ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

permissos.gr

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  17-23/8/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Τα «θέλω» μας είναι σε πρώτο πλάνο κι αυτό είναι ευνοϊκό σημάδι αφού σημαίνει ότι θα δράσουμε ολοκληρώνοντας τις προσπάθειές μας. Ας πάρουμε πρωτοβουλίες που θα μπορούν ν φέρουν αλλαγές προς το κοινό καλό. Βέβαια πρέπει να είμαστε μετριοπαθείς, γι αυτό η μεγάλη παρορμητικότητα στον τρόπο έκφρασης, χρειάζεται προσοχή. Ας πάνε χέρι-χέρι τα «θέλω» μας με το συναίσθημα, γιατί παραμονεύει η άκρατη δράση και η επίθεση . Εύχομαι να έχουμε μια εποικοδομητική νέα Σελήνη. 

ΚΡΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε ανάγκη την ηθική και οικονομική υποστήριξη από την οικογένεια και αυτή την εβδομάδα θα την έχετε, ίσως και από κει που δεν το περιμένετε. Στο τέλος της εβδομάδας πρέπει να δώσετε την προσοχή σας σε πρακτικά και καθημερινά θέματα ή στην εργασία σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Όμορφές στιγμές με την οικογένεια και συμπαράσταση από  οικεία πρόσωπα θα έχετε αυτή την εβδομάδα. Ο Ουρανός, για αυτούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, φέρνει αλλαγές και στασιμότητα στα οικονομικά λόγω της αναδρομής του.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μία πολύ καλή εβδομάδα, που ο αυθορμητισμό σας χτυπάει κόκκινο. Χαρείτε και απολαύστε το υπόλοιπο του καλοκαιριού με έντονη επικοινωνία, ευχάριστες μετακινήσεις και ενασχόληση με σπορ. Διεκδικείτε ερωτικά τον σύντροφο σας. «Επιθετικό» φλερτ, και ερωτικές διεκδικήσεις που όπως φαίνεται βγαίνετε κερδισμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Περιμένετε το Σαββατοκύριακο να βρείτε και πάλι τους ρυθμού σας. Αρχίζετε να ζείτε την χαρά του έρωτα και της δημιουργίας. Ενδιάμεσα θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις από συγγενείς και φίλους, που σας αποδέχονται, παρά την απότομη ή διαφορετική συμπεριφορά σας. Αυτό αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Μικρές διαδρομές και επικοινωνία σας δίνουν χαρά. Προσαρμοστείτε με την διαφορετικότητα και μοιραστείτε με τους άλλους τις ιδιόρρυθμες εμπειρίες σας. Το περιβάλλον σας συμπαραστέκεται, δεν αποκλείεται να υπάρχει και ερωτικό ενδιαφέρον από ένα άτομο που ανήκει στον κύκλο σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Νιώθετε εσωτερική ένταση, καταστάσεις που προέρχονται από την οικογένεια μερικές φορές σας προβληματίζουν. Είναι ευκαιρία να εκφράσετε τους φόβους σας στους δικούς σας ανθρώπους, ώστε να αποφορτιστείτε. Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε στην οικογένεια κάνοντας πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις, πολύ πιθανόν μικρές εκδρομές.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου είχατε ξαφνικές απογοητεύσεις και φοβίες για ανατροπές στην ζωή σας, αυτή την εβδομάδα όμως μια αλλαγή μπορεί να είναι θετική για τα έσοδα σας. Συζητήσεις και μετακινήσεις με την οικογένεια το Σαββατοκύριακο.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Δεν είναι όλα τα απρόοπτα αρνητικά, έχετε ξαφνικά θετική άνοδο στα οικονομικά σας. Ίσως και ηθικά αισθανθείτε μια ικανοποίηση. Αγορές που θα έχουν σχέση με την τέχνη ή τον καλλωπισμό είναι πιθανή για όλους.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ευχάριστες επικοινωνίες και μετακινήσεις , οι παρέες και οι ομάδες θα ξαναφέρουν τη ζωντάνια στη ζωή σας. Αν ασχολείστε με τα γραπτά, την επικοινωνία και το εμπόριο προσηλώνεστε στους στόχους σας και  καταφέρνετε να ξεχωρίσετε. Οι συγγενείς και φίλοι θα καταναλώσουν πολύ από τον χρόνο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε την Αφροδίτη στην αρχή της εβδομάδας, που βοηθά να γίνεστε το επίκεντρο της παρέας. Εσείς δε που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου (2/6), θα έχετε και εκπλήξεις από ομάδες, συλλόγους κτλ. Το Σαββατοκύριακο, οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου, θα έχουν πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις με συγγενείς και φίλους.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ουρανός είναι ανάδρομος και επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου. Αυτό σημαίνει ότι θα ξανασκεφτείτε μία πρωτοποριακή ιδέα ή την ένταξη σας σε μια ομάδα, τελείως διαφορετική από την νοοτροπία σας. Ευχάριστες εκπλήξεις και φλερτ μέσα από κοινές δράσεις με διαφορετικά πρόσωπα, ίσως πολύ εκκεντρικά. 

