Ξανά στον Έβρο οι Αστυνομικοί της Βοιωτίας-Ζητούν σεβασμό για τους ίδιους και τις οικογένειές τους

Οι ευχές μας τους συνοδεύουν σε ένα ακόμη ταξίδι τους…

Με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, αναφέρει πως την ερχόμενη Δευτέρα,η Διμοιρία Υποστήριξης  Βοιωτίας,αναχωρεί για τον Έβρο,με αρκετούς από τους αστυνομικούς  να βρίσκονται σε υπηρεσία ακόμη και την τελευταία μέρα, δίχως να έχουν την ευκαιρία να χαιρετήσουν τις οικογένειές τους πριν αναχωρίσουν.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Την προσεχή δευτέρα 14/9/2020 η Διμοιρία Υποστήριξως Βοιωτίας και τα παλικάρια της, θα φυλάξουν Θερμοπύλες (και πάλι) στον Εβρο.Πολλοί εξ αυτών έχουν δηλώσει εθελοντικά τη συμμετοχή τους. Δυστυχώς ακόμα και σήμερα δεν έχει βγεί η διαταγή για τα παιδιά που θα αφήσουν τις οικογένειές τους και μεταξύ άλλων οι περισσότεροι θα δουλεύουν και την Κυριακή 13/9/2020. Δεν θα προλάβουν ούτε τους οικείους τους να χαιρετήσουν πριν φύγουν τη δευτέρα για Εβρο όπου θα παραμείνουν επί 15μερο..

Ρε, επικοινωνείτε καθόλου;Εχετε επαφή με την πραγματικότητα;;

Νομίζετε ότι οι Αστυνομικοί είναι τίποτα στρατιωτάκια ή ότι ο Εβρος είναι δίπλα;;

Θα σέβεστε τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους και αν δεν σέβεστε αυτούς θα φοβάστε το Σωματείο το οποίο θα φροντίζει ΠΑΝΤΑ για την πίστη εφαρμογή των προβλεπόμενων και την τήρηση της νομιμότητας.

Σχετικά