Νέα δημοσκόπηση φέρνει μια μεγάλη έκπληξη

Η ατζέντα είναι πιο πλούσια από ποτέ. Οικονομία, διαχείριση πανδημίας και ελληνοτουρκικά είναι η τριπλέτα- φωτιά που θα κριθεί από τους πολίτες και θα παρουσιαστεί στις δημοσκοπήσεις που έρχονται σε λίγες μέρες.

Το νέο κύμα των δημοσκοπήσεων (έρχονται τουλάχιστον 3) φέρνει, εκπλήξεις και ανατροπές.

Το αποτέλεσμά τους κρατείται επτασφράγιστο μυστικό από τους δημοσκόπους όμως το instanews.gr άνοιξε τις κεραίες του και έμαθε κάποιες μικρές, αλλά εξαιρετικά σημαντικές λεπτομέρειες.

Πιο συγκεκριμένα όπως ειπώθηκε από άτομο που έχει γνώση των αποτελεσμάτων σε μια τουλάχιστον δημοσκόπηση «η διαφορά των δυο κομμάτων της κορυφής θα έχει μια μεγάλη έκπληξη που ελάχιστοι περιμένουν».

Θυμίζουμε ότι στις προηγούμενες δημοσκοπήσεις η διαφορά ΝΔ- Σύριζα ήταν σε διψήφια νούμερα και οι πιο πολλοί είχαν την αίσθηση ότι σε αυτά τα επίπεδα κυμαίνεται και σήμερα.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για δεύτερη μεγάλη έκπληξη που έχει να κάνει με τα κόμματα του Κυριάκου Βελόπουλου και του Ηλία Κασιδιάρη, η οποία θα συζητηθεί! Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την δημοσιοποίηση των τριών δημοσκοπήσεων σε λίγες μέρες! Θα αφήσουν πολλούς με ανοιχτό το στόμα…

Σχετικά