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Παρότι είναι καλοκαίρι, έχετε πολύ δυναμική παρουσία και ανταγωνισμό στο χώρο της δουλειάς και γενικότερα στην καριέρα. Αυτό το διάστημα αυτό θα επηρεάσει θετικά τα οικονομικά σας, γιατί όπως φαίνεται  έχετε κάνει μεγάλες προσπάθειες που ανταμείβονται. Επίσης η κοινωνική  άνοδος καλύπτει και την ηθική σας ανταμοιβή. Προσοχή βέβαια στις αντιπαραθέσεις με ανωτέρους.

ΛΕΩΝ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αντίθετο με την ψυχοσύνθεσή σας είναι η δυσκολία να εκφράζετε τα συναισθήματά σας τις δύο πρώτες μέρες της εβδομάδας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος δεκαημέρου θα έχετε ξαφνικές καλές προοπτικές στην καριέρα σας. Στη  συνέχεια, συζητήσεις και μετακινήσεις για οικονομικά θέματα θα σας αποσπάσουν την προσοχή.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, έχετε  μυστική εύνοια στο χώρο της καριέρας. Βοήθεια για να κατακτήσετε ιδιορρύθμους στόχους. Από τις 19/8 κρατάτε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα μία συναισθηματική σχέση ή έχετε κρυφές πηγές εσόδων, και στις δύο περιπτώσεις προσέχετε μην απογοητευτείτε.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα σας κάνει πρωταγωνιστές των εξελίξεων σε κοινές (ομαδικές) προσπάθειες . Είστε πολύ κοινωνικοί και παίρνετε πρωτοβουλίες. Επικεντρώνεστε στις δημόσιες σχέσεις και δεν διστάζετε να πάρετε αποφάσεις. Η νέα Σελήνη δείχνει κυρίως τις μεταβολές που κάνετε μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδας λειτουργείτε ουδέτερα, στην συνέχεια γίνεστε πολύ κοινωνικοί και δεν αφήνετε ευκαιρία να πάει χαμένη. Μικρές διαδρομές θα σας βγάλουν από το καβούκι σας. Εκφράζεστε πιο άνετα δια γραπτού ή προφορικού λόγου. Το Σαββατοκύριακο είστε το επίκεντρο της προσοχής, «εκμεταλλευτείτε» τις καλές εντυπώσεις που κάνετε στους γύρω σας. (Χρόνια πολλά!)

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα τομέα πολύ βοηθητικό για εσάς αφού γίνεστε πιο κοινωνικοί και περνάτε όμορφα με τις παρέες σας και με τους ομοϊδεάτες. Μέσα όμως από όλο αυτό τον κύκλο των ανθρώπων, μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και άτομα που ενδιαφέρονται συναισθηματικά για εσάς. Ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί στην αρχή του δεκαημέρου, θα είστε πολύ αυθόρμητοι και πιθανόν να ζήσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας είστε λίγο «μαζεμένοι», κάνετε συζητήσεις μυστικές μάλλον για οικονομικά θέματα όπως κληρονομιές, δάνεια ή μιλάτε για λύσεις που αφορούν τα οικονομικά του συντρόφου. Θα βρείτε λύσεις, αν πάρετε πρωτοβουλίες. Η νέα Σελήνη δείχνει ότι θα υπάρχουν μεταβολές στην ψυχολογία σας και πολύ πιθανόν να κρατήσετε κρυφά τα σχέδιά σας. Το πάθος ακόμα και αν βρίσκετε σε λανθάνουσα ακόμα κατάσταση, θα κυριαρχήσει.

ΖΥΓΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ουδέτερο φαίνεται να είναι και αυτό το διάστημα για εσάς. Μετά τις 20/8 αισθάνεστε ότι λέγονται κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη σας, όμως μπορεί να κάνετε κι εσείς μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες. Έχετε την δυνατότητα να κινηθείτε πιο άνετα και να αναδιοργανωθείτε, ώστε να είστε έτοιμοι για τις απαιτήσεις του επόμενου μήνα.

