Ηλίας Τραμπάκουλος:Μετά την Τράπεζα και το ΑΤΜ τι ακολουθεί στα Βάγια;

Πέρυσι, στις 24 Ιουνίου, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Ενότητας Βαγίων είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας( Δείτε Εδώ)για την πρόθεση να κλείσει η τράπεζας Πειραιώς το υποκατάστημά της. Υπήρχε κόσμος και δόθηκαν υποσχέσεις στον δήμαρχο ότι « δεν είναι στις προθέσεις της τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα».

     Σε μόλις έναν χρόνο η μοναδική τράπεζα που λειτουργούσε στα Βάγια έκλεισε και- πριν λίγες μέρες- σταμάτησε να λειτουργεί το ΑΤΜ αναγκάζοντας τους κατοίκους να μετακινούνται σε Αλίαρτο και Θήβα.    

    Χωρίς καμία ευαισθησία, χωρίς καμία προειδοποίηση, εν μέσω κορονοϊού  άδειασε το μηχάνημα υποβαθμίζοντας κι άλλο την πόλη των Βαγίων. Η αίγλη και η εμπορική κίνηση που έδινε στα Βάγια η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ χάθηκε με την απαράδεκτη πώληση της «καλής Αγροτικής» στην κατά πολύ μικρότερη Πειραιώς «αντί πινακίου φακής». Αντίθετα, οι ζημίες της «κακής Αγροτικής» πέρασαν στον ελληνικό λαό.

       Περιμέναμε από τον λαλίστατο Δήμο  Θηβαίων μια ανακοίνωση. Διαμαρτυρία, δελτίο τύπου, πρωτοβουλία. Δυστυχώς τίποτα.

        Θεωρώ ότι πρέπει να απαιτηθεί συνάντηση του δημάρχου με τη διοίκηση της τράπεζας όπου θα μεταφερθεί η έντονη διαμαρτυρία των κατοίκων και οι παρενέργειες από το κλείσιμο του ΑΤΜ. Πρέπει ΑΜΕΣΑ να επαναλειτουργήσει το μηχάνημα. Χώρος στο κτίριο του ΚΑΠΗ ή του δημαρχείου θα μπορούσε να παραχωρηθεί ώστε να μειωθεί το λειτουργικό κόστος. 

  Θα πρέπει να γίνει υπενθύμιση στην τράπεζα ότι οι καταθέσεις και ο βασικός λογαριασμός του δήμου είναι στην Τράπεζα Πειραιώς και ότι σε ενδεχόμενη άρνηση επαναλειτουργίας του μηχανήματος συναλλαγών θα πράξει ανάλογα.

      Ταχυδρομείο, Τράπεζα, Αστυνομικό τμήμα, ΑΤΜ … Τι ακολουθεί μετά;

ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

Δημ. Σύμβουλος Δήμου Θηβαίων

Σχετικά

Μία άποψη για το “Ηλίας Τραμπάκουλος:Μετά την Τράπεζα και το ΑΤΜ τι ακολουθεί στα Βάγια;”

  1. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

    ΤΟ ΑΤΜ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα