Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Θηβαίων στους αθλητές του Γ.Σ. “Πίνδαρος”

Ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου, με αφορμή την ολοκλήρωση των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων Στίβου Κ16 και Κ18 Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, που διεξήχθησαν 28/6 και 4/7 αντίστοιχα στη Χαλκίδα, στέλνει το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα στους αθλητές και στις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου «Πίνδαρος» Θηβών.

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του «Πίνδαρου» Θηβών για τη συμμετοχή τους στα Πρωταθλήματα και τις σπουδαίες διακρίσεις που σημείωσαν, λαμβάνοντας το εισιτήριο πρόκρισης για τα Πανελλήνια Πρωτάθλημα, που θα γίνουν στον Αγ. Κοσμά Αττικής και στη Λάρισα, το αμέσως προσεχές διάστημα. Η επιτυχία τους έχει μία επιπλέον αξία καθώς λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον covid-19, το γήπεδο της Θήβας έμεινε υποχρεωτικά κλειστό για αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτές οι προπονήσεις τους στον χώρο. Παρ’ όλα αυτά κατάφεραν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες και να διακριθούν.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες και σε κάθε μελλοντική τους συμμετοχή και τους προτρέπω να συνεχίσουν ν’ αναπτύσσουν την αθλητική ακεραιότητα και τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι, με συνετή προπόνηση και προσήλωση στον στόχο τους.

Συγχαίρω, επίσης, τους προπονητές τους, τη διοίκηση του Γ.Σ. Πίνδαρου, τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών μας , που τους στηρίζουν με κάθε τρόπο και τους εμφυσούν τις αξίες του αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων

Γιώργος Αναστασίου».

Σχετικά