ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 6-12/7/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Μετά την έκλειψη της Σελήνης στις 5/7 ,που θα συνεχίσει να έχει επιπτώσεις σε άτομα κύρους και εξουσίας, έχουμε τον Άρη με άγριες διαθέσεις, έτοιμο να τιμωρήσει λάθη του παρελθόντος. Βάλλονται τα θεμέλια που έχουν σχέση με την παράδοση, οι οικογενειακές  σχέσεις και ότι αναμοχλεύει το παρελθόν.

ΚΡΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Διανύετε μια πολύ δυναμική περίοδο, ο Άρης είναι στο δεκαήμερό σας. Θέλετε να κάνετε πραγματικότητα κάθε σκέψη και κάθε επιθυμία σας. Όμως εκτός από την μεγάλη παρόρμηση που έχετε, ίσως χωρίς να το θέλετε, γίνεστε και επιθετικοί λόγω της αναβλητικότητας που βλέπετε στους δικούς σας ανθρώπους. Προσοχή στη συμπεριφορά σας απέναντι στην οικογένεια, μπορεί να υπάρχουν ρίξεις για θέματα του παρελθόντος.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς επηρεαστήκατε έντονα από την έκλειψη στις 5/7, και είστε ακόμα υπό την επίδρασή της. Επικεντρώνετε το ενδιαφέρον και την ενεργητικότητα στην οικογένεια, γιατί εκεί διαισθάνεστε ότι πρέπει να βοηθήσετε ή να πάρετε θέση για να μην έχετε περεταίρω δυσκολίες. Ακίνητα θα σας απασχολήσουν. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες (1-2/4) να περιμένετε ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά.  

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις γίνονται στην καριέρα και τους στόχους. Στην αρχή της εβδομάδας θα αισθάνεστε ότι είστε σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον που όλα μπορεί να αλλάξουν. Ενώ στο τέλος της εβδομάδας η οικογένεια θα καταπραΰνει κάποιες από τις ανασφάλειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.Ο Ερμής συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στη συνεννόηση, στις μετακινήσεις, στα έγγραφα και στο γραπτό και προφορικό λόγο. Ασχολείστε με το να ξεδιαλύνετε θέματα από το παρελθόν με συγγενικά πρόσωπα όπως αδέρφια, ξαδέρφια κτλ. αλλά και με ανθρώπους από το κοντινό σας περιβάλλον. Προσοχή μπορεί να υπάρξει κρυφός ανταγωνισμός, που θα φέρει στην επιφάνεια παλιές διαμάχες.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα με διάθεση να επικοινωνήσετε με φίλους και γνωστούς. Έχετε έξυπνες ιδέες και ασχολείστε με επιμορφωτικά θέματα, νέοι άνθρωποι αποσπούν την προσοχή σας. Συχνές μικρές μετακινήσεις. Η έκλειψη σας επηρεάζει και αυτή την εβδομάδα αλλάζοντας την επικοινωνία και κάποιους από τους στόχους σας. Ο Ουρανός θα αλλάξει πολλά από αυτά που μέχρι τώρα είχατε σαν «κόκκινες γραμμές», προσαρμοστείτε με τις αλλαγές ακόμα και αν προέρχονται από εξωγενείς παράγοντες.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Μεγάλες μεταλλάξεις στη φιλοσοφία ζωής και την νοοτροπία,  σε πολλούς από εσάς έχουν ήδη αρχίσει. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε έμπνευση και καλή διάθεση να βρεθείτε με φίλους και γνωστούς. Καλλιτεχνική τάση και μεγάλη ύφεση στην συγγραφή. Έντονη κοινωνικότητα.                   

