ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 24-30/8/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Πρέπει να αρχίζουμε να μπαίνουμε στην καθημερινότητα, δεν είναι κακό αρκεί να βγάλουμε τα «βαρίδια» από πάνω μας. Ίσως να αισθανθούμε περιορισμό οι συνθήκες μας «απαγορεύουν» τον αυθορμητισμό, όμως έχουμε και πολλές δυνατότητες. Όλα είναι στο χέρι μας όσο ζούμε και αγαπάμε, το παιδί είναι κρυμμένο μέσα μας, ας του επιτρέψουμε να βγει και τότε θα καταλάβουμε ότι όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε.

ΚΡΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μάλλον πρέπει να αρχίζετε να μπαίνετε στην καθημερινότητα. Εργασιακά θέματα θα είναι σε πρώτο πλάνο αυτό το διάστημα, επίσης θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία και στην διατροφή σας. Δεν επηρεάζεστε από το πλανητικό σκηνικό αλλά οι γεννημένοι στο τέλος του δεκαημέρου μπορεί να έχετε αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς και θα συζητήσετε για τα οικονομικά.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα έχετε ξαφνικές ειδήσεις για οικονομικά θέματα. Στα μέσα του μήνα προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε, καλό θα ήταν να βρείτε την «χρυσή τομή» ανάμεσα στην καλή ατμόσφαιρα που σας εξασφαλίζει η οικογένεια και στην καριέρα σας. Μετακινήσεις και συζητήσεις για εργασιακά και πρακτικά θέματα καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Καλές προοπτικές και άνοδο στην δουλειά σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Όσο μαχητικοί και να είστε οι ανώτεροί σας, σας βάζουν όρια και οι εντάσεις δεν θα λείψουν. Γενικά νομίζετε ότι περιορίζουν τις ενέργειές σας. Προσοχή στις παρακινδυνευμένες και βιαστικές κινήσεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του δεκαημέρου θα έχετε την ηθική και πνευματική στήριξη από τα οικεία σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ήλιος είναι πολύ ευνοϊκός για εσάς, γιατί έχετε ανάγκη την δεδομένη στιγμή να ζήσετε τον έρωτα την χαρά και την διασκέδαση και εκεί δίνετε όλη σας την ενέργεια. Ο χρόνος με τα παιδιά σας είναι πολύτιμος. Δημιουργία και καλλιτεχνική διάθεση. Κατά τα άλλα είναι μια ουδέτερη εβδομάδα και έτσι μπορείτε να ανασυνταχθείτε.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Υπερβολές και υπέρ αισιοδοξία στις αρχές της εβδομάδας. Μάλλον λέτε πολλά, και λίγα από αυτά μπορείτε να στοιχειοθετήσετε. Ευχάριστα μικρά ταξιδάκια και ξαφνικές συναντήσεις δεν θα σας αφήσουν να βαρεθείτε. Είστε αρκετά κοινωνικοί και αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να φλερτάρετε και να βρεθείτε με ανθρώπους και παρέες που θα σας κάνουν να χαλαρώσετε ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου. Στο τέλος της εβδομάδας η τύχη είναι με το μέρος σας η επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα και οι συζητήσεις για δημιουργικά σχέδια θα σας αναπτερώσουν το ηθικό. Ερωτική επιτυχία λόγω της ευχέρειας έκφρασης όπως επίσης και εύνοια από το περιβάλλον σας. Τα παιδιά θα σας δώσουν χαρά με τις επιτυχίες τους.