Μόνο ένα θετικό δείγμα κορωνοϊού από τα 44 στο Μαυρομμάτι

Όλα τα υπόλοιπα τόσο στο Μαυρομμάτι, που είχε τελέσει το μνημόσυνο του πατέρα του ο 40χρονος,όσο και στη Χαλκίδα που εργάζεται,  βγήκαν αρνητικά. 

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Καρακάντζα, δεν πρόκειται να γίνουν άλλα τεστ και όλο το ενδιαφέρον τους εστιάζεται για τις επόμενες εφτά ημέρες, στην κατάσταση της υγείας των κατοίκων, που μέχρι τώρα δεν έχουν δείξει κανέναν ύποπτο σύμπτωμα.

Δείτε την ανακοίνωση του Δημάρχου Αλιάρτου Θεσπιέων και της αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με την ενημερωση που έχουμε απο τον ΕΟΔΥ για τα αποτελέσματα των δειγμάτων που ελήφθησαν και εξετάστηκαν για κορονοϊο ,σε κατοίκους του Μαυρομματίου και μέλη του περιβάλλοντος του ασθενούς,απο τα 44 ατομα στους οποίους ελήφθη το δείγμα τα 43 είναι αρνητικά στον κορονοϊο,ενώ υπάρχει 1 θετικό και αφορά άτομο του περιβάλλοντος του ασθενούς,που δεν κατοικεί στο Μαυρομμάτι και το οποίο είναι πολύ καλά στην υγεία του και βρίσκεται ήδη σε περιορισμό

Τα αποτελέσματα μας χαροποιούν και μας ενθαρρύνουν αλλά σε καμια περίπτωση δεν μας εφησυχάζουν,μέχρι να τελειώσει το 14ημερο από το αρχικό συμβάν.

Τα μέτρα αυτοπεριορισμού και αυτοπροστασίαςι σχύουν κανονικά,οπως επίσης και η αυξημένη επιφυλακή των υπηρεσιών .

Ευχόμαστε περαστικά στους ασθενείς και παρακαλούμε όλους να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων επιδεικνύοντας Ατομική Ευθύνη.

Φ.Παπαθωμά Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας

Γ. Ντασιώτης Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων

Σχετικά