ΔΙΔΥΜΟΙ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής συνεχίζει να σας επηρεάζει με την αναδρομή του φέρνοντας καθυστερήσεις και ασυνεννοησία σε οικονομικά θέματα. Στις αρχές της εβδομάδας θα πρέπει να προσέξετε φιλονικίες και επιθετική συμπεριφορά από άτομα που ανήκετε στην ίδια ομάδα ή έχετε κοινά οικονομικά συμφέροντα. Πολλοί από εσάς είχατε στο πρόσφατο παρελθόν ξαφνικές απογοητεύσεις, βρείτε την ισορροπία σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ουρανός αγγίζει το δικό σας δεκαήμερο στον τομέα της ψυχολογίας και όπως είναι φυσικό  αναστατώνεστε  με τις ξαφνικές μεταπτώσεις. Επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του δεκαημέρου. Η έκλειψη την προηγούμενη εβδομάδα, σας έδειξε ή θα σας δείξει στην συνέχεια, ότι δεν μπορείτε να βασίζεστε στα οικονομικά των άλλων. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν παίρνετε πρωτοβουλίες για να αυξήσετε τα προσωπικά σας έσοδα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας θα αισθανθείτε ότι τα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους είναι σαν «κινούμενη άμμος», δηλαδή θα υπάρχει αρκετή αστάθεια που θα σας κουράζει. Στις 12/7 μετά από δικές σας ενέργειες, θα έχετε οικονομικό όφελος που θα προέρχεται από την καριέρα σας ή από άτομο κύρους που λειτουργεί ευνοϊκά απέναντί σας. Από δω και πέρα όμως θα υπάρχει μια ασάφεια σε σκοπούς και στόχους που θα επηρεάζει περισσότερο αυτούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής ανάδρομος στο δεκαήμερό σας! Μην κάνετε καμία συμφωνία και μην υποσχεθείτε πράγματα που αργότερα μπορεί να αναιρέσετε. Η Αφροδίτη σας προκαλεί ένα είδος νοσταλγίας. Στις 8/7 θα υπάρξουν προστριβές με άτομα κύρους ή μεγάλα άτομα στην ηλικία. Προσοχή στα λόγια σας. Ανταγωνιστική διάθεση από άτομα που έχουν σχέση με την καριέρα σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ήλιος στο δεκαήμερό σας (χρόνια πολλά!) είναι από τα γενέθλια που σηματοδοτούν μια σημαντική χρονιά. Λάμπετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Σας έχει επηρεάσει η έκλειψη την προηγούμενη εβδομάδα, αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι «προ των πυλών». Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη, σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε τις ισορροπίες σας. Στις αρχές της εβδομάδας θα αισθανθείτε έντονα την αστάθεια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Σε πολλούς από σας έχουν αλλάξει  οι σταθερές σχέσεις και συνεργασίες, θα καταλάβετε σε βάθος χρόνου ότι οι άνθρωποι δεν παραμένουν οι ίδιοι..

ΛΕΩΝ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο ανάδρομος Ερμής κάνει δύσκολες τις σκέψεις και την επικοινωνία. Θέλετε να ζήσετε έντονα, να δείτε το μέλλον με αισιοδοξία αλλά στις αρχές της εβδομάδας θα έχετε θέματα από το παρελθόν που δεν θα σας αφήσουν να ηρεμίσετε. Προσοχή στις λάθος πληροφορίες και στις λεκτικές επιθέσεις υπερασπιζόμενοι τις απόψεις σας . Οι παρέες, οι ομάδες και οι ομοϊδεάτες  είναι θετικά προσκείμενοι  προς εσάς.