Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή στο Δήμο Τανάγρας

Σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την κοινωνία μας και την Πατρίδα μας, η ΔΗ.Κ.Ε.Τ. αφουγκραζόμενη τις μεγάλες ελλείψεις στα αποθέματα φιαλών αίματος δημιουργεί την δική της Τράπεζα Αίματος.

Σε συνέχεια της έκτακτης εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στο Σχηματάρι τον Απρίλιο συγκεντρώνοντας 96 φιάλες αίματος, η ΔΗ.Κ.Ε.Τ. συνεχίζει την δράση αυτή και διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου από τις 9:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ. στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Σχηματαρίου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών.

Όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν επιπλέον πληροφορίες ή να κλείσουν ραντεβού μπορούν να απευθυνθούν στο 2262057319 ή να στείλουν

e-mail στο katagrafi@tanagra.gr

Την περίοδο που οι ανάγκες για αίμα μεγαλώνουν καλούμαστε με όπλο την υπευθυνότητα και την αλληλεγγύη να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας και πρωτίστως τις ευπαθείς ομάδες.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και πολιτισμού ενώ παράλληλα οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε μας μαθαίνουν την αξία του συλλογικού.

Καλούμε όλους τους δημότες μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της εθελοντικής αιμοδοσίας με σκοπό να προσφέρουμε το πολύτιμο αγαθό και να εξασφαλίσουμε την επάρκειά του.

Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και υγιεινής για την διασφάλιση όλων μας.

Σχετικά