Ευχαριστήρια επιστολή του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς για τη δωρεά εξοπλισμού

Οι οικογένειες των κ.κ. Μάριου και Χαράλαμπου Κακοσαίου τιμώντας τη μνήμη της μητέρας και γιαγιάς τους, Ζωής Κακοσαίου, δώρισαν στο σχολείο μας:

·         3 tablet 10’ με 3ετή εγγύηση,

·         και 3 προστατευτικές θήκες με πληκτρολόγια.

Τα tablet θα αξιοποιηθούν για την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των μαθητών/τριών και εφόσον χρειαστεί, θα τους διατεθούν προσωρινά, προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Χάρη και σ’ αυτήν τη δωρεά, το σχολείο διαθέτει πλέον μια αξιόλογη υποδομή σε τεχνολογικό εξοπλισμό, (που φυλάσσεται με σύγχρονο σύστημα συναγερμού) και είναι έτοιμο να ανταποκριθεί με επάρκεια στις ανάγκες των μαθητών/τριών του, όπως αυτές διαμορφώνονται από τις συνθήκες που επέβαλε η πανδημία του covid-19.

Εκ μέρους των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των μαθητριών του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς, εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στους κ.κ. Μάριο και Χαράλαμπο Κακοσαίο και στις οικογένειές τους, για τη σημαντική δωρεά.

Κλείνοντας, θα ήθελα επίσης να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και να ευχηθώ να είναι όλοι/ες υγιείς, να θυμούνται και να τιμούν τη μητέρα και γιαγιά τους Ζωή.

Για τη σχολική κοινότητα του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Γιάννης Ηλίας

Σχετικά