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είστε πάντα τόσο δυναμικοί, όμως τώρα θέλετε να απομονωθείτε ή να κάνετε κρυφές ενέργειες που θα βοηθήσουν στο μέλλον την πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Κάποια κομμάτια του εαυτού σας τα έχετε απορρίψει μετά από ενδοσκόπηση, σε αυτό βοήθησε και η έκλειψη την προηγούμενη εβδομάδα. Οι αλλαγές στην καριέρα και τους στόχους είναι ορατές για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη. Έχετε ανακατατάξεις στην καθημερινότητα, εργασιακά θέματα σας απασχολούν. Μέσα από συνθήκες που πολλές φορές δεν τις έχετε διαλέξει εσείς διαμορφώνετε μία καινούργια πραγματικότητα. Πρακτικά θέματα αναθεωρούνται. Στο τέλος της εβδομάδας αξιοποιείτε μία μυστική δράση για μια επένδυση ή για την διαχείριση οικονομικών που αφορούν τρίτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής μπορεί να φέρει παρέες και φίλους από το παρελθόν, όμως μπορεί επίσης να κάνετε μια ανασκόπηση σε παλιές ιδέες και ομάδες που συμμετείχατε σε κοινή δράση. Ευνοϊκή στάση έχουν για εσάς άτομα με κύρος ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία, είστε αγαπητοί και όχι μόνο από ανθρώπους στον επαγγελματικό στίβο ή σε κοινωνικούς κύκλους.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ουρανός αγγίζει το δικό σας δεκαήμερο στον τομέα που έχει σχέση με την φιλοσοφία ζωής, με τους στόχους και την ανώτερη μόρφωση. Όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν με θετικό πρόσημο για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου. Γίνεστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και συμμετέχετε σε κοινές δράσεις. Η έκλειψη την προηγούμενη εβδομάδα σας βοήθα να αποβάλετε ότι ας κρατά πίσω στην δημιουργία και τον έρωτα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αισθάνεστε ότι τίποτα από αυτά που σας έκαναν χαρούμενους και δημιουργικούς δεν είναι τα ίδια, έχετε μια μελαγχολία για αυτά που απορρίψατε για να πάτε μπροστά, αλλά είναι προσωρινό. Θα περάσετε όμορφα στο τέλος της εβδομάδας με την παρέα σας και πολύ πιθανόν να έχετε έμπνευση και να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής και αυτή την εβδομάδα δεν βοηθά να υλοποιήσετε τους στόχους σας, εμπόδια και καθυστερήσεις στην καριέρα σας.  Οι συνεργασίες θα έχουν προβλήματα και ίσως δεν θα λείψουν και οι λεκτικές αντιπαραθέσεις. Επίσης μπορεί να υπάρχουν προστριβές με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας για τους στόχους ή την καριέρα σας. Η Αφροδίτη όμως δεν σας αφήνει να μελαγχολήσετε αφού έχετε ευχάριστα πράγματα να ασχοληθείτε, επίσης έχετε εύνοια σε σπουδές και εξωτερικό.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η έκλειψη στις 5/7 επηρέασε τις σχέσεις σας με την οικογένεια.  Αυτή την εβδομάδα έχετε επικεντρωθεί στους στόχους και στην καριέρα σας. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ζωής και της καριέρα σας. Την επόμενη εβδομάδα θα μπορέστε να κάνετε πολύ περισσότερα με μεγαλύτερη άνεση.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς είχατε και κάποιοι από εσάς έχετε ακόμα, δυσκολίες στην οικογένεια και σε ότι αφορά ακίνητα. Στις αρχές της εβδομάδας θα είναι όλα «ρευστά» σε αυτούς τους τομείς και αυτό σας πιέζει. Ίσως εναποθέσετε τις ελπίδες σας σε καλύτερες εργασιακές συνθήκες που θα βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε τις δυσκολίες  της καθημερινότητας, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο ανάδρομος Ερμής σας προτρέπει να επανεξετάσετε κάποια θέματα που αφορούν σπουδές ή εξωτερικό. Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια θα συνεχίσουν και αυτή την εβδομάδα. Όμως δεν θα αποφύγετε τον εκνευρισμό και τις λεκτικές αντιπαραθέσεις για καθημερινά ή εργασιακά θέματα. Προσοχή στην υγεία σας. Η Αφροδίτη σας βοηθά σε οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους όπως δάνεια, ασφάλειες, συντάξεις κτλ. Το πάθος θα κυριαρχεί στις ερωτικές σας σχέσεις.