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Παντού βλέπετε «εχθρούς» πρέπει να ηρεμήσετε γιατί αυτή η εσωτερική ταραχή που έχετε σας εγκλωβίζει και δεν μπορείτε να δείτε το «δάσος». Μπορεί βέβαια να υπάρχει και κρυφός ανταγωνισμός που δεν σας αφήνει να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Προς το τέλος της εβδομάδας εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα δείτε ότι το περιβάλλον σας βοηθά και σας συμπαραστέκεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Συζητήσεις και μετακινήσεις για θέματα της οικογένειας το τελευταίο διάστημα. Αυτή την εβδομάδα θα δώσετε όλη σας την προσοχή σε θέματα σπιτιού και γενικά στα ακίνητα. Πολλή από την ενέργειά σας θα απαιτήσουν τα οικεία πρόσωπα αλλά και εσείς εκεί θα είστε προσηλωμένοι. Ουδέτερη εβδομάδα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας προσοχή στα οικονομικά σας, ξοδεύετε πολλά χωρίς να έχετε καλύψει τις υποχρεώσεις προς τρίτους. Ίσως μάθετε κάτι που αφορά την οικογένεια και θα σας ξαφνιάσει. Μην είστε αρνητικοί. Έτσι ξαφνικά γίνονται οι αποκαλύψεις που πολύ πιθανόν να προέρχονται από το παρελθόν. Τα οικονομικά σας αρχίζουν και παίρνουν την ανιούσα μετά από μια βοήθεια που δέχεστε από ένα άτομο με κύρος ή μεγαλύτερο σε ηλικία. Εύνοια σε δάνεια, κληρονομιές, ασφάλειες ή γραφειοκρατικά θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή ακίνητα στο τέλος της εβδομάδας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι ιδέες σας έρχονται σε αντιπαράθεση με τα συμφέροντα τρίτων. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες μεταξύ της παρέας ή της ομάδας που έχετε κοινά οικονομικά συμφέροντα. Αποφύγετε να συμμετέχετε σε κοινές οικονομικές δράσεις με εταιρίες, συλλόγους κτλ. γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις. Ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου μπορεί να επωφεληθείτε από μια χρηματική βοήθεια σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μεγάλη κοινωνικότητα και πολλές μετακινήσεις τουλάχιστον μέχρι τις 25/8. Το περιβάλλον οι συγγενείς και οι φίλοι θα σας αποσπάσουν την προσοχή. Γραφειοκρατικά θέματα, εμπόριο και επικοινωνία είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Δεν αποκλείεται να κάνετε μικρά ταξιδάκια και να ασχοληθείτε με νεαρά άτομα στην ηλικία ή με μια επιμόρφωση.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εκτός από την αρχή της εβδομάδας που σε γενικές γραμμές θα υπερβάλετε σε ότι αφορά τις προσδοκίες σας από τους άλλους, κατά τα άλλα θα είναι μια πολύ ευχάριστη εβδομάδα με εκπλήξεις και όχι μόνο. Αισθάνεστε ότι σας νοιάζονται και σας αγαπούν, πραγματικά είστε πολύ συμπαθείς στους γύρω σας. Ρομαντικοί (πλατωνικοί) έρωτες θα σας κάνουν να αισθανθείτε όμορφα. Ευχάριστα νέα από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Επιτυχία σε συνεργασίες, εμπόριο και επικοινωνία.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδας θα υπάρξει ένταση με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Είναι ίσως η πρώτη φορά μετά τις διακοπές που πρέπει να διευθετήσετε κάποια θέματα με ένα πιο αυταρχικό τρόπο. Σίγουρα θα υπάρξει κάποια ένταση σε ότι αφορά την καριέρα ή τους στόχους σας. Βρείτε την μέση οδό ώστε να μην υπάρχουν ρήξεις σε συνεργασίες και νομικά θέματα. Στην συνέχεια όλα μπορούν να ρυθμιστούν αν λειτουργήσετε με την ανωτερότητα που σας διακρίνει.

