Ευχαριστήριο του Ιερού Γυν. Ησυχαστηρίου η “Ανάληψις του Κυρίου” στα Σκούρτα Βοιωτίας

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ & ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ

ΙΕΡ.ΓΥΝ. ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ 

¨Η ΑΝΑΛΗΨΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ¨

ΣΚΟΥΡΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Ιερό Γυν. Ησυχαστήριο η ¨Ανάληψις του Κυρίου¨ στα Σκούρτα Βοιωτίας θεμελιώθηκε το 1991 υπό του τότε μητροπολίτη Θηβών & Λεβαδείας και νυν Αρχιεπισκόπου Αθηνών πάσης Ελλάδος  κ.κ. Ιερωνύμου.

Το Ησυχαστήριο συνεχίζει την πορεία του στο χρόνο με την αμέριστη πατρική συμπαράσταση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Γεωργίου.

Ένα έργο που γίνεται με την προσπάθεια πολλών ανθρώπων & βέβαια με τη βοήθεια του Θεού.

Υπήρχαν , υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντοτε ψυχές που ευαισθητοποιούνται από τα έργα της Εκκλησίας τα οποία  ως γνωστόν δεν ανήκουν σε κανέναν αλλά στην Μια Αγία Καθολική & Αποστολική Εκκλησιά.

Όσοι ζουν στα Μοναστήρια  δεν είναι τίποτε άλλο πάρα υπηρέτες σ’αυτόν που ανήκει η Δόξα και η Τιμή και η Προσκύνησης, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθύνουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους υπεύθυνους της εταιρίας ΕΛΒΑΛ Τομέας Έλασης Αλουμινίου.

Με δική τους πρωτοβουλία ανέλαβαν την διαμόρφωση του αύλιου χώρου του Ησυχαστηρίου. Ένα πραγματικό κόσμημα!

Οι άνθρωποι που δούλεψαν ήταν εξαιρετικού ήθους. Σεβάστηκαν απόλυτα τον χώρο και ιδιαίτερα την αδελφότητα. Δούλεψαν με την ψυχή τους ! Με πάθος θα έλεγε κανείς, θέλησαν να παρουσιάσουν κάτι ωραίο και τα κατάφεραν.

Τα ονόματα όλων υπευθύνων , τεχνικών και εργατών  θα μνημονεύονται για πάντα στα δίπτυχα του Ησυχαστηρίου μας. Θα είναι καταγεγραμμένα και στο Ουράνιο Θυσιαστήριο.

Οι επόμενες γενιές που θα περνούν από το Ησυχαστήριο, και θα βλέπουν το έργο κάποιοι θα απορούν, άλλοι θα προβληματίζονται και μερικοί γιατί όχι θα θαυμάζουν. Ίσως και λίγοι να παραδειγματίζονται.

Ευχόμαστε σε όλους όσους είχαν την σκέψη και όσους συνετέλεσαν στην ολοκλήρωση του έργου ο Κύριος μας να τους χαρίζει υγεία προσωπική και οικογενειακή και δύναμη να συνεχίζουν.

Οι ευχές μας για την  εταιρία ΕΛΒΑΛ – ΧΑΛΚΩΡ είναι να προοδεύει και με την πρόοδο της  να βοηθάει τη Χώρα μας , το Έθνος μας.    Ευχαριστούμε θερμότατα!

                                       Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Η Καθηγουμένη του Ησυχαστηρίου

Παρασκευή μοναχή

καί αί συν εμοί εν Χριστώ αδελφαί.

Σχετικά