ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  27/7-2/8/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Ακόμα κι αν διαψεύδονται οι προσδοκίες μας και αισθανόμαστε έντονα την αδικία , η εγωιστική συμπεριφορά δεν βοηθά. Αντίθετα, η κατανόηση της άλλης πλευράς θα μας ανακουφίσει από την ένταση. Η αλληλεγγύη, η πνευματικότητα, η καλλιτεχνία και, γιατί όχι, η θάλασσα θα μας δώσουν την πολυπόθητη ηρεμία, αυτό το διάστημα.

ΚΡΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είστε αισιόδοξοι και έτοιμοι να απολαύσετε το καλοκαίρι. Σημαντικό για εσάς αυτό το διάστημα είναι ο ερωτικό σας σύντροφος και φυσικά, αν έχετε, τα παιδιά σας. Δημιουργικά σχέδια είναι στις προτεραιότητές σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Συζητήσεις και μετακινήσεις για θέματα που αφορούν την οικογένεια και τα ακίνητα θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Στο τέλος της εβδομάδας, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, μπορεί να κάνετε έξοδα που δεν είχατε προγραμματίσει για τα παιδιά, για διασκέδαση ή για ένα χόμπι που σας ευχαριστεί.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Πολύπλοκη φαίνεται για εσάς αυτή η εβδομάδα. Θέματα που αφορούν την καριέρα και τη σχέση σας σε μια ομάδα που συμμετέχετε, θα έχει θετική έκβαση, μόνο αν εξετάσετε προσεκτικά τις προοπτικές. Από την άλλη κάποια από τα λεγόμενά σας μπορεί να παρεξηγηθούν. Θέλετε να περάσετε όμορφα αλλά το περιβάλλον ή οι παρέες μερικές φορές θα σας απογοητεύουν. Προσπαθείτε ακόμα να επικοινωνήσετε με οικεία πρόσωπα και να βρείτε μια μέση οδό ανάμεσα σε αυτά που έχετε σαν στόχο και σε αυτά που ζητούν οι ίδιοι από εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η επανάσταση και οι αλλαγές έγιναν στο δικό σας δεκαήμερο, αυτοί που ακόμα μπορεί να βάλλονται είναι οι γεννημένοι στο τέλος του δεκαημέρου. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη, στο επίκεντρο του ενδιαφέρον σας θα είναι τα θέματα της οικογένειας ή ακινήτων.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ουρανός επηρεάζει άμεσα αυτούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές Μαΐου, κάθε είδους ανατροπές μπορεί να συμβούν και πρέπει να αρχίσετε να προσαρμόζεστε. Προσέχετε τις μετακινήσεις . Επίσης λεκτικές επιθέσεις από εσάς ή προς εσάς είναι πιθανές από το περιβάλλον σας. Ψυχολογικές πιέσεις από συγγενικά πρόσωπα ή ψυχολογική ένταση από κρυφές επιθέσεις, σας κρατούν σε εγρήγορση.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η διέξοδος για σας είναι οι αλλαγές στους στόχους  και η ένταξη σε ομάδες που θα σας βοηθούν και πνευματικά εκτός από νοητικά. Μεγάλη κοινωνικότητα στην αρχή της εβδομάδας. Εσείς που  έχετε γεννηθεί στην αρχή του δεκαημέρου, να προσέχετε τις οικονομικές εξαπατήσεις από ομάδες, συλλόγους, εταιρίες κτλ. Ο λόγος σας μπορεί να βοηθήσει και να εμψυχώσει μια συλλογική προσπάθεια. Έντονη η τάση να επικοινωνήσετε, όμως πολλές φορές μπορεί να υπερβάλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ευχάριστη εβδομάδα για εσάς, ο Ήλιος δείχνει ότι θα δώσετε πολύ από την ενέργειά σας σε συζητήσεις, συμφωνίες και έγγραφα. Γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί και κάνετε ταξιδάκια. Συγγενικά πρόσωπα θα είναι στο επίκεντρο της προσοχή σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αγωνίζεστε για κοινές αξίες και συμφέροντα, επίσης δεν σταματάτε να επικοινωνείτε και να μετακινήστε για την βελτίωση των οικονομικών σας. Στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να έχετε ανατροπές και εντάσεις για οικονομικά θέματα. