Θρήνος στη Σπερχειάδα: Πέθανε στο τιμόνι πατέρας τριών παιδιών-BINTEO

Θρήνος στη δυτική Φθιώτιδα για τον αγαπητό επαγγελματία στο χώρο της εστίασης και πατέρα τριών παιδιών που “έφυγε” ξαφνικά -Υπέστη πιθανότατα έμφραγμα την ώρα που οδηγούσε και έπεσε σε μάντρα και σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο…

Βαρύ πένθος στη Σπερχειάδα και στο Δήμο Μακρακώμης από τον αδόκητο θάνατο 54χρονου πολύ γνωστού επαγγελματία πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που οδηγούσε.

Το κακό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης (2/9) λίγα λεπτά μετά τη 1:00΄ το μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της Σπερχειάδας.

Το αγροτικό που οδηγούσε ο 54χρονος ξαφνικά χτύπησε σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια έπεσε στον μαντρότοιχο εισόδου σπιτιού.

Εκείνη την ώρα έτυχε να περνά από το σημείο ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής που αμέσως σταμάτησε να προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες, ωστόσο φαίνεται ότι ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άνδρα.

Το συγκεκριμένο στοιχείο παραπέμπει σε κάτι παθολογικό που φαίνεται ότι προηγήθηκε της σύγκρουσης και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει ο 54χρονος τις αισθήσεις του. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έφτασε γρήγορα στο σημείο, όπου και οι διασώστες του ΕΚΑΒ Μακρωκώμης έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς ο 54χρονος επαγγελματίας δεν τα κατάφερε.

Όταν διακομίστηκε με το ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δείτε βίντεο με δηλώσεις του ιδιοκτήτη του σπιτιού στην είσοδο του οποίου σταμάτησε το αγροτικό του 54χρονου, ο οποίος μίλησε στον Νίκο Καραπατή:

Ο εκλιπών είχε δύο καταστήματα εστίασης, ένα στην Άνω Καλλιθέα και ένα στον Άγιο Σώστη και ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία, που θρηνεί για την ξαφνική του απώλεια.

lamiareport.gr

Σχετικά