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αισθάνεστε πιο αισιόδοξα, θέλετε να ζήσετε πιο ελεύθερα, να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και γενικά να φύγετε από την στενή επιρροή που έχει το περιβάλλον σε εσάς. Η έκλειψη συνεχίζει να σας επηρεάζει και αυτή την εβδομάδα στον τομέα της επιμόρφωσης, των γραπτών και της επικοινωνίας. Αποφασίστε ότι δεν μπορείτε να είστε καλά  με όλους και βγάλτε από την ζωή σας ανθρώπους από το περιβάλλον  που δεν σας κάνουν καλό. Ο Ουρανός επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθείς αρχές του δεκαημέρου με αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα δεν είναι ιδιαίτερα φορτική για εσάς, όμως την Κυριακή θα θελήσετε να φύγετε από την καθημερινή ρουτίνα και να ασχοληθείτε με κάτι που σας ευχαριστεί. Πολλοί από εσάς θα αισθανθείτε πίεση από τους συγγενείς, γείτονες και γενικά  ανθρώπους της καθημερινότητας. Δυσκολεύεστε να εκφραστείτε και αυτό σας κουράζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας αισθάνεστε ότι δεν προχωρά τίποτα που αφορά επενδύσεις, δάνεια και έχετε δυσκολίες σε ότι αφορά τα οικονομικά του/της συντρόφου. Αυτό προκαλεί εκνευρισμό και λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον/την ερωτική σύντροφο ή εκνευρισμό γιατί δεν προχωρούν δημιουργικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Η Αφροδίτη όμως απέναντί σας δείχνει ότι ο/η σύντροφος σας ενδιαφέρεται για εσάς και σας αγαπά. Οι συνεργάτες είναι ευνοϊκά προσκείμενοι προς εσάς.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτό το διάστημα έχετε κάποιες εμμονές, φωτίζετε όμως και κάποιες κρυφές πτυχές του εαυτού σας. Σε πρακτικό επίπεδο ασχολείστε με χρηματοοικονομικά που αφορούν τρίτους όπως δάνεια, ασφάλειες, επενδύσεις κτλ. Η έκλειψη της Σελήνης έδειξε τις ελλείψεις που έχετε στον οικονομικό τομέα. Πρέπει να προσέχετε τα έξοδά σας έτσι ώστε να μην υπερβαίνουν τα έσοδα. Υπάρχει και ένα ηθικό θέμα που σας απασχολεί αυτό το διάστημα, ίσως με την έκλειψη παρουσιαστήκαν διλλήματα που ζητούν αποφάσεις.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη, βρίσκεστε σε αναμονή γεγονότων σε σχέση με τα οικονομικά σας. Πολλοί από εσάς έχετε ήδη κάνει ανατροπές στον τρόπο που βγάζετε χρήματα και γενικά αλλάζετε αντίληψη για την απόκτηση υλικών αγαθών  και κατ’ επέκταση στον τρόπο που σκέφτεστε σε ηθικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μετ’ εμποδίων θα γίνεται η επικοινωνία με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες . Θα είναι δύσκολο να καταλάβετε τι ζητούν από σας και όλο αυτό όλο θα επιδεινωθεί στις 8/7 με την ανάμιξη και της οικογένειας. Αποφύγετε τις οξυμένες καταστάσεις και κρατήστε χαμηλούς τόνους (τώρα που ξέρετε). Η αναμόχλευση του παρελθόντος  θα φέρει προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι συνθήκες στην καθημερινότητα και στον χώρο εργασίας έχουν εξομαλυνθεί.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε δώσει όλη την προσοχή στον/στην σύντροφο σας. Γενικά αυτό το διάστημα οι διαπροσωπικές σας σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο, πολλές αλήθειες μπορεί να βγουν μετά και από την έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας. Έχετε την δυνατότητα να εξομαλύνετε τις συντροφικές σχέσεις, όμως μόνο με την προϋπόθεση ότι θα απορρίψετε  πράγματα που δεν σας εκφράζουν πια, έτσι ώστε να μην τα «κουκουλώνετε» και δημιουργούνται απωθημένα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που πρέπει να ανασυνταχθείτε. Έχετε περάσει, πολλοί από σας, καταστάσεις που σας έχουν αλλάξει τον τρόπο ζωής ή τον τρόπο σκέψης, έχετε πια μεταλλαχθεί. Είστε