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις συναλλαγές σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα εν μέσω του καλοκαιριού θα είναι αρκετά έντονη. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, αν και η Αφροδίτη σας κάνει ακαταμάχητους και γοητευτικούς στα επαγγελματικά, δεν βοηθά ώστε να αποφύγετε τις εξαπατήσεις (μήπως είχατε μεγάλες προσδοκίες). Πολλά λέγονται που έχουν σαν βάση τα οικονομικά και τις επενδύσεις, όμως αρκετά από αυτά θα λειτουργούν μόνο στην σφαίρα της υπερβολής. Έχετε όμως την δυνατότητα να κάνετε μια συμφωνία στις 30/7 που αφορά την καριέρα και φαίνεται ευνοϊκή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για σας, κανένας πλανήτης δεν επηρεάζει το δεκαήμερό σας. Όμως ο Ήλιος δείχνει ότι ηθικά και οικονομικά θέματα σας απασχολούν και πρέπει να δώσετε εκεί την περισσότερη από την ενέργειά σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είστε τόσο πολύ επικοινωνιακοί που έχετε πάρει φόρα κι αυτό μπορεί προκαλέσει λεκτικές αντιπαραθέσεις με ανωτέρους σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους σε θέματα που αφορούν την καριέρα. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, θα έχετε αλλαγές στις συνεργασίες και πιθανό να αλλάξουν κάποια δεδομένα σε σχέση με τις ομάδες που συμμετέχετε, δεν θα είναι όμως αρνητικά για σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μία πολύ καλή εβδομάδα για εσάς, αν εξαιρέσουμε την τάση που έχετε να φιλοσοφείτε συνεχώς ότι συμβεί γύρω σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, θα έχετε μεγάλη καλλιτεχνική αλλά και πνευματική εξέλιξη. Συνεργασίες σας βοηθούν και σας εξελίσσουν. Έμπνευση σε γραπτό και προφορικό λόγο. Προσοχή την 1/8, μην υπερβάλετε γιατί απέναντί σας θα έχετε δυνατούς αντιπάλους, εχθρούς και μη, που θα είναι έτοιμοι να καταρρίψουν κάθε λεγόμενό σας που δεν είναι στοιχειοθετημένο.

ΛΕΩΝ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι μια πολύ καλή εβδομάδα, η περίοδος των γενεθλίων σας έχει αρχίσει (χρόνια πολλά!). Λάμπετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, κανένας πλανήτης δεν σας επηρεάζει, οπότε δημιουργήστε το σκηνικό που θέλετε ώστε να περάσετε όμορφα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής δεν αφήνει να ησυχάσετε αφού αισθάνεστε συνέχεια ότι λέγονται διάφορα πίσω από την πλάτη σας. Ο Ουρανός επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, όπου αναμένονται αλλαγές στην καριέρα ή την κοινωνική σας ζωή. Προσοχή από όλους στην αρχή της εβδομάδας αφού μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε μακρινά ταξίδια, επίσης προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε γιατί θα έχετε αντίλογο επιθετικό.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Περίπλοκη εβδομάδα με θετική έκβαση στα επαγγελματικά, όμως με «υπόγειο» τρόπο. Αν κάνετε μια επένδυση, θα βοηθήσουν οι υφιστάμενοί σας. Πιο πολύ επηρεάζονται οι γεννημένοι στις αρχές του δεκαημέρου (13-14/8) από μία οικονομική εξαπάτηση σε μια ομάδα που συμμετέχουν. Επωφεληθείτε από ένα μπόνους οικονομικό στη μισθωτή εργασία. Μη συντηρείτε όμως το παρασκήνιο στο χώρο δουλειάς γιατί μόνο δύσκολες καταστάσεις μπορεί να δημιουργήσει. Προσοχή στην υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε αναδιπλωθεί και οργανώνετε τις επόμενες κινήσεις σας μέσα σε κλίμα μυστικό ή εσωτερικό. Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε κάποιο άτομο ψυχολογικά αλλά και πρακτικά. Η εβδομάδα είναι ουδέτερη διαμορφώστε όσο καλύτερα μπορείτε τις συνθήκες που ζείτε.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Συζητήσεις και μετακινήσεις με τις παρέες δείχνουν πόσο κοινωνικοί είστε αυτό το διάστημα. Όμως ο Άρης από την άλλη πλευρά δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε, γιατί πρέπει να αγωνιστείτε για οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους π.χ. δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά θέματα. Εκεί είναι λοιπόν που πρέπει να προσέξετε, πολύ πιθανόν να έχετε διενέξεις οικονομικές με παρέες, ομάδες που έχετε διαφορετικά οικονομικά συμφέροντα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Κέρδη και ευχάριστες στιγμές με τον/την σύντροφο στην αρχή της εβδομάδας. Επωφεληθείτε από την τύχη σε συνεργασίες και χαρείτε τον έρωτα ή αν έχετε παιδιά ασχοληθείτε μαζί τους. Όμορφες μικρές διαδρομές και συζητήσεις με τις παρέες σας και με τον/την σύντροφό σας. Μην υπερβάλετε στο τέλος της εβδομάδας και μην είστε απόλυτοι. Όμως μην αφήνετε τον εαυτό σας «άπραγο», δημιουργήστε ακόμα και αν οι συνθήκες είναι φορτισμένες με ένταση. Άλλωστε αλλάζει ριζικά ο τρόπος που σας έκανε μέχρι τώρα να αισθάνεστε χαρούμενοι και δημιουργικοί. Δύσκολες αντιπαραθέσεις με τις παρέες, ομάδες που συμμετέχετε στο τέλος της εβδομάδας.

ΖΥΓΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι φίλοι και οι παρέες είναι το επίκεντρο για σας αυτή την εβδομάδα. Πολύ πιθανόν να σχεδιάζετε μαζί τους μία κοινή δράση που σας ενθουσιάζει. Επωφεληθείτε από το ουδέτερο πλανητικό σκηνικό και διαμορφώστε την καθημερινότητα έτσι ώστε να περνάτε όμορφα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Διαφωνίες μπορεί να προκύψουν με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Μία σημαντική συνεργασία μπορεί να σκοντάφτει σε διάσταση απόψεων, πολύ πιθανόν να έχει σχέση με την καριέρα και τους στόχους σας. Ο Άρης δημιουργεί εντάσεις με τον/την σύντροφο και τους συνεργάτες. Νομικά θέματα μπορεί να σας απασχολούν.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η οικογένεια θα βοηθήσει ώστε να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητα. Εσείς θα θέλατε να είστε κάπου αλλού μακριά από όλα αυτά που σας πιέζουν και όταν βλέπετε ότι δεν είναι εφικτό,  απογοητεύεστε. Θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή με μια φιλοσοφία ζωής τα έχετε εξιδανικεύσει. Θα ακούσετε καλά νέα για κάποια δουλειά ή για κάτι που θα έχει σχέση με την καριέρα σας. Συνεχίζει όμως να υπάρχει διάσταση απόψεων σε ότι αφορά τους στόχους σας και την οικογένεια ή την παράδοση και το παρελθόν, είναι δύσκολο να ξεφύγετε χωρίς να «θυσιάσετε» κάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη αφού δεν υπάρχουν όψεις στο πλανητικό σκηνικό να σας επηρεάζουν. Το κύριο μέλημά σας είναι η κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση. Αισθάνεστε όμως έντονα την ευθύνη, έτσι ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι βάζετε στόχους για να μπορέσετε να τους πραγματοποιήσετε αργότερα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η καθημερινότητα είναι δύσκολη, μπορεί να υπάρχουν και εντάσεις στο χώρο εργασίας. Εσείς όμως έχετε την δική σας φιλοσοφία που έρχεται σε αντιπαράθεση με την πραγματικότητα ή με την πρακτική πλευρά της ζωής. Κρατήσετε χαμηλούς τόνους και προσέχετε την ψυχική και σωματική σας υγεία.