. Όμως μπορείτε να κάνετε την έρευνα που χρειάζεται και μάλιστα σε βάθος, ώστε καμία λεπτομέρεια να μην σας ξεφύγει και αργότερα να κινηθείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια. Άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν μπορεί να επιτρέψουν.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου δεν σταματούν οι εντάσεις με την οικογένεια και αυτή την εβδομάδα, ίσως να έχετε κάποιες εργασίες στο σπίτι που να απαιτούν πολύ ενέργεια από μέρους σας. Αυτά όλα μπορεί να δημιουργήσουν εκνευρισμό και ατυχήματα. Επίσης εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου μπορεί να αντιμετωπίσετε μια «θολή» κατάσταση με οικεία πρόσωπα ή μυστικά που δεν σας αφήνουν να δείτε την πραγματικότητα. Καλό θα είναι να κρατήσετε μια ουδέτερη στάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μετά την έκλειψη είστε σε κατάσταση προσαρμογής για το μέλλον των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Στο τέλος της εβδομάδας αρχίζουν οι εντάσεις στην οικογένεια, αλλά μπορείτε να λειτουργήσετε πιο άνετα όλο το προηγούμενο διάστημα. Η καθημερινότητα και η εργασία δεν σας ταλαιπωρούν πια, έχετε δουλέψει αρκετά και ίσως τώρα ανταμειφτείτε. Θέματα που έχουν να κάνουν με την αισθητική ή με θέματα υγείας μπορείτε πιο εύκολα να τα προχωρήσετε ή να τα αντιμετωπίσετε.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις δημιουργώντας μια ασυνεννοησία ή και καθυστερήσεις σε συμφωνίες και συνεργασίες. Προσωπικές σχέσεις ή συνεργάτες που είχατε παλιότερα μπορεί να επανεμφανιστούν. Καλό θα είναι να μην πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις, μπορείτε όμως να διερευνήσετε τους «κανόνες» και τις προοπτικές που θα διέπουν αυτές τις σχέσεις ή τις συνεργασίες ώστε να είστε έτοιμοι για το μέλλον. Νομικά θέματα μπορεί να καθυστερήσουν.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έντονη κινητικότητα, όχι αρνητική, με μεγάλη ένταση. Πρέπει να διεκπεραιώσετε γραφειοκρατικά θέματα να μετακινηθείτε και να επικοινωνήσετε, όλα αυτά χρειάζονται πολύ από την ενέργειά σας. Πολλές φορές το περιβάλλον μπορεί να γίνεται εριστικό. Μην βιάζεστε και μην εκνευρίζεστε για να μπορείτε να έχετε τον έλεγχο. Προσοχή στις μετακινήσεις και στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο. Έχετε δύναμη αλλά πρέπει να ξέρετε και τα όρια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη αυτό το διάστημα σας δίνει «φτερά», εύκολα γίνεστε αγαπητοί και γιατί όχι με επιτυχίες στον ερωτικό τομέα. Μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να έχετε την ευεξία και την τύχη που θα θέλατε, γιατί κάτι εμπόδιζε την ολοκλήρωση μιας σχέσης ή την δημιουργία σας. Ευχάριστες δημιουργικές δραστηριότητες και ειδικά αν ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά. Τα παιδιά θα σας δώσουν χαρά. Ενδιαφέρεστε και για την καθημερινότητα και την δουλειά που ως τώρα σας είχε ταλαιπωρήσει.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η καθημερινότητά σας με τον ανάδρομο Ερμή θα διεξάγετε μετ’ εμποδίων. Αναβολές και καθυστερήσεις σε εργασιακά θέματα ίσως σας εκνευρίσουν. Αυτό που θα χρειαστεί αυτό το διάστημα είναι να έχετε πιο καλή οργάνωση ώστε να αποφύγετε όσο είναι δυνατόν τα λάθη και τις παραλήψεις. Προσοχή σε ότι αφορά έγγραφα και επικοινωνία με τους συναδέρφους. Αν ασχολείστε με το εμπόριο θέλει περισσότερο προσοχή σε καθυστερήσεις ή επιστροφές εμπορευμάτων. Ότι αφορά θέματα υγείας επανεξετάστε τα δεδομένα πριν προβείτε σε συμπεράσματα. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε έρευνα για θέσεις εργασίας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εντάσεις σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα, αγωνίζεστε να μειώσετε τα έξοδά σας, ίσως να γίνεστε και πολύ ανταγωνιστικοί και εριστικοί όταν διεκδικείτε τα χρήματά σας. Παίρνετε πρωτοβουλίες σε ότι αφορά την απόκτηση υλικών αγαθών, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου. Κάπως πιο δύσκολα είναι τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα για αυτούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου γιατί στα οικονομικά σας επικρατεί ένα κάπως πιο «θολό το τοπίο» και πρέπει να κάνετε καλύτερη διαχείριση. Είναι όμως μια ουδέτερη εβδομάδα και μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Αλλά και το ηθικό κομμάτι είναι αυτό που πρέπει να «δουλέψετε» με το ερώτημα στον εαυτό σας, τί είναι τελικά πιο σημαντικό για μένα;

ΙΧΘΥΕΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Το μεγάλο σας ενδιαφέρον και εκεί που δίνετε στην μεγαλύτερη ενέργεια είναι η δημιουργία, τα παιδιά αλλά και ο έρωτας, δηλαδή όλα αυτά που κάνουν ένα άνθρωπο χαρούμενο. Η Αφροδίτη σας βοηθά στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, αρχίζει και επικρατεί η αρμονία που τόσο πολύ έχετε ανάγκη για να προχωρήσετε και στους υπόλοιπους τομείς της ζωή σας. Από την άλλη εβδομάδα το «μελανό» κομμάτι θα είναι τα οικονομικά.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται στο κομμάτι που έχει σχέση με τα ερωτικά σας, άρα άτομα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν. Αυτό δεν θα είναι αρνητικό για εσάς, αντίθετα θα χαρείτε και θα περάσετε όμορφα, όμως από τον άλλο μήνα θα μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα για αυτή τη σχέση. Επίσης ίσως κάποιο από τα παιδιά σας (αν έχετε) μπορεί να επιστρέψει και να σας δώσει χαρά, σε γενικές γραμμές ότι έχει σχέση με παιδιά, σας ευνοεί. Αναπολείτε ή σχεδιάζετε μια παλιότερη δημιουργική δράση, ίσως ήρθε ο καιρός να την επανεξετάσετε.

3Ο  ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Κάντε λίγο υπομονή! Έχετε ένταση και ίσως γίνεστε περισσότερο εριστικοί για τον χαρακτήρα σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, αν και ο Ποσειδώνας είναι χορηγός του ζωδίου σας, πολλές φορές σας κάνει να μην μπορείτε να δείτε καθαρά τις καταστάσεις. Όμως και οι άλλοι είναι δύσκολο να σας καταλάβουν, αφού διέπεστε από ένα «μυστήριο». Αυτή η εβδομάδα, εκτός του ότι ο Άρης φεύγει από το ζώδιο σας στις 28/6, δεν έχετε ιδιαίτερες επιρροές από το πλανητικό σκηνικό. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που έχετε την δυνατότατα οι περισσότεροι να χειριστείτε τις καταστάσεις που θα προκύψουν.                                                                   

Σχετικά