όμως δυνατοί γιατί περάσατε από το «βάπτισμα του πυρός». Οι ευκαιρίες θα υπάρχουν και πρέπει να τις μελετήσετε με την αναδρομή του Δία και του Κρόνου και αργότερα να είστε έτοιμοι να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις. Ο Κρόνος γυρνά πάλι στο δεκαήμερό σας και κάνει επιτακτική την ανάγκη να βάλετε την ζωή σας σε ένα πρόγραμμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη σε ορθή φορά ευνοεί  κάθε δημιουργικό εγχείρημα, συναισθηματικά (ερωτικά) , αλλά και ότι έχει σχέση με τα παιδιά. Ο Ερμής όμως προκαλεί καθυστερήσεις και εμπόδια στην καθημερινότητα και στο χώρο εργασίας. Προσοχή στις 8/7 στο χειρισμό του λόγου, επίσης προσοχή στις μετακινήσεις και τους τσακωμούς με άτομα του περιβάλλοντός σας π.χ. συγγενείς, αδέρφια, γείτονες κτλ.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ουρανός αγγίζει το δικό σας δεκαήμερο και επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου στον τομέα της οικογένειας και των ακινήτων, πολλές ανατροπές και ρίξεις μπορεί να μεταβάλουν το κλίμα με τους οικείους σας. Η καθημερινότητα, ο χώρος εργασίας και η υγεία είναι τα θέματα που σας απασχολούν. Η έκλειψη την προηγούμενη εβδομάδα, έβγαλε κάποιες πτυχές του εαυτού σας που προσπαθείτε να ξεχάσετε, αντί αυτού κάντε μια ενδοσκόπηση και τακτοποιήστε θέματα που έχουν σχέση με την ψυχολογία σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Καταλαγιάζουν οι φοβίες σας, όμως μόνο μετά από «αγώνα» που κάνετε για να σκεφτείτε λογικά. Τόσο μεγάλη ψυχολογική πίεση και τόσες ανασφάλειες ποτέ δεν έχετε ζήσει πολλοί από σας . Αν δεν κάνετε «δουλειά» με τον εαυτό σας όλη αυτή την περίοδο και δεν βγάλετε από μέσα σας τα απωθημένα που έχουν συσσωρευτεί με τα χρόνια, θα χάσετε μία ευκαιρία να κάνετε την αυτοκριτική σας και να διώξετε τις ψεύτικες ενοχές από πάνω σας. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, μπορείτε να ανασυνταχθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής και αυτή την εβδομάδα φέρνει αγαπημένα πρόσωπα από το παρελθόν και ίσως νεαρά σε ηλικία. Δύσκολο όμως να αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε σε ένα δημιουργικό σχέδιο ή σε μία ερωτική σχέση, λίγο αργότερα θα έχετε αυτή την δυνατότητα. Ευχάριστα νέα για σας, που έχουν γίνει προγενέστερα και τώρα τα μαθαίνετε. Στις 8/7 μην μπερδέψετε τα ερωτικά ή τα παιδιά σας σε οικονομικά θέματα  γιατί θα βρεθείτε μπροστά σε μία τεταμένη κατάσταση. Προσοχή στα έξοδα για την διασκέδαση.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ουρανός δεν είναι αρνητικός για εσάς και επηρεάζει τους γεννημένους στην αρχή του δεκαημέρου. Γίνεστε έντονα κοινωνικοί, αλλάζετε πολλά τον τρόπο που εκφράζεστε και μπαίνουν διαφορετικοί άνθρωποι στο καθημερινό σας περιβάλλον. Είναι μια θετική εβδομάδα για εσάς, περνάτε όμορφα και ερωτικά. Ο αυθορμητισμός είναι ένα από τα γνωρίσματα που θα έχετε και βοηθά να γίνεστε αγαπητοί στον περίγυρό σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα δεν έχει όψεις που να σας επηρεάζουν έντονα, τακτοποιήστε εκκρεμότητες και αφήστε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί από τις πολλές έγνοιες που έχετε τον τελευταίο καιρό στο μυαλό σας. Πολλοί από εσάς έχετε κάνει ήδη ξεκαθαρίσματα σε παρέες, ομάδες, συλλόγους κτλ. είτε με δική σας πρωτοβουλία, είτε μέσα από δύσκολες καταστάσεις που άλλοι δημιούργησαν. Οι πιέσεις σε συλλογικό επίπεδο συνεχίζονται για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου.                                                         

Σχετικά