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι έντονη σε συναισθήματα, που πολλές φορές θα αντικρούονται μεταξύ τους. Απογοήτευση  και έντονο πάθος για μια ερωτική σχέση από την μία, και από την άλλη μεγάλη έμπνευση και δημιουργία. Εύνοια στον γραπτό και προφορικό λόγο. Μεγάλη κοινωνικότητα,  αναγνώριση  και καλλιτεχνική διάθεση. Ο έντονος λόγος και η έπαρση μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαλότητες με το περιβάλλον π.χ. συγγενείς, φίλους, όμως εσείς είστε έτοιμοι να ξεκαθαρίσετε σε βάθος καταστάσεις που σας πιέζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μια πολύ καλή εβδομάδα που ταιριάζει με την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω σας. Σκέπτεστε αισιόδοξα και δεν είναι άσχημη ιδέα να οργανώσετε τις διακοπές σας. Θέματα που έχουν σχέση με σπουδές, νόμο και εξωτερικό είναι στις προτεραιότητές σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Άρης σας κάνει ερωτικούς και ιδιαίτερα διεκδικητικούς. Τα δημιουργικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, χρειάζονται αρκετή ενέργεια. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα που επικρατεί, δεν θα αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις για οικονομικά θέματα που μπορεί να αφορούν μία επένδυση, μία χρηματοδότηση ακόμα και ένα κληρονομικό θέμα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μία οικογενειακή επιχείρηση φαίνεται ότι θα έχει ευνοϊκή συνέχεια από οικονομική άποψη. Η βοήθεια από οικεία πρόσωπα θα είναι σημαντική. Επίσης ότι αφορά αγορά ακινήτου, ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή. Την ίδια στιγμή θα αισθανθείτε ότι μία συνεργασία ή μία συγκατοίκηση, σας απογοητεύει. Συζητήσεις και συμφωνίες για κάποια επένδυση ή χρηματοδότηση μπορεί να λάβει χώρα αυτό το διάστημα. Μην υπερβάλετε και μην ξοδεύετε «ασύστολα», θα υπάρξουν αρκετές υποχρεώσεις  προς τρίτους που αργότερα θα πρέπει να διευθετήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς. Έχετε επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις που αφορούν οικονομικά θέματα, είτε του/της συντρόφου, είτε δικές σας υποχρεώσεις σε δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, επενδύσεις ή μαύρο χρήμα. Φυσικά το ερωτικό κομμάτι δεν σας αφήνει αδιάφορους.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θα έχετε πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις όλο αυτό το διάστημα. Ο Άρης όμως δεν βοηθά να υπάρχει μια ήρεμη κατάσταση στην οικογένεια. Πολύ πιθανό να έχετε κάποιες εργασίες (επισκευές κτλ)  μέσα στο σπίτι και έτσι να υπάρχει ένταση. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε λεκτικές συγκρούσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θα είναι μια έντονη εβδομάδα με μεγάλη κινητικότητα. Έχετε τον Δία που θα σας βοηθά για αρκετό καιρό ακόμα. Εσείς με την σειρά σας θα βοηθήσετε ανθρώπους από το περιβάλλον και αυτή η αίσθηση, του να είναι κανείς χρήσιμος, θα σας κάνει και αισθάνεστε όμορφα. Μεγάλη έμπνευση και μικρές ευχάριστες διαδρομές στην καρδιά του καλοκαιριού είναι ότι καλύτερο. Προσοχή θα χρειαστεί στην καθημερινότητα και το περιβάλλον που συναναστρέφεστε π.