Συλλυπητήρια ομάδων για τον άδικο χαμό του Ραφαήλ

Η είδηση του θανάτου του Ραφαήλ Σκεμπέ σήμερα το πρωί σε τροχαίο στην περιοχή Κολοβρέχτης κοντά στα Ψαχνά Ευβοίας,(Δείτε Εδώ) ”πάγωσε” όλο τον κόσμο του μπάσκετ και όχι μόνο.

Αθλητές, προπονητές, παράγοντες, φίλαθλοι, έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για ένα παιδί που αγαπήθηκε από όλο τον μπασκετικό κόσμο της Περιφέρειας.

Από το πρωί της Κυριακής, συγκλονισμένοι όλοι, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει γίνει και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο για κανέναν…

Οι ανακοινώσεις των ομάδων έρχονται η μια μετά την άλλη, κάνοντας λόγο για την αξία του αλλά πρωτίστως για το ήθος του Ραφαήλ…

Η ανάρτηση θα ανανεώνεται σε κάθε νέα ανακοίνωση συλλόγου.

”Η ΑΓΕΧ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ραφαήλ Σκεμπέ.Δεν υπάρχουν λόγια σε τέτοιες στιγμές…καλό παράδεισο να έχεις μικρέ.Κουράγιο και δύναμη στους γονείς”.

Μερικές φορές τα λόγια δεν φτάνουν προκειμένου να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ραφαήλ Σκεμπέ και στους οικείους του. Ένα από τα καλύτερα παιδιά, ένας σπάνιος χαρακτήρας.

Καλό ταξίδι Ραφαήλ!

Φτωχά τα λόγια όταν αποχαιρετούμε έναν νέο άνθρωπο. Το ΔΣ του Λοκρού εκφράζει την μεγάλη θλίψη του για τον τραγικό θάνατο του αθλητή Ραφαήλ Σκεμπέ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του.
Καλό του ταξίδι”.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αυλίδας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ραφαήλ Σκεμπέ.
Είναι μεγάλη η θλίψη που προκαλείται από το ξαφνικό χαμό ενός νέου ανθρώπου και πόσο μάλλον ενός αξιαγάπητου παιδιού σα τον Ραφαήλ!
Καλό ταξίδι!
Καλό παράδεισο!”

‘Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια μας από τη στιγμή, που πληροφορηθήκαμε το μαντάτο για τον αδόκητο χαμό του αθλητή μας Ραφαήλ Σκεμπέ.

Η ζωή και η μοίρα, σου υπενθυμίζουν πολλές φορές, τόσο σκληρά, πόσο μικροί είμαστε όλοι μπροστά τους!!!

Ο Ραφαήλ ήταν μόνο 23 ετών…
…από τα καλύτερα παιδιά, πάντα χαμογελαστός, παιχταράς, θα ακούσεις να λένε όλοι όσοι τον γνώριζαν καλύτερα από εμάς και το επιβεβαιώσαμε και εμείς στον ένα χρόνο που ήμασταν μαζί!!!

Ραφαήλ θα θυμόμαστε για πάντα την στεναχώρια σου όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν τόσο καλά, τα πανηγύρια σου όταν με δικό σου τελευταίο σουτ πήραμε νίκες, τα χαμόγελα σου στα αποδυτήρια, το ότι δεν δημιούργησες ποτέ πρόβλημα.. ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ήταν μέλος της ομάδας!!!

Το ΔΣ, οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας ευχόμαστε να έχεις ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς σου και στους οικείους σου, ο Θεός να τους δώσει δύναμη να αντέξουν τη θλίψη”.

Σήμερα ο μπασκετικός κόσμος θρηνεί για το αδόκητο χαμό του Ραφαήλ Σκεμπε.
Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ συμμετέχει στο πένθος ενός νέου φερελπη αθλητή, ενός εξαιρετικού νέου ανθρώπου.
Καλό παράδεισο Ραφαήλ!!!”

Είμαστε συγκλονισμένοι από την απώλεια του Ραφαήλ Σκεμπέ του αγαπημένου συναθλητή και συναδέλφου.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του, νιώθουμε την βαθιά οδύνη τους και ελπίζουμε να βρουν το κουράγιο και την δύναμη να αντέξουν το αναπάντεχο αυτό γεγονός.
Καλό ταξίδι Ραφαήλ”.

‘Να το ανασταίνεις! Να το μεγαλώνεις! Να το καμαρώνεις να μεγαλώνει! Να χαίρεσαι με τις επιτυχίες του! …..Και να έρχεται μια κακιά στιγμή να τα σβήνει όλα και να αφήνει πίσω ένα μεγάλο γιατί! ! !Καλό παράδεισο Ραφαήλ της αθλητικής μπασκετικής οικογένειας!
ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΆΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΎΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΝΓΣ ΑΛΙΆΡΤΟΥ!”.

‘Τι να πει κανεις όταν ένα παιδί 23 χρόνων φεύγει απο την ζωη.
Ένα παιδί που μεγάλωσε με εμας και μεγαλώσαμε και εμείς μαζί του.
Ένα παιδί με ήθος, καλόκαρδο και καλοσυνάτο.
Ένα παιδί με εξαιρετικό και σπάνιο χαρακτήρα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων.
Ραφαηλ έφυγες νωρίς και θα μας λείψεις πολλυ.
Καλό ταξίδι Ράφα’. 
Κουράγιο στους γονείς σου που σε υπεραγαπούσαν”.

Μεγάλη θλίψη για τον κόσμο του μπάσκετ που θρηνεί για τον τραγικό θάνατο του Ραφαήλ Σκεμπέ σε τροχαίο ατύχημα.

Ένας αθλητής που υπηρέτησε το μπάσκετ της Περιφέρειας και είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του Κάδμου με ήθος και τεράστια αγάπη για το άθλημα.

Η Ε.Σ. Κάδμος εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του”.

”Ο Γ.Σ. Ιτέας εκφράζει την θλίψη του για τον άδικο χαμό του Ραφαηλ Σκεμπε. Καλό παράδεισο Ραφαήλ, βιάστηκες να πετάξεις ψηλά ….”

”Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει σε όλους μας η τραγική είδηση της απώλειας του 23χρονου αθλητή Ραφαήλ Σκεμπέ.Ενός αθλητή με ήθος που κοσμούσε τα γήπεδα της περιφέρειας και τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του”.

stereabasket.gr

Σχετικά