Γιώργος Αραπίτσας:Σε εγκατάλειψη τα γήπεδα Άσκρης και το 5Χ5 του Λεονταρίου

Εγκαταλειμμένα πλήρως τα γήπεδα της Άσκρης και το 5Χ5 του Λεονταρίου παρά τις καταγγελίες μας, πριν απο ενα περιπου μήνα, για έλλειψη συντήρησης και  μέριμνας, και την διάψευση  της Δημοτικής Αρχής, ότι όλα τα γήπεδα είναι σε άριστη κατάσταση.

Προβλήματα στο γήπεδο της Άσκρης,  σε τμήματα της περίφραξης και τις πόρτες εισόδου στον αγωνιστικό χωρο και τα αποδυτήρια , ξερά χόρτα εντός και εκτός γηπέδου, προβλήματα με τον φωτισμό καθώς από την περσινή χρονιά υπάρχουν καμένες λάμπες.

 Την Δευτέρα αρχίζουν προετοιμασία οι ομάδες και παρά το γεγονός ότι καταγγείλαμε την έλλειψη συντήρησης και μέριμνας,την καθυστέρηση Συγκρότησης σε σώμα της Επιτροπής Διαχείρησης Αθλητικών Εγκαταστάσεων, που έχει οριστεί από τον Φεβρουάριο, δεν μας άκουσε κανείς εκ των υπεύθυνων και διέψευσαν τα λεγόμενά μας.

 Σε παρακμιακή κατάσταση το 5Χ5 του Λεονταρίου, προκαλώντας θλίψη σε όσους έχουν ασχοληθει εστω και λίγο με τον αθλητισμο και τα κοινά,  με σύρματα και σίδερα να προεξέχουν στην περίφραξη βάζοντας σε κίνδυνο την ακεραιότητα των παιδιών.

 Τα γήπεδά μας χρειάζονται συντήρηση, καθαριότητα και  ενδιαφέρον για την ασφάλεια των αθλητών, των αθλούμενων και κυρίως των μικρών παιδιών. Ευχόμαστε  η καταγγελία μας να ενεργοποιήσει τους αρμόδιους και να έχουμε σύντομα θετικά αποτελέσματα.

Αραπίτσας Γιώργος 

Σχετικά