χ. συγγενείς, γείτονες κτλ., ίσως απογοητευτείτε από την συμπεριφορά τους. Μην υπερβάλετε, γιατί χωρίς να το θέλετε μπορεί να πληγώσετε τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στο επίκεντρο της ζωή σας αυτή την εβδομάδα είναι οι άνθρωποι που μοιράζεστε σημαντικά πράγματα π.χ. ο/η σύντροφος, οι συνέταιροι και συνεργάτες. Πιθανό να σκέπτεστε μια συνεργασία ή ένα γάμο.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μεγάλη κινητικότητα και ένταση στις συζητήσεις και τις μετακινήσεις αυτή την εβδομάδα. Η εργασία και πρακτικά θέματα της καθημερινότητας θα σας κρατούν σε εγρήγορση. Αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις στον εργασιακό χώρο και μην αφήνετε άτομα από το κοντινό περιβάλλον να σας εκνευρίσουν. Διεκπεραιώνετε γραφειοκρατικά θέματα. Προσοχή στις μετακινήσεις σας. Δυναμικός προφορικός και γραπτός λόγος.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έντονη εβδομάδα με πολλές αντικρουόμενες καταστάσεις να σας κρατούν σε εγρήγορση. Κρυφές οικονομικές απολαβές, αλλά και ηθική δικαίωση σας ανακουφίζουν από την ανασφάλεια που έχετε το τελευταίο διάστημα. Συναισθηματικά μπορεί να αισθανθείτε μια μικρή απογοήτευση. Προσοχή στις οικονομικές εξαπατήσεις που μπορεί να προέρχονται και από αγαπημένα πρόσωπα. Συζητήσεις στον εργασιακό χώρο θα ευνοήσουν τα οικονομικά σας. Στο τέλος της εβδομάδας πρέπει να παλέψετε με κρυφούς αθέατους αντιπάλους στον εργασιακό χώρο. Φροντίστε την ψυχική και σωματική  υγεία, μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα σας πληγώσουν. Αποφύγετε τις υπερβολές, δεν  ισχύουν όλα αυτά που φοβάστε.

ΙΧΘΥΕΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή είναι μια ουδέτερη εβδομάδα καθώς δεν υπάρχουν πλανήτες που να επηρεάζουν το δεκαήμερό σας. Η δουλειά και τα θέματα υγείας σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Το πιθανότερο είναι να ασχοληθείτε με πρακτικά μικροπροβλήματα της καθημερινότητας. Είναι στο χέρι σας να διαμορφώσετε το κλίμα για να αισθάνεστε άνετα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής σας κάνει θα φέρεστε πιο ανάλαφρα. Κάνετε συζητήσεις, φλερτάρετε, ενώ οι κοντινές διαδρομές με αγαπημένα πρόσωπα είναι ευχάριστες. Προσοχή θα χρειαστεί στην αρχή και στο τέλος της εβδομάδας να μην κάνετε επιπόλαια έξοδα για χάρη της διασκέδασης, αλλά και να μην εμπλέξετε τα αισθηματικά με τα οικονομικά, γιατί ίσως υπάρξουν λεκτικές αντιπαραθέσεις.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μεγάλη εύνοια από ανθρώπους, ομάδες, παρέες, συλλόγους κτλ. που θα αποδεχτούν την προσωπικότητά σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου επηρεάζεστε περισσότερο από μία απογοήτευση που θα αισθανθείτε από οικεία πρόσωπα. Στα τέλη της εβδομάδας διευθετήσετε με τον καλύτερο τρόπο ένα δημιουργικό εγχείρημα, κάνετε σωστές επιλογές και συναισθηματικά, οπότε από όλο αυτό που θα αισθανθείτε θα σας εμψυχώσει . Το δύσκολο θα είναι το Σαββατοκύριακο που θα υπερβάλετε σε όλες σας τις εκφάνσεις σε μια ομάδα που έχετε κοινούς στόχους και σκοπούς, ισορροπήστε τις καταστάσεις.                                                                 

Σχετικά