Στην Εύβοια για διακοπές ο Τούρκος πρόεδρος της Γαλατά και η Ελληνίδα σύζυγός του

Η δημοσιογράφος Φανή Γραμματικόγιαννη, με καταγωγή από την Εύβοια, είναι μαζί με τον μεγιστάνα Ουνάλ Αϊσάλ από το 2008
Την Ελλάδα και μάλιστα την Εύβοια επέλεξαν και φέτος για τις διακοπές τους ο μεγιστάνας Ουνάλ Αϊσάλ και η Ελληνίδα σύζυγός του Φανή Γραμματικόγιαννη, η οποία κατάγεται από το Κοντοδεσπότι Ευβοίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγιστάνας πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλατασαράι και η Ευβοιώτισσα σύζυγός του βρίσκονται με το πολυτελές σκάφος τους στην παραλία των Πολιτικών και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ουνάλ Αϊσάλ και Φανή Γραμματικόγιαννη γνωρίστηκαν το 2008 σε ένα εστιατόριο στη Βουλιαγμένη. Ο ζάμπλουτος Τούρκος αμέσως κέρδισε το ενδιαφέρον της Φανής και εκείνη αποφάσισε να χωρίσει με τον άντρα της και να ζήσει μαζί του μια παραμυθένια ζωή.

Εκείνη είναι γνωστή δημοσιογράφος και εκείνος ιδιοκτήτης της εταιρίας – κολοσσού UNIT, που περιλαμβάνει κλάδους δραστηριοτήτων όπως το εμπόριο πετρελαίου, την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, τη βιοτεχνολογία, τις αναλώσιμες πηγές ενέργειας, τον τουρισμό και την αγορά ακινήτων.

fani_unal
fani2

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος σε σημείο που τους οδήγησε στο γάμο (η Φανή έχει πλέον το δικό του επίθετο) και στην απόκτηση μιας κόρης η οποία είναι 9 χρονών.

galata3

Γυρνώντας το χρόνο πίσω, τον Οκτώβριο του 2015, πολλά δημοσιεύματα περί χωρισμού είχαν εξοργίσει τον Τούρκο και την Ελληνίδα δημοσιογράφο. Ο Ουνάλ Αϊσάλ είχε κινηθεί άμεσα νομικά εναντία των τούρκικων περιοδικών και ιστοσελίδων, με σκοπό να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Τα στόματα έκλεισαν μια και καλή, όταν η Φανή ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη το 2016 με τη μικρή της κόρη και ο Ουνάλ τους περίμενε στο αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ για να παραλάβει τις γυναίκες της ζωής του.

evima.gr

Σχετικά