Το Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου αναβαθμίζεται-Φωτογραφίες

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ!!!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αναβάθμισης του Σταδίου Αλιάρτου,που περιλαμβάνουν ΑΥΞΗΣΗ των διαδρόμων του στίβου από 6 σε 8 και τοποθέτηση ΤΑΡΤΑΝ ,προκειμένου να φιλοξενούνται και επίσημοι αγώνες ( ήδη βρισκόμαστε σε σχετική συζήτηση). Επίσης προβλέπεται μετακίνηση της περίφραξης και του φωτισμού. Το έργο έχει προϋπολογισμό 410.000 Ευρώ.

Σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση είναι και ο αγωνιστικός χώρος ,με το φυσικο χλοοτάπητα,που ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ χωρίς τυμπανοκρουσίες ο γεωπόνος του Δήμου, με την υπηρεσία πρασίνου όπως και ο περιβάλλον χώρος όλων των εγκαταστασεων.

Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις του Υψηλάντη,των Θεσπιών και της Άσκρης,όπως και τα κλειστά γήπεδα Αλιάρτου και Μαυρομματίου,με μικρές εκκρεμότητες ,οι οποίες έχουν δρομολογηθεί , την αντικατάσταση φθαρμένων καθισμάτων στην εξέδρα του Σταδίου των Θεσπιών και συντήρησης του δαπέδου στο κλειστό Αλιάρτου.

Η προετοιμασία των ομάδων ξεκίνησε ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ, η οποία φυσικά δεν αλλάζει,ενώ η Επιτροπή που συστήθηκε απο το Δημοτικό Συμβούλιο,συμφωνα με το άρθρο 6 του κανονισμού, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ,κατανέμει τις ώρες χρήσης των εγκαταστάσεων,ανάλογα με τη ζήτηση και ως εκ τούτου ζητήθηκε από τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν το πρόγραμμά τους και τον εκπρόσωπό τους,ώστε στην πρώτη συνεδρίαση ,ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ, να κατανείμει τις ώρες.

Την επιμέλεια των αθλητικών εγκαταστάσεων , την έχει η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,η οποία την τελευταία 10ετία και σχέδιο διαθέτει και αναβαθμίζει τις υπάρχουσες και δημιουργεί καινούργιες , μικρές ή μεγαλύτερες και επενδύει χρόνο,χρήματα και δυνάμεις στην ενασχόληση των δημοτών και ιδιαίτερα των νέων με υγιείς δραστηριότητες.

Χαιρόμαστε που υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από τους Δημότες ,αλλά και ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με όλους τους Συλλόγους.

Γιώργος Ντασιώτης 

Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων

Σχετικά