ΛΕΩΝ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε συζητήσεις για ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Ηθικά και οικονομικά θέματα θα χρειαστούν την άμεση προσοχή σας. Ίσως να σας απασχολήσει μια αγορά ή μια πώληση αυτό το διάστημα. Είναι μια σχετικά ουδέτερη εβδομάδα που δεν μπορείτε να δείξετε τον αυθορμητισμό σας αλλά μπορείτε να γίνετε πιο ρεαλιστικοί στις προσδοκίες σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας υπερβάλετε και απογοητεύεστε με ένα επαγγελματικό ή ένα οικονομικό θέμα. Στην συνέχεια βρίσκετε τρόπους να ελιχθείτε σε ένα οικονομικό πρόβλημα που σχετίζεται με την καριέρα σας και ίσως να ακούσετε νέα που θα σας ξαφνιάσουν. Μπορεί να ζήσετε μία κρυφή ρομαντική ερωτική σχέση (όμως με πάθος) ή να έχετε μυστικές απολαβές που δεν πρέπει να κοινοποιήσετε. Στο τέλος της εβδομάδας κάποιο πρακτικό ή γραφειοκρατικό θέμα λύνετε ή έχετε έσοδα και προαγωγή από την μισθωτή εργασία σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας ένταση θα επικρατήσει με τους συνεργάτες-συνεταίρους λόγω διαφορετικής αντιμετώπισης ενός θέματος που θα προκύψει. Έχετε διαφορετική αντίληψη, νοοτροπία και συμφέροντα, αυτό θα σας περιορίσει τον αυθορμητισμό και αυτόματα θα αισθανθείτε άβολα απέναντί τους. Επίσης η διαφωνία μπορεί να προκύψει με τον/την σύντροφο οπότε μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερό σας και λάμπετε χωρίς καν να προσπαθήσετε. (χρόνια πολλά). Είστε γεμάτοι ζωντάνια και γίνεστε το επίκεντρο της προσοχής στην παρέα σας. Επωφεληθείτε από την ουδετερότητα του πλανητικού σκηνικού και ανασυνταχθείτε.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδας ζείτε έντονα, δεν έχετε φραγμούς και ίσως να υπερβάλετε στις απολαύσεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα διακρίνεστε από τις έξυπνες ιδέες σας και από την πρωτότυπη αντιμετώπιση των καταστάσεων που σας προκύπτουν στις 25/8. Όλοι είστε συμπαθείς στις παρέες που συμμετέχετε και η συντροφικότητα θα έχει μια ρομαντική χροιά. Οι πλατωνικοί έρωτες δεν θα λείψουν. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε μεγάλη επιτυχία δια λόγου σε ότι και αν επιχειρήσετε. Δημιουργία και καλές εξελίξεις σε ότι έχει σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο και τα παιδιά.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγετε τις παρακινδυνευμένες καταστάσεις. Ο χώρος εργασίας σας περιορίζει, προσοχή στα ατυχήματα και στην υγεία σας. Επίσης ίσως πρέπει να αντιμετωπίσετε την επιθετικότητα από ανθρώπους που έχετε κοινά οικονομικά θέματα. Στην συνέχεια οι καταστάσεις εξομαλύνονται.

ΖΥΓΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Συζητάτε και λειτουργείτε με μυστικότητα. Ίσως κάνετε σχέδια για το μέλλον που δεν πρέπει ακόμα να βγουν στην επιφάνεια. Όμως γίνεστε πολύ εσωστρεφείς και μπορεί οι πληροφορίες που παίρνετε να έχουν μια δόση κουτσομπολιού, καλό είναι να εξετάζετε πριν να κρίνετε. Γενικά είναι μια ουδέτερη εβδομάδα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θέλετε να τα προλάβετε όλα να είστε εντάξει με την δουλειά και τους στόχους σας αλλά να δώσετε και ότι καλύτερο στην οικογένεια σας. Μάλλον όμως τίποτα δεν κάνετε ολοκληρωμένα γιατί υπερβάλετε ή λειτουργείτε επιπόλαια. Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να κάνετε ξαφνικές μυστικές συμφωνίες. Εύνοια στην εργασία και στους στόχους σας. Επίσης μην αφήσετε την δυνατότητα να βρεθείτε με την οικογένεια έχει πολλά να σας δώσει ακόμα και αν ακόμα δεν μπορείτε να τους καταλάβετε. Κρυφές συμφωνίες για ακίνητα, εύνοια από την πατρίδα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις αντιπαραθέσεις που θα έχετε με τους δικούς σας ανθρώπους, οικογενειακά θέματα θα σας φέρουν στα όριά σας. Η στάση του/της συντρόφου ή των συνεργατών θα σας προβληματίσει. Κρατήστε χαμηλούς τόνους αν δεν θέλετε να έχετε μια οριστική ρήξη. Νιώθετε ότι σας περιορίζουν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε πιο ευχάριστη καθημερινότητα εσείς που γεννηθήκατε στις αρχές του δεκαημέρου.

ΣΚΟΠΡΠΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Όλη η ενέργεια σας στρέφεται στην κοινωνική σας ζωή. Οι παρέες και οι κοινές δράσεις σας αποσπούν την προσοχή. Άνθρωποι με την ίδια ιδεολογία με την δική σας, σας αναζωογονούν. Έχετε στραφεί στους άλλους και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποιθήσεις, γιατί είναι σπουδαίο να αισθάνεστε ότι ανήκετε σε μια ομάδα και ενστερνίζεστε κάποια ιδέα. Ουδέτερη εβδομάδα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε μια υπέρμετρή αισιοδοξία, αυτό μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα ομιλητικούς αλλά και πολυγραφότατους. Μία πολύ ρομαντική και όμορφη περίοδο για να δημιουργήσετε να ερωτευτείτε και να περάσετε ωραίες στιγμές με τα παιδιά σας. Αν είστε συγγραφείς ή διανοούμενοι τότε είναι μια ευκαιρία να αναδείξετε τις ιδέες σας και γενικότερα τις ικανότητές σας σε μια ομάδα ανθρώπων αλλά και στο κοντινό σας περιβάλλον. Τύχη σε μετακινήσεις και ομιλίες. Αυτοί που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα έχετε προτάσεις για συνεργασία και έξυπνές ιδέες. Οι συζητήσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας καλό θα είναι να προσέχετε τις μετακινήσεις σας. Το περιβάλλον σας περιορίζει, νιώθετε ότι σας παίρνει όλη την ενέργεια. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε σύγκρουση μαζί τους γιατί τα λόγια που θα ανταλλάξετε μπορεί να κλονίσουν τις σχέσεις σας. Βρείτε τρόπους να προφυλάξετε την ψυχική και σωματική σας υγεία. Στην συνέχεια η εβδομάδα είναι πιο βατή και εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα έχετε μια ξαφνική συζήτηση που θα είναι θετική για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ακόμα και αν δεν έχετε γυρίσει ακόμα από διακοπές ασχολείστε με το να συζητάτε για την καριέρα και για τους στόχους σας. Η κοινωνική σας καταξίωση παίρνει ένα σημαντικό κομμάτι από την ενέργεια σας. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που μπορείτε να οργανωθείτε ώστε να λειτουργήσετε πολύ καλύτερα των επόμενο μήνα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές τις εβδομάδας μην κάνετε παράτολμες κινήσεις σε ότι έχει σχέση με τα οικονομικά. Προσοχή σε επενδύσεις και έξοδα. Στην συνέχεια θα δεχθείτε την συμπαράσταση και την βοήθεια από την οικογένεια ή από οικεία πρόσωπα για μια επένδυση ή για μια αγορά ακινήτου που θέλετε να κάνετε. Πολύ πιθανόν να έχετε μία πρόταση που αφορά την καριέρα σας και είναι αρκετά προσοδοφόρα στο τέλος της εβδομάδας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου (3-4/12) θα έχουν πρωτοποριακές ιδέες για μια εργασία ή για ότι στόχο επαγγελματικό έχουν στα «σκαριά».

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Για άλλη μια φορά πρέπει να δείξετε την «ανωτερότητα» σας σε διαξιφισμούς για ένα δημιουργικό εγχείρημα. Ίσως τα οικονομικά σας δεν είναι αρκετά ώστε να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας. Μην εμπλέκετε τα ερωτικά ή τα παιδιά αν έχετε σε οικονομικά θέματα γιατί μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Ηθικά θα σας συμπαρασταθούν οικεία πρόσωπα και ίσως να έχετε διευκολύνσεις σε υποχρεώσεις προς τρίτους εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θέλετε να ανοίξετε τα «φτερά» σας και το δείχνετε με κάθε τρόπο, είστε έτοιμοι να μάθετε καινούργια πράγματα και να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που όμως σας επιτρέπει να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Ταξίδια και μόρφωση ευνοούνται.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είστε τόσο καλοπροαίρετοι και αισιόδοξοί που νομίζετε ότι όλοι σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο όπως εσείς. Περιμένετε πολλά από τον/την σύντροφό σας και λειτουργείτε αυθόρμητα, αποφύγετε όμως την επιπολαιότητα. Το περιβάλλον σας προστατεύει ή σας «κανακεύει». Η έμπνευση και ο ρομαντισμός με το ταίρι σας δεν θα λείπουν. Ρομαντικά λόγια που σας εξιτάρουν. Συνεργασίες με καλλιτεχνική χροιά. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε ένα ευχάριστο ταξίδι και ευχάριστες ειδήσεις που θα εξυπηρετούν τους στόχους σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα έχετε καταπληκτικές ιδέες και εύνοια σε δημιουργικές δραστηριότητες και ευχάριστα νέα για σπουδές. Η οικογένεια μπορεί να είναι απαιτητική μαζί σας και άλλοτε εριστική σε θέματα που σας αφορούν, όμως και εσείς βάζετε ένα τείχος και γίνεστε απροσπέλαστοι. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και περιορίστε το θυμό σας.

ΥΔΡΟΧΌΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Συζητήσεις και ενέργειες που έχουν σχέση με υποχρεώσεις σε τρίτους όλη την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα οικονομικά αλλά και σε επενδύσεις που έχουν άμεση σχέση με δανεισμό. Από ψυχολογικής άποψης έχετε την τάση να εμβαθύνετε και ίσως να απομονώνεστε, το πάθος όμως δεν θα λείπει από τις ενέργειές σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδας θα λειτουργήσετε αψυχολόγητα με επιπολαιότητα αλλά και με μια τάση υπερβολής σε ότι έχει σχέση με την υγεία και την μισθωτή εργασία σας. Άλλες φορές θα θέλετε να ασχοληθείτε με όλα και να βοηθήσετε και άλλες φορές θα θέλετε να απομονωθείτε. Στην συνέχεια όμως θα υπάρξει οικονομική και ηθική στήριξη στο χώρο εργασίας. Συζητήσεις και συμφωνίες που δεν μπορούν να κοινοποιηθούν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, προσοχή να αποφύγετε μη νόμιμές καταστάσεις. Εύνοια σε οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα έχετε απρόσμενα νέα από την οικογένεια που αφορούν οικονομικά ή κληρονομικά θέματα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδας καλό θα είναι να προσέχετε τις μετακινήσεις σας. Μην εμπλακείτε σε έκρυθμες καταστάσεις με συγγενείς και φίλους γιατί μάλλον υπάρχουν από την μεριά τους συμφέροντα που ίσως δεν τα ξέρετε. Κάθε είδους λογομαχία θα σας καταβάλει ψυχολογικά για αυτό καλύτερα να την αποφύγετε. Στην συνέχεια ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα δείτε ότι έχετε την ηθική και οικονομική στήριξη στο χώρο εργασίας. Η καθημερινότητα ομαλοποιείται.

ΙΧΘΥΕΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτό το διάστημα οι άλλοι είναι σημαντικοί για εσάς για αυτό προσπαθείτε να επικοινωνήσετε και να κάνετε διάφορες ενέργειες για τους άλλους. Ο/Η σύντροφός και οι συνεργάτες σας κατά βάθος σας βοηθούν να εξωτερικευτείτε, ευχάριστες συζητήσεις ή μετακινήσεις σας βγάζουν από την ρουτίνα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ ευχάριστη και εποικοδομητική για ότι και αν θέλετε να επιχειρήσετε. Προσοχή όμως στις 25/8 μην υπερτιμήσετε μια ερωτική σχέση ή δράσετε με επιπολαιότητα και εκτεθείτε σε μια ομάδα ανθρώπων που εκτιμάτε. Ρομαντικές στιγμές με τον/την ερωτική σας σύντροφο θα σας κάνουν να ονειροπολήσετε. Μεγάλη καλλιτεχνική δημιουργία όλο αυτό το διάστημα. Τύχη σε συνεταιρισμούς και συνεργασίες. Πολύ καλή εβδομάδα για να επικοινωνήσετε με τον/την σύντροφό σας και τους ομοϊδεάτες σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις για σπουδές και νομικά θέματα καθώς και νέα που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδας καλό θα είναι να προσέχετε μην εμπλέξετε τα οικονομικά σας με τις παρέες, ομάδες, συλλόγους που συμμετέχετε σε μια κοινή δράση. Αν πρόκειται για εταιρεία τότε πολύ πιθανόν να μην αποφύγετε την έκρυθμη κατάσταση, αφού δεν μπορείτε τόσο εύκολα να απεμπλακείτε από αυτή. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αφήστε την κατάσταση να εξομαλυνθεί. Στην συνέχεια ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα έχετε μια πολύ δημιουργική και ρομαντική εβδομάδα. Καλλιτεχνική έμπνευση.                                                                                                                                                                       

Σχετικά