Συγκλονιστικές εικόνες από drone – Κατέρρευσε το κέντρο υγείας στο Μουζάκι

“Διαλύθηκε” το Μουζάκι στην Καρδίτσα αφού ο Ιανός σάρωσε τα πάντα. Αγωνία για την τύχη 3 ανθρώπων στην περιοχή. Νεκρός κτηνοτρόφος στην Μαγουλίτσα.

Ο Ιανός χτύπησε αλύπητα το χωριό Μουζάκι, με τις εικόνες από τις καταστροφές και τις πλημμύρες να είναι σοκαριστικές.

Το Ιατρικό Κέντρο της περιοχής έχει διαλυθεί, ενώ τα ορμητικά νερά και η λάσπη έχουν μπει σε πολλά σπίτια.

Οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες αλλά και drone είναι αποκαρδιωτικές, και δείχνει το μέγεθος των ζημιών.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες

Έπεσε γέφυρα στο Μουζάκι

Επίσης ένα μεγάλο τμήμα του περιφερειακού δρόμου του Μουζακίου δίπλα στον ποταμό Πάμισο έχει καταρρεύσει και έχει συμπαρασύρει και τμήμα από το κέντρο υγείας Μουζακίου.

Ιδιαίτερα σημαντική ζημιά έχει υποστεί η νέα γέφυρα του Μουζακίου που την συνδέει με την πρωτεύουσα του νομού και τα υπόλοιπα χωριά. Συγκεκριμένα η γέφυρα φαίνεται να αντιστέκεται στα μανιασμένα νερά ωστόσο ένα μεγάλο τμήμα δρόμου που την συνδέει με τον περιφερειακό έχει χαθεί πλήρως.

Αγωνία για ζευγάρι ηλικιωμένων – Βρέθηκε το αμάξι της 40χρονης

Συναγερμός για ένα ζευγάρι η ηλικιωμένων έχει σημάνει στην Καστανίτσα στην Καρδίτσα την οποία “σφυροκοπά” ο Ιανός, με τους κατοίκους της περιοχής να εκφράζουν φόβους για τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι τηλεφώνησε στην Πυροσβεστική λέγοντας πως έχει πλημμυρίσει το σπίτι τους και πως έχει καταρρεύσει το ταβάνι.

Από τότε δεν είναι δυνατή καμία επικοινωνία μαζί τους. Κάτοικος της περιοχής και αναγνώστης του newsit.gr αναφέρει πως οι γείτονες προσπάθησαν να τους απεγκλωβίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Μεγάλη αγωνία υπάρχει επίσης και για την 40χρονη που αγνοείται στο Μουζάκι, καθώς βρέθηκε στο ποτάμι το αμάξι της, χωρίς αυτήν μέσα.

Δύο οι νεκροί μέχρι στιγμής

Ένας ακόμα άνθρωπος έχασε την ζωή του (επιβεβαιωμένα) ο οποίος ήταν αγνοούμενος στην Καρδίτσα, και συγκεκριμένα στη Μαγουλίτσα.

Πρόκειται για τον κτηνοτρόφο που έψαχναν να εντοπίσουν οι διασώστες, και τελικά βρήκαν τον άνθρωπο νεκρό κοντά στο μαντρί του.

Ο άνθρωπος ήταν 63 ετών και καταγωγή από την Αλβανία, και το μέρος που εντοπίστηκε βρίσκεται πίσω από το κέντρο υγείας της περιοχής, το οποίο έχει υποστεί ζημιές.

Πως έχασε τη ζωή της η γυναίκα στο Βόλο

Πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας και για τη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στον Αλμυρό Βόλου.

Το σπίτι της άτυχης φαρμακοποιού ήταν στα 80 μέτρα από το φράγμα του Ξηριά, το οποίο έσπασε. Όταν άκουσε τον ήχο, η γυναίκα άνοιξε την πόρτα της μάλλον για να φύγει.

Ωστόσο τα ορμητικά νερά την πρόλαβαν και την έπνιξαν! Χαρακτηριστικό είναι πως οι διασώστες κατάφεραν να φτάσουν σήμερα το πρωί στο σημείο, ενώ το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (18.09.2020).

Σχετικά