Μεγάλη επιτυχία του αγωνιστικού τμήματος Τσιρλίντιγκ του ΑΚΟ Λιβαδειάς

Μεγάλη επιτυχία του αγωνιστικού τμήματος Τσιρλίντιγκ του ΑΚΟΛ και στο 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τσιρλίντιγκ 2020. Την 3η θέση κατέλαβε  η αγωνιστική ομάδα  με τις αθλήτριες Μαρία Γεωργίου και Ασημίνα Μαρλάση στην κατηγορία DOUBLE CHEER FREESTYLE POM / SENIOR και την 6η θέση η ομάδα με τις αθλήτριες Βενετσάνα Σύρου , Μαρία Γεωργίου , Ασημίνα Μαρλάση , Κωνσταντίνα Κολιούκου , Άννα Σύρου, Βαρβάρα Γεωργίου, Ζαχαρένια Δημητρίου , Μαρία Μακρή , Μαρία Μπελεσάκου , Στέλλα Σίμπια   στην κατηγορία TEAM JAZZ / SENIOR . Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τσιρλίντιγκ διεξήχθη με βιντεοσκόπιση  φέτος λόγω της πανδημίας σε τέσσερις περιοχές της Ελλάδας  απο 18 έως 31 Ιουλίου με όλες τις ειδικές προδιαγραφές  που δόθηκαν απο τη Γ. Γραμματεία Αθλητισμού .

 Ο  Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Φουντεδάκης και η Γ. Γραμματέας Ευαγγελία Κρητικού δήλωσαν χαρούμενοι που ολοκληρώθηκαν οι αγώνες με επιτυχία σ αυτές τις δύσκολες συνθήκες .

 Το ΔΣ του ΑΚΟΛ  συγχαίρει όλες τις αθλήτριες για την επιτυχία τους οι οποίες τα κατάφεραν σε πρωτόγνωρες συνθήκες ,την προπονήτριά τους Μαργαρίτα Λάμπρου η οποία στήριξε την ομάδα και στον αγώνα.

Επίσης το ΔΣ  ευχαριστεί την Άννα Αθανασιάδου υπεύθυνη Μπαλέτου για την βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα και  όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη  που  δείχνουν στον ΑΚΟΛ επίσης  τον κ. Βασίλη Γεωργίου    και την κα. Χρυσούλα Σύρου  για την βοηθειά τους την ημέρα του αγώνα .

   Ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι σε όλους.

                                                       ΤΟ  ΔΣ  ΤΟΥ  ΑΚΟΛ

Σχετικά