Φωτογραφίες και βίντεο από το φοβερό τροχαίο στο Σχηματάρι

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία, στο 65,5ο χλμ., στο ύψος του Σχηματαρίου. Τα δύο οχήματα κινούνταν ομόρροπα ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες της σύγκρουσης.

Το φορτηγό μετέφερε σιδηροδοκούς που ίσως κατά την διάρκεια απώλειας του ελέγχου του οχήματος υποχώρησαν και έπεσαν στο οδόστρωμα και εξετάζεται από την Τροχαία το πώς ενεπλάκη το αυτοκίνητο και αν έπεσε πάνω στις δοκούς.

Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο ατόμων συνέπεια τροχαίου ατυχήματος στο 65,5 χλμ της ΝΕΟ Αθηνών-Λαμίας. Επιχειρούν 5 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (pyrosvestiki) June 22, 2020

Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε δύο λωρίδες και διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία από μία λωρίδα, ενώ επί τόπου έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής που χρειάστηκε να προχωρήσουν σε επιχείρηση απεγκλωβισμού των θυμάτων από την άμορφη μάζα των σιδερικών που μετατράπηκαν τα δύο οχήματα.

Από το φορτηγό που καρφώθηκε σε κολώνα, απεγκλωβίστηκε δυστυχώς νεκρός ο οδηγός, ο οποίος μάλιστα από την σφοδρότητα της πρόσκρουσης διαμελίστηκε ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκε πολύ σοβαρά τραυματισμένος και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο διενεργείται έρευνα από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα.

Παντελής Μπατσούλης

Σχετικά