Κάλεσμα προς τους βουλευτές της Βοιωτίας να τοποθετηθούν για τα κτίρια του Νερόμυλου

Κάλεσμα της κίνησης #SaveNeromylos – προς τους βουλευτες του νομού Βοιωτίας – να τοποθετηθούν στο ζήτημα της παραχώρησης των κτιρίων του Νερόμυλου

Μετά από πρωτοβουλία της κίνησης μας πραγματοποιήθηκαν 2 συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την συζήτηση κι απόφαση για τον τρόπο διεκδίκησης των κτιρίων του Νερόμυλου.

Στη δεύτερη συνεδρίαση αποφασίστηκε ομόφωνα ο Δήμος Λεβαδέων να διεκδικήσει την οριστική παραχώρηση αυτών των κτιρίων άνευ οικονομικού ανταλλάγματος, σε αντίθετη κατεύθυνση από τις επιθυμίες της διαχειρίστριας Ανώνυμης Εταιρίας του Δημοσίου, ΕΤΑΔ Α.Ε 

Αμέσως μετά την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Λεβαδέων αλλά και την αποστολή νέας επιστολής του Δημάρχου κ. Ταγκαλέγκα στην ΕΤΑΔ Α.Ε , πραγματοποιήθηκε από την κίνησή μας και μουσική εκδήλωση έξω από το Θολωτό της Κρύας με σκοπό την ενίσχυση της κοινής μας προσπάθειας.

Όλο αυτό το διάστημα όμως – περίπου δύο μήνες – αδημονούμε για την επίσημη τοποθέτηση των βουλευτών του νομού – που πλην της κ. Πούλου δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια. 

Οι Αντιπρόσωποι του εκλογικού σώματος στην ελληνική Βουλή έχουν υποχρέωση να τοποθετούνται επί των θεμάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία, ειδικά όταν στα θέματα αυτά υπάρχει έως τώρα ομοφωνία πλεύσης.

Ο κυβερνητικός βουλευτής κ. Ανδρέας Κουτσούμπας – πρωτίστως ως δημότης και κάτοικος Λιβαδειάς & δευτερευόντως ως μέλος μιας κυβερνώσας πλειοψηφίας – που ως γνωστόν έχει ορίσει τους διαχειριστές της ΕΤΑΔ Α.Ε , θα έπρεπε να έχει τοποθετηθεί ήδη δημόσια & ξεκάθαρα.

Όπως και να έχει – εμείς μη θέλοντας να διχάσουμε αλλά να ενώσουμε – αναφέρουμε όλα τα παραπάνω για να ενημερώσουμε την τοπική κοινωνία, αλλά κυρίως να καλέσουμε τους βουλευτές κ. Κουτσούμπα & κ. Μουλκιώτη να τοποθετηθούν και να συνασπιστούν μαζί μας.

Κίνηση #SaveNeromylos

Σχετικά