Κέντρο Οικονομικής και Πολιτιστικής ανάπτυξης της Βοιωτίας

mouseio thivas

Το Κέντρο Οικονομικής και Πολιτιστικής ανάπτυξης της Βοιωτίας αποτελεί εξέλιξη της Εταιρείας Βοιωτικών Μελετών (ΕΒΜ) και σκοπός του είναι,
μεταξύ των άλλων, η καταγραφή, έρευνα και μελέτη της κοινωνικής,
ιστορικής, περιβαλλοντικής, πολιτισμικής και πολιτιστικής εξέλιξης της
Βοιωτίας διαχρονικά, η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ όλων των
επιστημονικών συλλόγων, οργανώσεων και κατοίκων της Βοιωτίας καθώς
επίσης και η περαιτέρω πολιτιστική ανάπτυξη και προβολή της Βοιωτίας
Είναι πολύ  σημαντικό  να  καταστεί  το Κέντρο  μία   σημαντική
κοινωνική δύναμη  για την οικονομική και πολιτιστική  ανάπτυξη της
Βοιωτίας και θα είναι χαρά μας να γίνεται μέλος.
Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να συμπληρώσετε τα συνημμένα έντυπα και να
τα στείλετε στο kembd20@gmail.com.

Εκ μέρους του ΔΣ
Ιωάννης Πέππας
(6937281017)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

(Κατ’ άρθρον 13 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων 2016/679/ΕΕ )

———–

Αγαπητά μας Μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογος ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, συμμορφούμενο με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ 2016/679 («ΓΚΠΔ»),  τηρεί αρχείο και προβαίνει σε επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των ενεργών μελών του (στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση εγγραφής μέλους), για την εκπλήρωση των σκοπών του, σύμφωνα με το Καταστατικό του.

 Ο Σύλλογος  δεν κοινοποιεί ούτε διαβιβάζει τα προσωπικά δεδομένα των μελών του σε τρίτους, ούτε διαβιβάζει αυτά εκτός ΕΕ. Τα δεδομένα τηρούνται για όσο χρονικό διάστημα τα μέλη του  Συλλόγου διατηρούν τη σχετική ιδιότητά τους, καθώς και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση των έννομων υποχρεώσεών του  Συλλόγου, με τη  λήψη όλων τα απαιτούμενων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων ασφαλείας .

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 13 επ. του ΓΚΠΔ, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα ως προς τα προσωπικά δεδομένα που τηρεί για εσάς το  Σύλλογο: δικαίωμα ενημέρωσης, δικαίωμα πρόσβασης, δικαίωμα διόρθωσης, δικαίωμα διαγραφής, δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων, δικαίωμα εναντίωσης, δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ. Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία αναφορικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να αποστέλλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση kembd20@gmail.com.        

Ενημερώθηκα για την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων από το Σύλλογο «ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ».

Ημερομηνία: ………………………………

Ονοματεπώνυμο: …………………………………………………..

Υπογραφή:………………………………………………………………

ΑΙΤΗΣΗ

(ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΩΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ

«ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ») 

ΟΝΟΜΑ: ………………………………………………………………………………

ΕΠΩΝΥΜΟ: …………………………………………………………………………..

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ:………………………………………………………….

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:     ………………………………………………………………………..

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ………………………………………………………………

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ………………………………………………………………

ΗΛ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ:     ………………………………………………………………

Με την παρούσα δηλώνω ότι

α) έλαβα γνώση του καταστατικού του συλλόγου με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ» και ειδικότερα του σκοπού του, που είναι μεταξύ των άλλων, η καταγραφή, έρευνα και μελέτη της κοινωνικής, ιστορικής, περιβαλλοντικής, πολιτισμικής και πολιτιστικής εξέλιξης της Βοιωτίας διαχρονικά, η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ όλων των επιστημονικών συλλόγων, οργανώσεων και κατοίκων της Βοιωτίας καθώς επίσης και η περαιτέρω πολιτιστική ανάπτυξη και προβολή της Βοιωτίας και επιθυμώ να γίνω μέλος του.

β) παρέχω τη συγκατάθεσή μου για την συλλογή και επεξεργασία των ως άνω στοιχείων που ο ίδιος/η ίδια καταθέτω από τον Σύλλογο για την τήρηση των αρχείων των μελών καθώς και για την  εκπλήρωση των σκοπών του

γ) συμφωνώ να λαμβάνω ενημερώσεις και ειδοποιήσεις από τον Σύλλογο με αντικείμενο τις  ενέργειες, αποφάσεις και εν γένει δραστηριότητές του και για θέματα που άπτονται των σκοπών του Συλλόγου.

                   ………………., ……………………….. (Ημερομηνία)

Ο/Η  ΑΙΤ……………

(Υπογραφή)

Παράκληση η αίτηση να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση kembd20@gmail.com

Σχετικά