Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλια στους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων.

Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του δήμου μας για την επιτυχία τους στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί αποτέλεσμα μιας επίπονης προσπάθειας και σηματοδοτεί μια νέα αρχή προσωπικής, πνευματικής αλλά και επαγγελματικής εξέλιξης.

Εύχομαι ολόψυχα να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών σας και να πετύχετε ακόμη ψηλότερους στόχους.

Επίσης, τις θερμές μου ευχές στους γονείς που έδωσαν το δικό τους αγώνα και στήριξαν ηθικά και οικονομικά – στη συγκεκριμένη πολύ δύσκολη από κάθε άποψη συγκυρία – την επιτυχία των παιδιών τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που με τη μεθοδική δουλειά τους στάθηκαν κοντά στους μαθητές, αρωγοί και συμπαραστάτες τους σ’ αυτή τη δύσκολη διαδρομή.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες, που προσπάθησαν αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, εύχομαι ολόψυχα να έχουν πρώτα απ’ όλα Υγεία και να μην απογοητεύονται γιατί η ζωή είναι γεμάτη με πολλές ευκαιρίες και επιλογές. Εξάλλου, ας γνωρίζουν ότι πίσω από κάθε ατυχία υπάρχει μια νέα ευκαιρία.

Καλή πρόοδο σε όλες και όλους!

Καλή δύναμη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον δικό σας και του τόπου μας!

Ο Δήμαρχος Τανάγρας

Βασίλης Περγάλιας

Σχετικά