2ο  ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είστε συμπαθείς στους ανωτέρους σας, έτσι πιο εύκολα μπορείτε να πετύχετε τους στόχους και να έχετε θετική έκβαση στην καριέρα σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, θα πετύχετε κι ένα οικονομικό στόχο, που ίσως να έχει σχέση με δάνεια, κληρονομικά κτλ. ή με έσοδα από μυστικές πηγές. Ο Ουρανός φρενάρει τις αλλαγές στον οικονομικό τομέα, ίσως πρέπει να ανασυγκροτηθείτε.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Δυναμική εβδομάδα σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Παίρνετε πρωτοβουλίες και είστε στο επίκεντρο των συζητήσεων, καθώς φαίνεται ότι οι ιδέες σας γίνονται αποδεκτές. Επικεντρώνεστε σε ομαδικές δράσεις και έχετε στο πλευρό σας  φίλους και  παρέες . Ταξιδάκια και επικοινωνία με ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και ιδέες. Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ,  χαρείτε και αφήστε τα δύσκολα γι’ αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ουδέτερη εβδομάδα, με την άνεση να χειρίζεστε ευκολότερα  κάθε γεγονός που θα προκύπτει. Μετά τις 20/8 γίνεστε πολύ πιο ομιλητικοί, δεν θα λείψουν οι συναθροίσεις και οι μετακινήσεις με την παρέας σας. Βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν σε κοινή βάση με μια ομάδα, σύλλογο, εταιρία κτλ.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη ευνοεί την ερωτική σας ζωή αλλά και ότι έχει σχέση με τη χαρά και τη δημιουργία. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, θα έχετε ένα ευχάριστο γεγονός που έχει σχέση με μια συνεργασία ή μια συγκατοίκηση. Πιθανό να υπάρξει μια ξαφνική ευκαιρία για σπουδές και στόχους ή μπορεί να παρουσιαστεί μια εκκεντρική ασχολία. Ξαφνική κι ευχάριστη τροπή σε ένα νομικό θέμα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η καθημερινότητα και η εργασία θα είναι έντονη, όμως έτσι θα καταφέρετε να φτάσετε τους στόχους σας. Είστε προσηλωμένοι στην καριέρα, συζητάτε και κάνετε μετακινήσεις για να καταφέρετε το ποθητό αποτέλεσμα. Συμφωνίες και έντονη κινητικότητα στην εργασία, που όμως θα σας δώσει διακρίσεις, το «πρόβλημα» είναι ότι πολλές φορές όλο αυτό βαίνει αντίθετα  στο χαρακτήρα σας. Η νέα Σελήνη δείχνει πόσο μεταβαλλόμενο είναι το περιβάλλον σε κοινωνικό επίπεδο, μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε εκ νέου τις επιλογές σας.  

ΤΟΞΟΤΗΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Το καλοκαίρι δεν έχει περάσει, μπορείτε να κινήστε πιο χαλαρά, όμως και οι φιλοδοξίες δεν σας αφήνουν να αποστασιοποιηθείτε εντελώς. Έτσι μετά στις 20/8 ο Ερμής σας προτρέπει να ασχοληθείτε με την καριέρα σας, οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις για θέματα εργασίας δεν θα λείψουν.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, θα έχετε καλή έκβαση σε ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με την εργασία σας. Η Αφροδίτη εκτός από τα οικονομικά, που μπορεί να αφορούν τα οικονομικά του συντρόφου, και κατά πάσα πιθανότητα θα έχετε όφελος από αυτά, μπορεί να δείχνει και ένα πάθος που σας κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ζείτε στα άκρα, με τον αυθορμητισμό και την παρορμητικότητα να σας διακρίνει στα ερωτικά, στη δημιουργία καθώς και τους στόχους σας. Υποστηρίζετε με σθένος τις φιλοσοφικές σας απόψεις. Η νέα Σελήνη ωθεί να αφήσετε πίσω τα τετριμμένα και να ανοίξετε τους ορίζοντές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ίσως το τελευταίο διάστημα να είχατε λίγο βαλτώσει κι αυτό γιατί ζούσατε ήρεμα χωρίς μεγάλες «αναταράξεις». Όλο αυτό φυσικά είναι κάτι που σας ταιριάζει, όμως έχετε ανάγκη και το διαφορετικό. Μετά τις 20/8 ο Ερμής σας βοηθά να ανοίξετε τα «φτερά» σας, να γίνετε πιο κοινωνικοί και να γνωρίσετε καινούργιες φιλοσοφίες και ανθρώπους. Εύνοια σε σπουδές.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη απέναντί σας δείχνει ότι έχετε την αποδοχή, την αγάπη του/της συντρόφου και των ανθρώπων που είναι σημαντικοί για σας, το θέμα είναι πως θα το διαχειριστείτε. Όσοι είναι γεννημένοι στην αρχή του δεκαημέρου, στις 18/8, θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις από τον/την αγαπημένο σας ή μια ξαφνική πρόταση για μια δημιουργική ενασχόληση. Ο Δίας βοηθά τους γεννημένους στο τέλος του δεκαημέρου, έστω και με καθυστερήσεις.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Δεν είναι πάντα εύκολο να εναρμονιστείτε με την οικογένεια και ίσως υπάρχουν προστριβές. Αυτή την εβδομάδα όμως θα έχετε καλή έκβαση σε περιουσιακά ή κληρονομικά θέματα. Η επικοινωνία μπορεί να είναι έντονη ή να πρέπει να μετακινηθείτε, για οικονομικά που αφορούν το σπίτι και τα οικονομικά του/της συντρόφου. Η νέα Σελήνη δείχνει την ανάγκη να εμβαθύνετε σε πνευματικά ή μεταφυσικά θέματα. Ρευστή η κατάσταση σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Σε γενικές γραμμές είναι μια ουδέτερη εβδομάδα με την εύνοια να προέρχεται από το χώρο εργασίας και την υγεία. Όμως μετά τις 20/8 θα έχετε συζητήσεις και μετακινήσεις για οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους ή τον/την σύντροφο. Τακτοποιήστε και κάντε συμφωνίες που θα είναι προς όφελός σας σε ότι αφορά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αλλά και κληρονομικά.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η καθημερινότητα δεν σας κουράζει και στο χώρο εργασίας έχετε στους συναδέλφους που σας εκτιμούν και έτσι το κλίμα είναι πιο ευχάριστο το τελευταίο διάστημα. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα έχουν ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια, που τόσο έχουν ανάγκη για να ξεφύγουν από το άγχος και την ρουτίνα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μια ευχάριστη εβδομάδα μέσα σε ένα δυναμικό περιβάλλον που μπορεί να αποτελείτε από συγγενείς και φίλους. «Δυνατές» συζητήσεις και ξεκαθάρισμα θεμάτων που σας απασχολούσαν μπορεί να δημιουργήσουν συνεργασίες αλλά και συμφωνίες. Ζωτικότητα και αυθορμητισμός. Επικεντρώνεστε στο/στη σύντροφο ή τους στενούς συνεργάτες. Η νέα Σελήνη προτρέπει να επικοινωνείτε και να εκφράζετε τα «θέλω» σας στο/στη σύντροφο σας ακόμα και αν το περιβάλλον είναι προς στιγμής μεταβαλλόμενο.

ΙΧΘΥΕΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας επωφεληθείτε από την Αφροδίτη και χαρείτε τα παιδιά και τον/την ερωτική σας σύντροφο. Ο Ερμής λίγο αργότερα είναι πολύ θετικός και σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Όμως πρέπει να προσέξετε τις κόντρες ανάμεσα σε σας και στους συνεργάτες.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Όσοι έχετε γεννηθεί στην αρχή του δεκαημέρου έχετε ευκαιρίες για ευχάριστες συναντήσεις και συναισθηματικές (ερωτικές) εκπλήξεις. Δεν θα λείψουν και οι μετακινήσεις με πολύ καλή παρέα. Περάστε όμορφα και αφήστε τον εαυτό σας να χαρεί το υπόλοιπο του καλοκαιριού, ανοίγοντας τους ορίζοντές σας και σε καινούργιες εμπειρίες κι ανθρώπους. 3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εν τω μέσω διακοπών (όσοι είστε ακόμα), θα έχετε ευκαιρίες οικονομικές αλλά επικοινωνίες για εργασία. Συμφωνίες και συζητήσεις θα είναι θετικές για μια δουλειά που μπορεί να έχει σχέση με εμπόριο ή γραπτά  κτλ. Επικεντρώνεστε στην καθημερινότητα σε πρακτικά θέματα αλλά την υγεία σας. Η νέα Σελήνη δείχνει ότι πρέπει να κάνετε μια νέα αρχή στο χώρο εργασίας και να μην αμελείτε την υγεία σας.                                                                                                 

Σχετικά