Στο Λεοντάρι ο «κέρβερος» Τσίμας

Στo Λεοντάρι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αποστόλης Τσίμας. Ο έμπειρος Λιβαδίτης γκολκίπερ συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας  και από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του Γιάννη Γερούλια επιβεβαιώνοντας έτσι και το stereasports που είχε γράψει σχετικά.

Ο Αποστόλης Τσίμας με το προσωνύμιο «κέρβερος» βρίσκεται στην πρώτη λίστα των καλύτερων αυτή τη στιγμή γκολκίπερς στη Βοιωτία και είναι μεγάλη η μεταγραφική επιτυχία για τον Α.Σ. Λεονταρίου.

Η ποδοσφαιρική αξία του 30χρονου γκολκίπερ είναι εγνωσμένη και αναμένεται να βοηθήσει στα μέγιστα στην προσπάθεια του Λεονταρίου να καθιερωθεί στην κατηγορία.

Ο Αποστόλης Τσίμας που ξεκίνησε από τον Κραταιό – Ατρόμητο του Λουκά Μπέλλου έχει φάει με το… κουτάλι τα γήπεδα της Γ’ & Δ’ Εθνικής και είναι κατά γενική ομολογία από τους καλύτερους Βοιωτούς τερματοφύλακες και ο πιο έμπειρος.

Με τον Μανδραϊκό έχει αγωνισθεί στη Γ’ Εθνική. Στην Δ’ Εθνική έχει υπερασπιστεί την εστία του Δηλεσίου, του Κεχαγιά Προσηλίου και της Θήβας. Έχει κερδίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική με τον Οπούντιο Μαρτίνου και με τον Αμβρυσσέα. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Αταλάντη και Παρνασσό Αράχωβας.

stereasports.gr

Σχετικά