Στο Υπουργείο Υγείας για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Θήβας « Ο πολίτης στο κέντρο»

Μετά απο πρωτοβουλία πρόσκληση του συνδυασμού « Ο πολίτης στο κέντρο» και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γρηγόρη Παπαβασιλείου, προς τις παρατάξεις του Δήμου Θηβαίων, της προέδρου του Ιατρικού συλλόγου και φορέων να μεταβούν στο Υπουργείο Υγείας έστω και χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού λόγω της έκτακτης περίστασης του κλεισίματος της παθολογικής κλινικής και κατ’επέκταση του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε.
Συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή 25/09/2020 στις 12:00 το μεσημέρι μαζί με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου ήταν ο Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Αποστόλης Δαγδελένης και η πρόεδρος του γηροκομείου Ο.Χ.Ε.Κ. Θήβας Βάσω Λάσπη, οι οποίοι κατάφεραν και συναντήθηκαν με τον Διευθυντή του Υφυπουργού Παναγιώτη Γεωργόπουλο και τον Υφυπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη που του εξέθεσαν την αγωνία των Θηβαίων και την αγανάκτηση των συμπολιτών μας για το κλείσιμο της Παθολογικής κλινικής και την γενικότερη υποβάθμιση του Νοσοκομείου Θηβών.

Ο υφυπουργός κατανόησε την αγωνία μας, είπε ότι είναι γνώστης του θέματος και δεσμεύτηκε για την άμεση επίλυση του.
Στο πλαίσιο της παρουσίας των παραπάνω στο υπουργείο υγείας είδαμε τον Υπουργό Βασίλη Κικίλια συνομιλήσαμε μαζί του, μας είπε ότι είναι ενήμερος και μας παρέπεμψε στον αρμόδιο Υφυπουργό.

Επίσης είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα ο οποίος θεώρησε πολύ σοβαρό το ζήτημα και του εκφράσαμε την ανησυχία μας για τα 4 κρούσματα στην δομή του Hot Spot Θήβας .
Οι προφορικές δεσμεύσεις αλλά και οι επαφές στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, μας αφήνουν εν μέρει ικανοποιημένους, αλλά δεν μας εφησυχάζουν γιατί ο αγώνας για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Θήβας θα είναι επίμονος και διαρκής.

Η υγεία των πολιτών της Θήβας, αποτελεί για την παράταξή μας ύψιστη προτεραιότητα.

Σχετικά