Στην Αλίαρτο τα γυρίσματα για την ταινία «ARMY BABY» Φωτογραφίες

Γυρίσματα στην Αλίαρτο για το «ARMY BABY»

Την Κυριακή 21 Ιουνίου έγινε στην Αλίαρτο το τελευταίο γύρισμα της κινηματογραφικής ταινίας «ARMY BABY», η οποία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 24 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μια τρυφερή χριστουγεννιάτικη κωμωδία που σκηνοθετεί ο Γιώργος Κορδέλλας(«Η Ρόζα της Σμύρνης») και στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ίαν Στρατής, στην πρώτη του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη.

Η ιστορία της ταινίας αφηγείται τις απίθανες καταστάσεις στις οποίες εμπλέκεται μια διμοιρία φαντάρων, οι οποίοι προσπαθούν να συμπαρασταθούν και να βοηθήσουν έναν συνάδελφό τους, όταν κάποιο χειμωνιάτικο βράδυ, παραμονές χριστουγέννων, παραλαμβάνει απροειδοποίητα ένα ασυνόδευτο μωρό έξι μηνών, έναν γιο, του οποίου την ύπαρξη αγνοούσε! Η παραμονή ενός μωρού, φυσικά, απαγορεύεται μέσα στο στρατόπεδο, που μάλιστα βρίσκεται δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου. Έτσι, αναγκάζονται να μηχανευτούν διάφορες λύσεις για να το κρύψουν και, παράλληλα, να το φροντίσουν μέχρι να βρεθεί μια λύση. Όμως, ένα μωρό χρειάζεται τάισμα, νανούρισμα, αλλαγές πάνας,  καταστάσεις πρωτόγνωρες για τους φαντάρους του λόχου, που κανένας τους δεν έχει εμπειρία ως πατέρας…

Στην ταινία παίρνουν επίσης μέρος ο Γεράσιμος Γεννατάς, η Μαρία Κωνσταντάκη, οΔημήτρης Μακαλιάς, η Μαριέλλα Σαββίδηκαι ο Τάσος Παλαντζίδης, καθώς και μια εξαιρετική ομάδα νέων ηθοποιών.

Τα γυρίσματα, που ξεκίνησαν στις αρχές του Φεβρουαρίου, είχαν διακοπεί κατά τη διάρκεια των μέτρων για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού. Έτσι, η ολοκλήρωσή τους καθυστέρησε και η τελευταία κλακέτα δόθηκε το απόγευμα του θερινού ηλιοστασίου.

Σχετικά links:

https://flix.gr/articles/army-baby-set-visit.html?fbclid=IwAR3JFV0PqmcG7zuST3GaCXQruThFRkUxEDUGmfrE0Yv9MMPItSLo2V6up9o

https://www.ethnos.gr/politismos/sinema/96979_ian-stratis-perimenoyme-na-perasei-olo-ayto-gia-na-epistrepsoyme-ston-loho

Γιώργος Κορδέλλας:

https://el.wikipedia.org/wiki/Γιώργος_Κορδέλλας

https://www.facebook.com/Γιώργος-Κορδέλλας-George-Kordellas-746989798684678/

Đăng nhập Facebook | Facebook

Σχετικά